Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Problems ( Harry Styles fanfiction ) » Problems16

Problems ( Harry Styles fanfiction )

25 okt 2013 - 16:21

538

0

228



Problems16

Michelle POV

We draaien ons om en daar staan zayn en Louis. "Oow " fluister ik. "Betrapt, wat willen jullie doen?" Vraagt Louis. "BFF" zeg ik tegen Louis en hij snapt het gelijk. Harry komt binnen lopen en kijkt me vragend aan. "Wat gaan jullie doen? " vraagt hij. "Naar een paar vriendinnen" zeg ik. "Oke veel plezier schat" zegt hij als hij een kus op mijn lippen drukt.We gaan naar buiten en lopen er heen. Als daar eenmaal zijn herkennen ze mij al gelijk. "Hallo michelle" zeggen ze en ik zwaai terug. Als we binnen lopen kijkt Laila rond. "Wow het is hier veranderd" zegt ze. Ze hebben hier een podium een DJ en bar en eten. Het is hier best luxe als je het zo bekijkt.

"Ja weet ik. Het werd moderner" zeg ik. Na zo'n tijdje daar gezeten te hebben gaan we naar huis. Als we thuis zijn open ik de deur en gaan we naar binnen. Ik loop gelijk naar de bank toe en plof er op. "Aauw" hoor ik een zware stem zeggen, en als ik me omdraai zie ik Harry. "Oh, hey schat" zegt Harry als hij een kusje op me lippen drukt."Ga je sexy lopen doen?" Vraag ik aan hem als ik naar zijn overhemd wijs die helemaal open staat. " ja, maar dat is al zo" zegt hij als hij zo cheeky lacht. "Tss Harry " zeg ik als in z'n wangetjes knijp. Ik doe mijn oordopjes in en zet 'watch out for this' van 'major lazor' aan. Ik wordt helemaal druk op house muziek.

Dan komt 'walks like Rihanna' van 'the wanted' dat liedje is leuk. "Harry wil je me ff naar mijn kamer tillen? " vraag ik als ik me puppy ogen op zet. "Ehm oké omdat jij het bent !" Zegt hij en bloost. Hij tilt me op en loopt naar boven zo mijn kamer in. Als we binnen zijn ga ik staan . Ik doe mijn SWAG pyjama aan en pak olijf. Dit zeg ik altijd 'Hallo mensen, dit is olijf. Olijf is een jongens hond die heel lief is. Olijf is bruin met wit en bestaat voor 100% uit polyester. Olijf is nu high want hij heeft speed op. En heeft een spastische aanval ...' Ik weet wat je denkt.' wa dafaque heeft ze het over'. Maar ok. "Harry is dese broek niet te strak?" Vraag ik. "Nee het staat perfect" zegt hij als hij een klap op me achterste geeft.

"Harry wil je me dragen" Zeg ik als ik hem met mijn ... gezicht aan kijk. "Oké maar ik wil wel een kusje" zegt hij. Ik ren naar hem toe en plof op zijn schoot en zo geef ik hem een kus. Ik leun te veel op hem en we vallen naar achter. Zodra mijn lippen los zijn pakt hij me als een bruid vast en draagt me naar beneden. Beneden ga ik achter alle jongens liggen op de bank. Met mijn hoofd op Harry's schoot doe ik mijn ogen dicht. Harry haalt zijn hand door mijn haar. Ik voel een hand op me billen vast Harry of Louis. Ik voel dat ze zich omdraaien. "HAAL JE POOT VAN MIJN ZUSJE DE ASS AF" schreeuwt Louis. "WAT DENK JE POTVERREDOMME WEL NIET" schreeuwt hij naar ....


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.