Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Summer Love » 02

Summer Love

27 okt 2013 - 14:59

815

0

204



02

Vita POV

Moe ga ik in bed liggen. Mijn ouders slapen al. Opeens hoor ik allemaal muziek en gelach uit een andere caravan komen. Ik klom op mijn muur en schreeuw: SHUT UP I`M TRYING TO GO SLEEP YEAH! Toen was het stil eindelijk kon ik slapen.
*de volgende dag*
Grr die culturele vakantie ook altijd. Mijn ouders willen alleen maar oude dingen zien. Gelukkig gaan we na het eten naar het strand. We zitten in Clacton on Sea een best mooi plaatsje met een mooie pier en op die pier een kermis 4ever die blijft dus altijd staan. En omg er is een mega gamehal sinds ik hier ben ben ik er al helemaal verslaafd aan. Na een tijdje op de pier te hebben rondgeslenterd gaan we via het strand terug heerlijk die zeelucht. En vanavond is er een disco waar ik heen ga samen met Anne. Ik maak me op en trek een strandjurkje aan. Maar het gaat al mis wanneer mijn moeder me ziet. Vita! zo ga je niet weg je gaat niet eens weg! Je blijft lekker thuis om een spel te spelen. Mam kom op laat mij ook vakantie vieren ben maar blij dat ik het niet erger maak ik kan behoorlijk irritant zijn zei ik. En met die woorden liep ik weg grrr ouders ook altijd. Daar aangekomen zocht ik Anne ze stond al op me te wachten maar opeens was mijn feeststemming weg. Ik zei sorry ik kan nu niet ik wil weg hier en ik rende naar onze caravan. Mijn familie was een spel aan het spelen toen ik binnen kwam. Ik zei: ik ga ff mijn make-up eraf halen en sportkleren aantrekken. Dus dat deed ik daarna deed ik mijn hardloop schoenen aan en pakte mijn I-Pod. Terwijl ik hardstyle aanzetten begon ik te rennen langs het strand door het zand. Heerlijk die vrijheid terwijl je je hoofd leegmaakt. Door het zand werd het iets zwaarder dan gedacht maar ik was al bijna bij de pier. Daar zou ik wel wat te drinken gaan halen. Opeens zag ik een kampvuur en 5 jongens. Omg dat is een try before i die ding dat moet ik zeker nog gaan doen dacht ik. Toen ging mijn blackberry en vlakbij het kampvuur nam ik op. Het was Sybren mijn lieve vriendje.
Vita: Hey sgatje.
Sybren: Ey hoe is Engeland?
Vita: is er iets je stem klinkt zo raar.
Sybren: Ja ik heb een ander.
Vita: whuut een ander en ik dan?
Sybren: nouja het is dus uit. Het Spijt me.
Vita: het spijt je no i`m sorry that i ever loved you that i thougt every second of my life on you. I hate you i will never see you again your an asshole.
Sybren: sgat doe eens rustig het is niet zo erg je hoeft geen engels te praten.
Vita: i`m not your babe anymore it`s over rember you said it a minute ago i hate you. I want hear your voice anymore. Bye Sybren.
Ik werd boos nee niet boos woedend kwaad ik werd gek. Ik begon te rennen en toen struikelde ik een steek van pijn ging door m heen mijn been auw ik schreeuwde. Opeens kwamen de jongens van het kampvuur ik hoorde ze nog net in het engels zeggen: Gaat het? Iemand geef een shirt een stuk glas zit in een slagader. Kun je me horen? En toen werd alles zwart.

Niall POV:
Opeens hoorde ik die bekende stem weer. Ze schreeuwde maar wat? Ik gebaarde de jongens dat ze even stil moesten zijn. Ik hoorde haar schreeuwen. Iets over een vriendje had haar vriendje het uit gemaakt via telefoon? Dat is echt hard. Ze werd helemaal gek en begon te rennen. Opeen hoorde ik een ijselijke schreeuw en ik schoot naar haar toe. Haar been het bloede als een gek snel geef iemand een t-shirt. Hallo gaat het? Ik zag een traan op haar gezicht vallen. Shit was ik nu aan het huilen? Louis bel een ambulance snel! Omg hallo meisje kun je me horen? Opeens vielen haar ogen dicht. Ik tilde haar op en liep me haar naar de ambulance. Er mochten 2 mensen mee ik ging mee. Ik weet niet waarom maar ik voelde me beschermend over haar. Zayn zag het en ging ook mee. In de Ambulance werd ze wakker. Waar ben ik stamelde ze. Je bent in een ambulance en je gaat naar het ziekenhuis zei ik. Haar gezicht vertrok opeens van de pijn snel gaf ik haar mijn hand die ze fijn kneep. De dokter begon opeens vragen aan haar te stellen. Wie ben je? Vita antwoorden ze. Waar zijn je ouders? Op het caravanpark. Weet een van jullie waar dat is? Ja ze is mijn buurmeisje. Vita draaide en koppelde haar i-pod los . Opeens klonk er hardstyle een van mijn lievelingsnummers als ik verdrietig ben. Oops my favourite song zei ze. Ze vroeg of ik haar ouders wilde bellen. Tuurlijk zei ik.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.