Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Exhale • Zayn Malik » Exhale • 002

Exhale • Zayn Malik

31 okt 2013 - 16:01

762

3

237



Exhale • 002

Jezebel Shayla Hills


Met opgeheven hoofd stapte ik het grote schoolgebouw binnen. Vandaag was mijn eerste dag op het Bradford College, de grootste middelbare school die je kon vinden in -je raadt het al- Bradford. De school stond bekend om zijn socialiteit en het hoge slagingspercentage, hoewel ik over dat laatste zo een beetje mijn twijfels had. De meeste leerlingen op deze school leken niet echt types te zijn die naar school kwamen om te leren. Nu moest ik bekennen dat ikzelf ook niet naar school ging voor mijn plezier, maar ik vond het toch verbazingwekkend dat de meeste mensen hier blijkbaar toch slaagden voor hun examens.
Toen ik net mijn eerste stappen in het schoolgebouw had gezet, trok ik al vrijwel direct de aandacht. Ik wist niet of ik aandacht trok doordat ik een gewaagde outfit droeg, inclusief een leren jack en een versleten jeans, en iedereen me eruit vond zien als een aandachttrekkende meid die zo arrogant als de pest was, of doordat ik de nieuweling was die veel te zelfverzekerd overkwam.
Veel tijd om na te denken had ik niet, want al snel stapte er een jongen op me af. Zijn armen waren versierd met verschillende tatoeages die mooi kleurden bij zijn getinte huid. Hij had ravenzwart haar, chocoladebruine ogen en hij droeg net zoals ik een leren jack.
"Hallo, ik ben Zayn," stelde de jongen, ofwel Zayn, zichzelf voor.
"Jezebel," antwoordde ik. "Maar iedereen noemt me Bell."
"Hm, mooie naam, Bell. Nu we elkaars naam weten, heb je zin om na school iets met me te gaan drinken?" Een grijns verscheen op de zijn gezicht.
Ik glimlachte, hoewel het sarcasme er duidelijk vanaf droop. "Bedankt, maar nee."
Eventjes betrok Zayns gezicht. "Hoezo niet?"
"Omdat ik niet met de eerste de beste jongen uitga. Beweer maar niet dat je er geen bedoelingen achter zoekt, want ik ben niet zo blind zoals je jaloerse vriendinnetje die me nu zo ziedend als de pest aankijkt," snibde ik, waarna ik met een knikje op het meisje met de veel te korte broek en een blote buik duidde. Het meisje keek me inderdaad woedend aan. Haar wangen waren roodgekleurd van nijd en ze had haar armen voor haar borst gekruist.
Zayn keek even achter zich, waarna hij op zijn lip beet en zich weer naar me terugdraaide. "Ze is mijn vriendin niet."
"Jammer. Als ik jou was, zou ik haar mee uitvragen. Ze gaat vast en zeker met je mee."
"Ik wil haar niet." Hij stapte een stukje dichter naar me toe. "Ik wil jou."
"En ik wil jou niet." Ik rolde met mijn ogen, aangezien mijn geduld een beetje begon op te raken. En niet alleen mijn geduld werd op de proef gesteld, maar ook dat van hem. Zijn ogen stonden gefrustreerd en hij leek zich uit alle macht te bedenken wat hij nog meer kon zeggen om me te overtuigen zodat ik met hem mee zou gaan, maar voordat hij zijn volgende woorden weer klaar had was ik al weg. Het interesseerde me niet dat hij nu uitgelachen zou worden of me zou haten. Ik liet niet zo makkelijk iemand over me heen lopen, moge dat duidelijk zijn.
Toen ik inmiddels aan het einde van de gang was en net aan iemand wilde vragen waar ik het secretariaat kon vinden zodat ik mijn rooster kon ophalen, hield iemand me aan. Zodra ik mijn wenkbrauwen optrok en me naar de persoon omdraaide, zag ik dat het een blond meisje was met zachtgroene ogen. Ze had kuiltjes in haar wangen als ze lachte en haar lange wimpers gaven haar een extra, lieve uitstraling.
"Wat is er?" vroeg ik, terwijl ik mijn best deed om me zo vriendelijk mogelijk op te stellen. Ik was niet bepaald sociaal of spontaan, hoewel ik wel altijd mijn best deed om aardig te doen.
Het meisje glimlachte. "Het spijt me dat ik je zo plotseling aanhield. Mijn naam is Sophie. Ik zag dat je daarnet Zayn Malik afwees en ik vroeg me eigenlijk af waarom."
Ik haalde mijn schouders op. "Ik vond hem nogal hongerig overkomen, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik heet Jezebel, trouwens. Je mag gerust Bell zeggen."
Sophie knikte. "Oké dan, Bell. Het is verrassend dat je hem afwees. Dat komt nou eenmaal niet vaak voor."
Ik fronste. "Hij klinkt niet bepaald charmerend, als je het mij vraagt."
"Geloof me, iedereen wilt wel een nacht met Zayn doorbrengen. Hij is onweerstaanbaar."
Een zachte lach ontsnapte uit mijn mond. "Daar geloof ik niets van. Zou je me trouwens de weg kunnen wijzen naar het secretariaat? We praten onderweg wel verder. Ik ben best wel nieuwsgierig naar het feit waarom die Zayn Malik nou zo onweerstaanbaar is."


Reacties:


Krewella
Krewella zei op 3 nov 2013 - 12:37:
Super leuk! Sorry dat het zo lang duurde, dus post gerust
weer verder.<3


1Dlovez
1Dlovez zei op 31 okt 2013 - 16:45:
WOW. You go girl!


Bella01
Bella01 zei op 31 okt 2013 - 16:25:
Bell is echt hard zeg.
Anyway, echt goed geschreven!!
Kon ik maar net zo goed schrijven als jij!
Ben jaloerssss!!!.

xx