Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Problems ( Harry Styles fanfiction ) » Problems13

Problems ( Harry Styles fanfiction )

25 okt 2013 - 15:58

363

0

237



Problems13

Michelle POV

Niall slaat harry. Harry slaat terug en ja ze vechten. Zayn, Louis en Liam komen aangelopen en proberen ze uit elkaar te halen, wat niet lukt want Harry is woedend. ik duw Harry weg en dan krijg ik een klap van Niall. "Oh dat deed je niet" zeg ik en ga hard met mijn vuist tegen Niall's wang aan en hij valt. Zayn laat Harry los en pakt mij vast. "Hey dude ga jij nu ook al aan MIJN vriendin zitten" sist Harry naar Zayn. "Nee ze is helemaal voor jou" zegt Zayn als hij mij op Harry's schoot zet. Harry pakt mij meteen vast. "Verlaat me nooit" fluistert hij.

"Never, together forever" fluister ik als hij een kus op mijn lippen druk. Harry staat op en draagt me naar de badkamer. "PATS" hoor ik, dat is het geluid van de badkamer deur die dicht slaat. Harry laat het bad volstromen en gaat er in zitten en gaat er in zitten. "Kom je?" Vraagt Harry. Ik knik en kleed me uit, nu Harry naar me staat voel ik me onzeker. "Is er iets?" Vraag ik onzeker. "Nee schat je bent alleen zo mooi" zegt Harry lief. Ik stap bij Harry het bad in en ga zitten. Harry staat op en draait zich om om wat te pakken. Zijn achterste zit lekker dichtbij mijn gezicht. Ik geef hem een klap op zijn achterste.

"OH dat deed je niet" zegt Harry die gaat zitten. Harry gaat liggen en kijkt naar mij. "Weetje Ik kan echt niet zonder jou" zegt hij als er een paar tranen over zijn wang lopen. "Aw Harry niet huilen" zeg ik. Ik kan er niet tegen. Harry wilt wat zeggen maar ik zoen hem voor dat hij dat doet. "Genoeg bewijs" zeg ik als ik over zijn wang wrijf. Hij knikt en staart naar me. Hij komt dichterbij en zoent me. Dan voel ik iets op me komen en ik breek de kus af. "Wat is er schatje?" Vraagt Harry bezorgd. "Ik voelde iets ... Sop" zeg ik en we barsten in lachen uit. Ik maak een sop BH en Harry ook. De deur gaat open en ik duik gelijk naar Harry.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.