Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Summer Love » 01

Summer Love

27 okt 2013 - 12:36

536

0

177



01

owke ik ga de hoofdstukken geen naam geven want ik ben daar heel slecht in. xoxo Vita ps: POV betekent Point of View en dan zie je het uit de ogen van dat persoon

Vita POV:

Nog 10 minuten en dan zijn we er zegt mijn moeder blij. Mijn broertje en zusje beginnen al te juichen terwijl ik alleen maar een diepe zucht laat horen. Waarom konden we niet gewoon naar Oostenrijk gaan nu moet ik al mijn vrienden missen. Al 10 jaar gaan we naar hetzelfde plaatsje en nu gaan we opeens naar Engeland. Het is echt niet dat ik niet naar Engeland wil maar gewoon niet in de zomervakantie. *10 min. later* We zijn er in het park overal praten mensen Engels best grappig eigenlijk. Mijn ouders komen alweer terug met de sleutel en we rijden naar ons huisje. Wow best mooi ik pak de eerste de beste kamer en ik slaap alleen gelukkig. Ik heb namelijk echt geen zin om een kamer te delen. Gelukkig wouden mijn broertje en zusje ook bij elkaar. Eerst ruzie vermeden. Na een uurtje gaan we eten jezus is het al zo laat? Het is al 7 uur. Tijdens het eten bekijk ik de parkplattegrond omg er is een gamehal waar wij naar toe mogen. Echt typisch Engels een gamehal ik ben er nog nooit geweest het zal vast wel leuk zijn. Ik vraag aan mijn moeder of ik er heen mag. Nee absoluut niet Vita je bent nog veelste jong om daar alleen heen te gaan. Grr ik had het kunnen weten mijn moeder is weer eens overbezorgd. Ik hou het niet meer en ik word boos. Als ik boos word begin ik altijd automatisch Engels te praten ik heb geen idee waarom. Mom im 13 jears old so i can it by myself. Vita praat Nederlands schreeuwt mijn moeder naar me. Ik houdt het niet meer en voordat ik iets kapot maak trek ik mijn slippers aan en pak mijn leren jack. Ik sprint naar buiten nog steeds vloekend in het Engels. Ik zie dat de buren door hun raampje kijken en snel steek ik mijn middelvinger op. Ik ren weg waar naar toe i don`t know. Ik zie een bordje gamehal zou ik toch maar naar binnen gaan ja ik besloot om naar binnen te gaan. Opeens bots ik tegen een meisje aan. omg het spijt me heel erg euhm i mean i`m so sorry. Gelukkig ze was ook Nederlands en zei: Geeft niet. Snel stelde ik me voor. Ik ben Vita en jij? Ik ben Anne. Leuk je te ontmoeten en hoe is het park vroeg ik. Ze zei dat het wel leuk was vooral het zwembad en de gamehal. Opeens zei ze shit ik moet gaan zie ik je morgen hier weer om 6 uur dan? Ja owke zei ik snel gaven we elkaar een knuffel en liepen allebei weg ik weer terug naar onze stacaravan.

Niall POV

Ik hoor een ruzie uit het andere huisje komen. Ze spreken een vreemde taal opeens hoor ik een meisjesstem helemaal gaan piepen en opeens praat ze Engels. Ze scheldt en schreeuwt dat ze zelfstandig genoeg is. Ik hoor voetstappen en opeens gaat de deur open ik kijk uit het raampje. Het meisje merkt het blijkbaar en steekt een middelvinger op. Pfoe hopelijk zag ze niet wie ik was. Ik heb echt geen zin in fans op dit moment.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.