Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » my dreams come treu|| 1D » paris

my dreams come treu|| 1D

28 okt 2013 - 19:22

826

1

286



paris

Louis’ p.o.v.!
Ik zag harry meteen opfleuren toen hij nanette zag. Dat heb ik echt nog nooit gezien! We lopen allemaal hand in hand door parijs. Best wel gezellig! Sophia is er ook bij. Maar perrie niet. oh, wacht maar! Ik heb geregeld dat perrie dadelijk bij de Eiffeltoren staat als wij er zijn. Hoe cute!
‘’is dat de Eiffeltoren daar?’’ hoor ik nanette vragen.
‘’jup! Kom, we gaan erheen!’’ zegt niall, en trekt maud mee erheen. Dan hoor dat ene ‘’heigh ho!’’ liedje van sneeuwwitje afgaan.
‘’oh wacht! Dat is de mijne!’’ roept nanette, en pakt haar telefoon uit de tas.
‘’haa moniek!’’ zegt ze vrolijk.
‘’ja prima! Ja, hoe weet je dat? WAT!?’’ roept ze opeens. wat zou er aan de hand zijn? Het is toch niet uit dat nanette en harry samen iets hebben? Dat zou namelijk niet erg slim zijn.. wat moeten die fans dan wel niet denken? Ik zie dat nanette heeft opgehangen, en het een en ander verteld aan harry. Ik liep een stukje verderop met demi, dus lopen wij nu ook naar hun toe.
‘’dus wat moeten we nu doen? Ik wil niet dat heel mijn twitter naar de douche canoe’s gaat omdat ik wordt gespamt door fans!’’ hoor ik nanette dan zeggen.
‘’naar de wat? Douche canoe’s?’’ vraag ik.
‘’ja.’’ Zegt ze doodnormaal.
‘’dat komt wel goed.. als ze je haten zijn het geen echte fans. En ik weet dat je sterk genoeg bent, en je er dus niks van aan trekt!’’ legt harry uit.
‘’wat is er aan de hand?’’ vraagt Sophia.
‘’het is uit.’’ zegt harry kortaf, maar we weten allemaal wat hij bedoeld. We geven elkaar een groepsknuffel, en lopen uiteindelijk verder naar de Eiffeltoren.
‘’PERRIE!’’ roept zayn opeens.
‘’ZAYN!’’ roept perrie dan. Ze rennen elkaar tegemoet, en knuffelen dan ook. Perrie slaat haar benen om zayn’s middel, en dan zoenen ze elkaar. Haar jurkje kruipt een beetje omhoog, maar je ziet (gelukkig) niks. Als ik rondkijk, zie ik niemand meer.. behalve demi.
‘’waar is iedereen opeens?’’ vraag ik.
‘’ik weet alleen dat bijna iedereen via privé ingang, de Eiffeltoren is gaan beklimmen, maar nanette en harry zijn er niet in.’’ Zegt demi dan. Zullen wij ook gaan beklimmen?’’ vraag ik. demi knikt vrolijk, en wij lopen naar de privé ingang.

Harry’s p.o.v.!
iedereen is de Eiffeltoren in gegaan, maar nanette durft dus écht niet, dus bleven we onder.
‘’spring op mijn rug!’’ zeg ik.
‘’waarom?’’ vraagt nanette verbaasd.
‘’daarom! Je benen moeten rusten!’’ zeg ik bazig.
‘’nee joh! Hoeft niet! kijk! Ik kan zelfs nog springen!’’ zegt ze en begint te springen.
‘’doe dat nu niet, want het is..’’ ik kan mijn zin al niet meer afmaken. Nanette valt al met haar kont op het gladde asfalt.
‘’uh, auw?’’ zegt nanette en kijkt me aan, terwijl ik het uit schater. Ik help nanette uiteindelijk met opstaan en ik geef haar nog een zoen.
‘’moet er ook nog een kusje op je billetjes?’’ vraag ik en geef haar een knipoog.
‘’ja.’’ Zegt ze zielig.
Ik glimlach ondeugend. Ik druk een kusje op mijn hand, en druk hem dan zachtjes op nanette’s kont.
‘’nu wil ik wel op je rug!’’ zegt nanette.
‘’nee, nu mag je niet meer!’’ zeg ik en sprint weg.
‘’nou! Kom terug!’’ lacht nanette, en rent achter me aan. Oke, dit is mijn kans! Ik ren tot precies onder de Eiffeltoren, en voel in mijn jas. Yes, hij zit er nog.
‘’hehe, je bent er!’’ zeg ik en geef nanette nog een zoen. Ze glimlacht. Okay.. wat ik nu ga doen, is misschien niet het goede moment, of misschien ook snel.. maar dat boeit me niet. ik kniel voor nanette neer, en pak het doosje.
‘’nanette.. mijn schilpadden knuffelvriendin!’’ zeg ik als ik haar ketting zie. Ze glimlacht, maar heeft geen idee, hoe ze hier een houding bij moet maken.
‘’ik ken je nog maar 1 week.. maar al vanaf dat we elkaar belden viel ik als een blok voor je! Ik weet ook dat het nu niet het goede moment is.. maar ik wil je iets geven.’’ Vertel ik. ik maal het doosje open, en de ketting komt tevoorschijn.
‘’oh mY GOD!’’ nanette komt weer tot leven, en slaat haar handen voor haar mond.
‘’is dat echt voor mij?’’ vraagt ze verbaasd. Ik knik, en sta op. ik pak de ketting uit het doosje, en doe het om nanette’s nek.
‘’dankjewel!’’ zegt nanette, en knuffelt me stevig. Ze heeft nu in totaal 3 sieraden om. Waar zal ze die allemaal vandaan hebben?
‘’wil je écht niet de Eiffeltoren beklimmen?’’ probeer ik nog een keer. Nanette laat me los, en kijkt me ondeugend aan.
‘’alleen als je me echt heel goed vasthoudt!’’ zegt ze dan.
‘’omdat jij het bent!’’ zeg ik, en pak haar hand. Zo lopen we samen naar de privé ingang. Ik heb mijn grootste glimlach op mijn gezicht staan, en die gaat er vandaag ook écht niet meer vanaf!



------
SORRY VOOR FLUT STUKKIE!!!
DOEII MUPKES!
XX


Reacties:


IrishPig
IrishPig zei op 28 okt 2013 - 21:17:
loool