Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » When I saw her face » Hoofdstuk 2 ~ Harry Styles en Robin

When I saw her face

2 nov 2013 - 13:27

916

1

162



Hoofdstuk 2 ~ Harry Styles en Robin

Harry Styles

Ik zit aan het ontbijt en voel me leeg. De andere jongens WhatsAppen met hun vriendin en Niall is zich aan het omkleden. Waarom heb ik nooit iemand? Ik heb nooit geluk.

Ik ga maar eens omkleden want we zijn er bijna. Ik schiet in mijn zwarte skinny jeans met gaten in mn knieën en een simpel zwart t-shirt. Daarna doe ik wat gel in mijn haar en doe mijn schoenen aan. Binnen een halfuurtje ben ik helemaal klaar en opgeruimd. Louis moet alles nog doen dus ik help hem. Gatverdamme, een vieze onderbroek. Ach ja, we zijn niet voor niks Larry Stylinson. Ik ga door met opruimen. Ik merk dat Louis al weer weg is gegaan en ik roep hem. 'LOUIS!' Geen reactie. Ik loop de kamer uit en ga hem zoeken. Als ik hem gevonden heb rent hij weg en ik ren achter hem aan. 'ZAYN, LIAM!' Gil ik. 'HELP ME!' Er komt een grote golf aan en we struikelen. Dit is mijn kans! Ik pak Louis' benen zodat hij niet verder kan vluchten. Daarna pakken Liam en Zayn zijn armen en benen. Louis stribbelt heftig tegen maar Liam en Zayn zijn sterker. Ze sluiten hem op in zijn kamer en komt er pas uit als hij opgeruimd heeft. We zijn aangekomen en Louis heeft zo goed als opgeruimd.

Gillende fans wachten ons op bij de haven en wij zwaaien. Misschien is het toch niet zo'n gek idee om te kijken bij de fans.. Kom op Dude! Dat is wel heel erg triest. Toch kijk ik stiekem. Er staat niet echt iemand leuks bij, zie ik als ik met ze op de foto ga. De mooie witte limo staat al op ons te wachten. Ik zwaai nog even en stap dan in.


Die avond worden we opgemaakt voor de EMA's. Ik trek mijn zwarte pak aan met witte hartjes, die ik ook aan had op de Première van This Is Us.m.

Om 21.00 beginnen de EMA´s. We worden geinterviewd door verschillende mensen. Katy Perry treedt op en daarna zijn wij aan de beurt. Nadat we nog even geinterviewd zijn mogen we 2 backstage passen weggeven voor ons concert. Ik kijk even rond en mijn blik valt op een meisje die hard aan het proberen is om naar voren te komen. Ze ziet er geweldig uit. Wow, dacht ik dat nou echt? Haar bril staat haar prachtig. Haar mooie bruine haren vallen precies op de goeie plek. Ze is perfect. Ik kies voor haar. Ik merk dat ik sta te dromen en de jongens lopen naar een hele andere kant dan ik me had bedacht! Ik roep: 'NEE!' Ze draaien zich verschrikt om en komen naar me toe. 'Sorry. Ik heb een meisje gezien en ik wil haar graag de backstage passen geven.' De jongens stemmen toe. Het publiek wordt stil want die hebben natuurlijk geen idee wat er aan de hand is, waarom ik zo schreeuwde. Ik pak de backstage passen over van Zayn. Ik zucht en loop dan langzaam naar het meisje toe. Wauw, van dichtbij is ze nog mooier. Ze heeft een 1D t-shirt aan. Ik begin te blozen en kijk naar beneden. Ik bekijk het meisje en vraag: 'Hoe heet je?' 'Robin' zegt ze. 'Wauw,' zeg ik. 'Ik zie je backstage' fluister ik haar in haar oor en geef haar de backstage passen. Ze is zo mooi. Ik zie dat ze er verlegen van wordt en ik ook. Ik bloos en kijk naar beneden. Zij bloost ook.


Robin

'MAM! Waar is mijn 1D t-shirt?!' gilde ik. 'Hoezo?' vraagt mijn moeder. 'IK MOET TOCH NAAR DE EMA'S VANAVOND EN IK MOET VROEG ZIJN WANT IK KAN BACKSTAGE PASSEN WINNEN' 'Overdrijf je niet een klein beetje?' vraagt ze. 'Je hebt echt maar een hele kleine kans, schat.' 'Nou en! En waar is nou mijn 1D shirt?'

Ik schiet in mijn 1D shirt nu ik hem eindelijk heb. Het is onderhand half 4 dus het is tijd om te gaan! Als je vooraan wil staan moet je nou eenmaal vroeg zijn. Mijn vriendin Casey haalt me op en rond 5 uur zijn we er. Het is er al best druk. We kopen een patatje en gaan staan. Niet helemaal vooraan, maar wel dichtbij.

Het is 21.00. Ik begin zenuwachtig te worden. Eerst treedt Katy Perry op en daarna komen mijn favoriete jongens. Ik weet niet wat er met me gebeurd, maar ik ben heel rustig. Ik dring me een beetje voor omdat ze nu de backstage passen gaat uitdelen, ik word helemaal geplet. Dan zie ik dat Liam, Niall, Zayn en Louis lopen de andere kant op. Shit shit shit. Harry blijft staan en roept opeens 'NEE!' Ik schrik en iedereen wordt stil. Ze overleggen zachtjes met elkaar en Harry pakt de backstage passen over. Ik word er mega benieuwd en zenuwachtig van. Harry kijkt me aan en loopt in mijn richting. Hij bloost en kijkt naar zijn schoenen zoo cute! Die passen zijn toch niet voor mij. Wat denk je wel niet, Robin? Maar Harry trekt mij een stukje naar voren en vraagt: 'What's your name honey?' Ik ben helemaal overdonderd. 'Robin...' zeg ik. 'Wauw' zegt Harry bewonderend. Wat gebeurt er met me? 'I see you backstage,' zegt hij tegen mij en hij geeft me de backstage passen. Waarom kiest hij mij? Ziet hij iets in mij? Het zal wel niet, hij kiest random. Maar waarom shreeuwde hij 'NEE' en werd verlegen? Ik word verlegen van mijn eigen gedachtes en merk dat ik bloos.


Reacties:


laurastyles
laurastyles zei op 2 nov 2013 - 15:52:
Leuk verhaal!