Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Il Divo » Subtropische verrassing » Hoofdstuk 8

Subtropische verrassing

1 mei 2009 - 12:56

1243

0

402



Hoofdstuk 8

David is inmiddels koning te rijk. Twee mooie dames flaneren naast hem. Ze zijn al heel wat winkels afgeweest. De dames hebben van alles en nog wat gepast. David gaf telkens zijn mening wat hij er van vond. De dames hebben allebei een prachtige bikini gekocht en een bijbehorende omslagdoek. Nu is hij op weg om met de dames te gaan lunchen. Seb is hij voor het gemak helemaal vergeten. Het leuke is wel dat Gerda en Claudette heel goed met elkaar kunnen opschieten. Tijdens de lunch zegt Gerda:
“David als jij met ons wilt zwemmen in onze nieuwe bikini’s zul jij toch een sexy zwembroek moeten kopen. Die tent die je gisteren aanhad ziet er niet uit.”¯
“Dames bederf mijn pret nu niet.”¯ Nee, de dames zijn eensgezind, David moet een nieuwe zwembroek. Na de lunch slepen de dames hem weer mee richting boetieks. David steunt.
“Ik kan dames nu eenmaal niets weigeren.”¯ De meiden hebben lol voor tien. David durft het pashok niet uit. Gerda heeft hem wel een erg kleine broekje gegeven.
“Breng maar een andere”¯ roept David van achter het gordijn “Want hier kom ik de paskamer niet mee uit. Goed mijn zwembroek mag dan wel een tent zijn maar dit is niet meer dan een paar centimeter stof.”¯ Na deze opmerking liggen Gerda en Claudette dubbel van het lachen. Ze komen niet meer bij. Haar lachtranen afvegend zegt Claudette tegen Gerda:
“Zal ik dan maar een beetje schappelijke exemplaar gaan halen.”¯ Gerda wijst op een rode zwembroek met de Amerikaanse vlag en een adelaar erop.
“Ik vind die wel bij hem passen”¯. Claudette knikt en gooit de zwembroek over Davids pashokje heen. Ze horen David mopperen en schateren het alweer uit. Die dames houden hem voor de gek. Met tegenzin trekt hij broek aan. Hij zit als gegoten. Heel anders dan zijn andere broek. Mooie kleuren. Dat valt bij nader inzicht niet tegen. Hij denkt aan de bikini’s die de meiden hebben gekocht. Rood en de andere blauw met wit. Hij lacht dat past precies bij elkaar. Hij opent de gordijn.
“Dames wat vinden jullie ervan.”¯ Claudette slikt.
“Staat goed”¯ zegt ze zo neutraal mogelijk. Gerda is enthousiaster.
“Super man, die moet je nemen. Staat je geweldig.”¯
“Ok, dan wordt het deze.”¯ Even omkleden.”¯

Door de geluidsinstallatie van het schip klinkt een mededeling.
“Geachte dames en heren. Overmorgen leggen wij aan in de haven van Napels. Er zijn mogelijkheden om van boord te gaan en om aan excursies deel te nemen. U kunt kiezen voor pakket 1 of pakket 2.
Pakket 1 bestaat uit: In de haven opgehaald worden met een bus, stadrondrit, lunch in het centrum. Daarna vrij om op eigen gelegenheid de stad te verkennen. Terugreis naar de haven mogelijk om 20.00 uur en voor degene die uit willen gaan pendelt er nog een bus tussen 2.00 uur en 6.00 uur.
Pakket 2: U wordt eveneens opgehaald met de bus en maakt een tocht langs de Amalfische kust. Daarna lunch en vervolgens gelegenheid tot snorkelen, zwemmen en zonnebaden in één van de mooiste baaien. Ook deze groep mag ervoor kiezen om het nachtleven in te gaan.
U kunt zich opgeven bij één van onze activiteiten begeleiders of Urs onze masseur.”¯

