Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » When I saw her face » Hoofdstuk 1 ~ Harry Styles

When I saw her face

2 nov 2013 - 10:59

634

0

177



Hoofdstuk 1 ~ Harry Styles

een nieuwe fanfiction! Hopen dat jullie het leuk vinden xx

Harry Styles

Liam, Niall, Zayn, Louis en ik staan op de boot te wachten. Op naar Nederland voor de EMA's! Ik vind het heel erg leuk dat we backstage passen mogen weggeven op de Rode Loper, net zoals Ariana Grande gedaan heeft vorig jaar. We zijn in Londen, we vonden het leuker om een keertje met de boot te gaan inplaats van met het vliegtuig. Liam neemt afscheid van Sophia, Louis van Eleanor en Zayn van Perrie. Zo schattig, dat ze verloofd zijn. Niall en ik zien de boot aankomen. 'Guys.. Ik wil jullie niet storen met afscheid nemen maar daar is de boot.' Louis springt niet op, zoals altijd, maar gaat op de grond zitten en doet net alsof hij huilt. 'Gast wat doe je?' vraagt Liam. Ik trap er niet meer in van dat huilen van Louis. Maar dan merken we dat het echt is. 'Lou, wat is er aan de hand?' *FLITS!* Dat was weer paparazzi. Louis schrikt daarvan en staat op alsof er niks aan de hand is en loopt verder. 'Oké dan,' fluister in Niall in het oor. Intussen is de boot gearriveerd en lopen er mensen de boot binnen. Wij willen net gaan lopen, als ik opeens gillende meiden de hoek om zie rennen. 'HARRY! OMG ZAYN! GUYS!!' Wij rennen door en Louis klimt als een aap door de boot heen. De meiden komen ons achterna en komen ook de boot binnnen, maar worden er meteen weer uitgezet. 'I LOVE YOU!' Hoor ik één van hun zeggen. Ze staan op de kade en ik zwaai. Ze zwaaien terug en 1 van de meisjes valt flauw.

Binnen een kwartier is de kamer een puinhoop. Nouja, Louis' kant. Mijne niet. Liam en Niall slapen samen in een andere kamer en Zayn slaapt alleen. Waarom weet ik ook niet, hij wilde alleen.

We hebben onze kamers ingericht en dan is het tijd voor het avondeten. Ik kom de zaal binnen en het ruikt zo lekker! Ik sta in de rij en merk dat achter me Louis zijn eten aan het oprapen is van de grond. Ik grinnik. Dat komt waarschijnlijk doordat het nogal winderig is op zee dus de boot schommelt. Als ik aan de beurt ben kan ik niet kiezen, er ligt zoveel. Ik kies voor Scrumbled Eggs. Ik zoek de jongens en ga bij ze aan tafel zitten. Louis zit met een half bord haar, door het tapijt. Ik schiet in de lach. 'Waar is Liam?' vraag ik. 'Who knows' zegt Niall tegen mij. 'Yeah right, daar heb ik veel aan zeg.' 'Hij is gewoon even naar de wc, dude' snauwt Zayn me toe. 'Ik vroeg het alleen maar hoor.' *FLITS!* Ik besteed geen aandacht meer aan paparazzi.

Het is een aardig grote boot, dus Louis en ik rennen heen en weer. Zayn is op zijn kamer aan het tekenen, en ik heb geen idee waar die andere twee zijn. Ik zie het al, ze zijn bij de gokkasten. Als ik hijgend bij Liam en Niall aankom, zie ik dat ze wat gewonnen hebben. 'Waarom doen jullie dat? Jullie hebben toch zat geld?' 'Nou en,' protesteert Liam.

Het is avond en we staan met z'n vijven buiten op de boot. Het is nogal fris geworden buiten, en zeker met die wind dus we hebben een dik vest aangetrokken. Als het een tijdje stil is, (wat heel zeldzaam is) vraag ik: 'Waarom is Simon niet mee?' Zayn draait zich om. 'Dat is toch logisch.. Hij kan niet overal bij zijn.' 'Ik ga naar bed,' zegt Louis slaperig. 'Ik ga mee' zeg ik. We geven elkaar een knuffel en lopen dan naar onze kamer. 'Morgen wordt een lange dag hè.' 'Jup'. Dan valt Louis in slaap, dat hoor ik omdat hij zwaarder ademt. Ik lig nog een tijdje wakker en val dan ook in slaap.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.