Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » personlijke stand alones » i'm the winner [ivana]

personlijke stand alones

27 okt 2013 - 15:26

854

6

366



i'm the winner [ivana]

hey lieve ivana, eigenlijk had ik je als eerste willen doen maar ik kon niets verzinnen. nu is het wel gelukt denk ik ik hoop dat je hem leuk vind lieverd i love you babe xxxx

Trillend zit ik voor de spiegel, straks ga ik het horen. Straks ga ik horen of ik gewonnen heb. Ik doe mee aan de x factor. En als ik win krijg ik een platen contract en 10.000 euro. Ook mag de winnaar met one direction optreden als afsluiting van de x factor. Nog geen half uur gelden heb ik nog opgetreden, ik was als op een na laatste. Nu zijn ze de stemmen aan het tellen, het idee alleen al maakt me zenuwachtig. Straks moeten de 3 finalisten op het podium gaan staan en dan word de winnaar bekend gemaakt.
‘It’s time!’ hoor ik ineens achter me. ik schiet overeind en loop trillend naar het de achterkant van het podium. Iedereen staat al klaar. Ook one direction die pas hierna op hoeft te treden. De presentator staat op het podium wat praatjes te houden, wat betekend dat wij nog even moeten wachten. Ik kijk naar mijn tegenstanders, die echt heel erg goed zijn. 3 meisjes als girlband en één jongen die David heet. Als David terug kijkt draai ik snel mijn hoofd. Waardoor ik recht in de ogen van Zayn kijk. Hij glimlacht lichtjes naar me, en ik glimlach terug. Even maken mijn zenuwen plaats voor een warm gevoel. Ik heb altijd al een zwak gehad voor Zayn. Dan roept de presentator dat we op het podium moeten komen. Na een zenuwachtige zucht loop ik achter de rest aan. Nog heel even kijk ik naar Zayn die zijn duim opsteekt en knipoogt, ik voel mezelf blozen en glimlach terug.

---


Huilend lopen de meisjes het podium af, ze zijn derde. Even heb ik een gevoel van medelijden, maar niet lang. ik voel me met de minuut zenuwachtiger worden als ze maar blijven doorlullen. Iets wat ze altijd doen en waar ik me dood aan irriteer zeg het gewoon man uch. Ik zie de jongen zijn hand uitsteken en ik pak hem aan.
‘and de winner is….’ zachtjes knijp ik zijn hand.
‘Ivana!!!’
Al mijn spieren verstijven en ik lijk het niet te beseffen. De jongen omhelst me terwijl ik nog steeds geschokt voor me uit staar. Van alle kanten komt confetti gespoten en het publiek gaat los. De presentator overhandigt me een klein goud bekertje, feliciteert me en fluisterd dan wat in mijn oor.
‘go backstage, one direction is waiting on ya’. Ik glimlach en loop het podium af. Backstage staan de jongens nieuwsgierig te kijken. Als ze mij zien krijgt Zayn een glimlach op zijn gezicht.
‘I knew it, i knew it’ schreeuwt hij naar de andere jongens. Had hij verwacht dat ik ging winnen?. Om de beurt feliciteren de jongens me en geven me een knuffel. Even voel me het gelukkigste meisje van de wereld. Maar dat gevoel verdwijnt als ik besef dat ik nog moet optreden, met one direction. De zenuwen nemen het weer van me over en ik begin weer te trillen. Zayn ziet het en legt zijn hand op mijn schouder,
‘hey calm down babe, it’s gonna be okay’, zegt hij met een super lieve glimlach. Voor ik weet worden we alweer het podium op geroepen. De lichten gaan uit en we zingen little tings, iets wat iedere finalist had geoefend. Zodra het lied is afgelopen krijgen we een mega applaus en uit alle hoeken komt gegil. Tuurlijk, Directioners. Met een voldaan gevoel loop ik het podium weer af.
‘That was awesome! You’re a great singer’ zegt Zayn lachend.
‘Thanks,’ glimlach ik. Even zeggen we niets en kijken we elkaar alleen maar aan. Tot dat Zayn de stilte verbreekt.
‘Can i have you’re number?, mayby we can sing some more times together?’ vraagt hij met een onzekere uitdrukking. Ik glimlach.
‘sure,’ hij pakt lachend zijn mobiel en ik zet mijn nummer er in. Dan hoor ik achter me enthousiast geschreeuw. Ik zie dat al mijn familie op me af stormt, glimlachend omhels ik ze.


-----
-----


Ik haal mijn hand door mijn haar en zucht zenuwachtig, dan bel ik aan. Ik heb vandaag met Zayn afgesproken, en niet eens om te zingen. Na een tijdje gaat de deur open. Zayn staat in de deuropening, met een super sexy glimlach om zijn lippen. Hij trekt me in een knuffel, waardoor ik la moet blozen.
‘Come in babe’ zegt hij. ik loop naar binnen en hang mijn jas op de kapstok.
‘do you want some to drink?’ vraagt hij.
‘Yeah, can i have some water please?’
‘Yeah course’. Hij loopt naar de keuken en niet veel later komt hij terug met een glas water.
‘How are ya doing?’ vraagt hij terwijl hij naast me komt zitten.
‘Great, tommorow i’m gonna record my first single’ glimlach ik.
‘that’s awesome’ zegt hij terwijl hij zijn hand op mijn been legt.
‘and you?’ vraag ik licht blozend
‘fine’ fluistert hij. zijn gezicht komt steeds dichterbij. Dan voel ik zijn zachte suikerzoete lippen op die van mij. Ik zoen hem terug. Met zijn duim wrijft hij zachtjes over mijn been, zijn andere hand ligt op mijn heup en mijn handen liggen in zijn nek. Ik vergeet alles om me heen. de druk en stres over mijn nieuwe carrière verdwijnen. En ik voel voor het eerst in mijn leven echt gelukkig.


Reacties:

1 2

xHiimacookie zei op 27 okt 2013 - 19:01:
Zoooo lief


laurastyles
laurastyles zei op 27 okt 2013 - 18:53:
Lief! Xx


Janitaa
Janitaa zei op 27 okt 2013 - 16:06:
Sweet. <3


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 27 okt 2013 - 15:41:
Hihi, amazayn!!!!!!!

Zou je er ook eentje voor mij willen schrijven?
Je mag het helemaal zelf verzinnen, wat je leuk vind .


1Dzayn
1Dzayn zei op 27 okt 2013 - 15:40:
Oh myyy, girl, deze is super gaaf!
DANK JE WEL! En super leuk dat je mijn zang erin heb verwerkt, samen met het winnen van de X-factor(het is toch geen stille hint ofzo?)

DANK JE WEL AND I LOVE YOU TOOOOOO
Much much lovee <3