Seb hoort dit bericht ook als hij terug komt van zijn rondleiding door de machinekamer. Hij is benieuwd wat Claudette wil. Als hij hun hut wil in gaan hoort hij een bekende lach. Hij kijkt waar het geluid vanaf komt en ziet David met Gerda en Claudette aan komen lopen. Aan de tasjes te zien zijn ze geslaagd voor hun aankopen. David wendt zich tot Claudette en bedankt haar voor haar aangename gezelschap. Seb bijt zijn tanden op elkaar maar zegt niks. Hij denkt even terug aan zijn gesprek met Carlos.
“Rustig blijven en vooral niet happen”¯ denkt hij.
“Zo nu Gerda nog even naar haar hut brengen”¯ zegt David en verdwijnt uit hun gezichtsveld. Seb kijkt naar zijn vriendin.
“En lieverd hebben jullie het leuk gehad.”¯ Claudette straalt.
“Heel leuk. Kom binnen dan vertel ik je alles.”¯
Eenmaal binnen krijgt Seb in geuren en kleuren het zwembroek verhaal te horen. Onbewust moet hij er wel mee lachen dat de meiden David in het ooitje hebben genomen.
"Zo" klaagt Seb. “Ik heb nog geen zoen en een knuffel van je gehad vandaag.”¯ Hij spreidt zijn armen en vangt haar op. Teder kust hij haar. Zijn handen strelen haar rug.
“Nu laat ik je niet meer gaan.”¯
”¯Hoezo”¯ lacht Claudette. “Ben je bang dat ik weg loop?”¯
“Nee, maar ik wil jou nu helemaal voor mij alleen.”¯ Hij tilt haar op en legt haar op bed. Zonder zijn kussen te onderbreken begint hij haar uit te kleden. Als hij haar T-shirt over haar hoofd trekt. Valt zijn blik op de foto van David. Snel kust hij haar weer ondertussen de foto op zijn kop leggend.
“Mmmmh”¯ denkt Claudette, “Seb is weer bijgedraaid. Niks staat een vrijpartij nog in de weg.”¯ Ze begint ongeduldig aan Sebs kleren te sjorren.
“Seb sorry van gisteren”¯ mompelt ze.
“Psssst nu niet lieverd. We hebben eerst wat in te halen.”¯

Urs heeft gedoucht, zijn werkdag zit erop. Hij pakt de telefoon in zijn hut en draait nr: 164, Annika’s hut.
“Met Annika klinkt het aan de andere kant.”¯
“Hallo schoonheid, mag ik mij revancheren voor vanmiddag?”¯
“Wat heb je in gedachten ”¯ vraagt Annika.
“Diner dansant vanavond in de balzaal. Ik heb zelfs mijn smoking opgeduikeld voor de gelegenheid.”¯
“O j锯 roept Annika “Ik weet niet of ik een passende jurk met schoenen voor de gelegenheid heb.”¯
“Als je die niet hebt”¯ zegt Urs. “Kun je twee dingen doen. Je koopt er één in één de boetieks hier aan boord of je huurt er een bij Excellent, die andere boetiek op het vierde dek.”¯
“Mag ik daar even over nadenken”¯ vraagt ze.
“Liever niet”¯ zegt Urs. “Want dadelijk zeg je nee.”¯ Annika schiet in de lach.
“Oké jij je zin, maar dan ga je nu mee voor een jurk.”¯
“Ben met vijf minuten bij je”¯ roept Urs uit. Hij springt in een spijkerbroek, glipt snel een blouse in en schuift zijn slippers aan zijn voeten.
Vier minuten later staat hij voor hut 164. Klop, klop. Annika doet open.
“Jij bent snel, zullen we dan maar?”¯ Als ze bij Excellent aankomen hoeft Annika maar één enkele jurk te passen. De eerste lange jurk, die ze aantrekt zit als gegoten. Hij heeft prachtige rode kleur, die prachtig staat bij haar lange donker blonde haren. Urs staart haar aan met zijn mond open. Annika kijkt hem aan.
“Vindt je hem zo lelijk?”¯ Urs kan geen woord uitbrengen.
“Nee”¯ schudt hij. Als hij eindelijk zijn stem heeft gevonden zegt hij. “Die jurk is voor jouw gemaakt. Hij is prachtig.”¯ Ze vraagt de verkoopster voor een bijpassend niet te hoge schoen. Zij kijkt in de spiegel.
“Wow dit hem ik neem hem. Of mag ik zo niet met je mee vanavond?”¯ vragend kijkt ze naar Urs. Die knikt alleen maar.
“Wow”¯ denkt hij. “Wat is ze mooi en sexy”¯. Vanavond is ze van hem alleen, wat een heerlijk vooruitzicht.

Door de luidspreker klinkt een bericht van het entertainmentteam: “Dames en heren, aanstaande zaterdag organiseren wij een wedstrijd. Kunt u zingen, acteren of iets anders leuks opvoeren? Geef u dan op. Er zijn leuke prijzen te winnen. De hoofdprijs is een gratis excursie voor 2 personen naar Cairo waar we over ongeveer 1 week aan zullen leggen. Deelname is gratis en opgeven kan bij het entertainmentteam op dek drie.”¯


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.