Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Problems ( Harry Styles fanfiction ) » Problems15

Problems ( Harry Styles fanfiction )

25 okt 2013 - 16:04

515

0

258



Problems15

Michelle POV

ik en harry lopen naar beneden en zien louis zitten op de grond. ''wat is er louis?'' vraag ik. "de wortels zijn op en we hebben zo een optreden'' vertelt hij. "WAT IK DACHT DAT ER WAT ERGS WAS" schreeuw ik. "Dit is erg" zegt hij. "We moeten weg zegt Harry en pakt mijn hand. We lopen naar de auto maar alle jongens zitten er in en het blijkt dat we niet genoeg plaats hebben. Dus ik ga op Harry's schoot zitten en hij speelt met mijn haar. Als we er eenmaal zijn stappen we uit en hoor ik allemaal gegil. Harry pakt m'n ene arm vast en Louis de andere. Ik ben blij dat we uit die herrie zijn.

We lopen door gangen heen en Harry houd me vast. Uiteindelijk komen we bij een kamer waar staat 'backstage one direction'. We lopen naar binnen en gaan zitten. Ze gaan beginnen en Harry geeft me nog een kus. Ze zingen een paar liedjes en na een half uur krijg ik een SMS. 'Lieve Michelle en Louis, ' lees ik , zal het erg zijn. 'jullie neefje is aangereden en het was zo erg dat hij in het ziekenhuis is overleden x mama' lees ik en de tranen stromen over mijn wangen heen. Ik doe mijn ogen dicht en laat de tranen stromen. De jongens komen blij binnen maar als ze mij zien is het gelijk weg. Harry en Louis komen gelijk naar me toe.

"Wat is er? " vragen ze. Ik geef Louis met trillende handen mijn telefoon en hij leest het. Als hij het gelezen heeft Laat hij ook een paar tranen vallen. Louis knuffelt me. Kevin ons neefje is weg, de jongen die altijd zo lief is geweest en nu door een auto BAM weg is. Dan trekt Harry me in een knuffel. Hij was nog maar 12. Louis blijft hier zitten omdat hij te veel huilt. We liggen letterlijk in elkaars armen. Als de rest klaar is gaan we zo snel mogelijk naar huis. Ik ben onderhand wel gestopt met huilen. Ik lig tegen Harry aan. "Alles komt goed schat, ik ben bij je" fluistert hij. "Samen zijn we sterk" fluister ik. Ik zie dat we thuis zijn en stap snel uit de auto en ren het huis binnen en ga naar boven.

Zodra ik boven ben trek ik Laila mee naar mijn kamer. "En wat doen we hier ?" Vraagt ze met een -__- face. "Weet je nog onze eerste ontmoeting?" Vraag ik aan haar. " ehm, The Gang Club ?" Zegt ze vragend. "Ja inderdaad. Wil je er heen" vraag ik met een duivels lachje. "Ja" zegt ze terug. Ik pak een setje voor haar en mij. Dat setje is speciaal voor onze gang. We trekken het aan en pakken nu de munitie. Allebei een wapen. Allebei een bom. Allebei een mes. Allebei een telefoon. En allebei onze communicatie horloges. Okee en nu moeten we naar beneden komen zonder dat ze ons zien. Dan kunnen we uit het raam gaan. We sluipen de trap af en wanneer we onder aan de trap zijn horen we iets of iemand.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.