Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Problems ( Harry Styles fanfiction ) » Problems14

Problems ( Harry Styles fanfiction )

25 okt 2013 - 16:02

431

0

190



Problems14

Michelle POV

In de deur opening staan Niall en Louis. "Niall oprotten nu" zegt Harry. Niall gaat weg en nu staat alleen Louis daar. "Dus wat doen jullie?" Vraagt Louis. "We zitten in bad" zeg ik droog. "Oeh ik kom er bij" zegt Louis als hij de deur dicht doet. "Schat kan dat wel?" Vraagt Harry. "Het is mijn broer die zie ik al jaren naakt rondjes rennen enzo" zeg ik. "Oh, en voor Louis dan?" Vraagt Harry. " we douchen wel eens samen" zegt hij. "Oké " zegt Harry. Louis doet zijn shirt uit en gooit het ergens neer, dan trekt hij zijn broek uit en zijn onderbroek gelijk ook en die gooit hij ook ergens neer.

Hij gaat tegenover me zitten. Ik schuif richting hem toe en kijk hem met puppyogen aan. "Knuffel?" vraagt hij. Ik knuffel hem en ik voel dat er iemand aan mijn voet zit. Harry. Ik gebaar dat hij naast me moet komen. Hij laat me voet los en komt bij me. Ik lig op Harry's borst en als we horen dat de deur open gaat. Harry legt gelijk zijn handen op mijn borsten legt en Louis zijn handen over mijn lagere gedeelte. En wie staat er nu. "LIAM ZAYN WAT DOEN JULLIE HIER?" Schreeuwt Louis. " we waren jullie aan het zoeken" zegt Liam die een beetje afdwaald. Volgensmij loopt hij naar me te staren.

"HEY NIET NAAR MIJN VRIENDIN STAREN" schreeuwt Harry naar Liam. "Wow rustig dude" zegt Liam. "Rustig" zeg ik als ik over zijn arm wrijf. Hij wordt al rustiger. "Het komt allemaal door Niall" zegt hij als met zijn lippen mijn nek raakt. "Louis waarom zit jij bij hun in bad?" Vraagt zayn verbaast. "Nou.." Zegt hij. "Ehm wat is daar mis mee?" Vraagt Louis. "Laat maar doei" zegt zayn en hij en Liam lopen weg. "Zullen we er uit gaan?" Vraagt Harry. "Oke" zeggen ik en Louis tegelijkertijd.


Als eerst stapt Louis er uit en hij doet een onderbroek aan. Ik stap uit en doe een handdoek om me heen en droog me af. "Ik heb me ondergoed niet hierzo" zeg ik -__-. " dan gaan we naar jou kamer" zegt Harry die de deur open doet en met mij vast naar me kamer loopt. Ik trek mijn ondergoed aan en ik pak een broek. Harry kijkt door mijn shirts en kijkt naar mij. "Deze Hot & Dangerous shirt" zegt hij als hij het aan geeft en ik doe het aan. Hij kijkt naar me en steekt z'n duim op, Harry trekt snel een broek en shirt aan. Ik hoor Louis van beneden roepen en schreeuwen, vas happenin?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.