Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Boyfriend. {Janita} » -11-

Boyfriend. {Janita}

3 nov 2013 - 17:03

537

2

299



-11-

Het werd weer eens tijd voor een hoofdstukkie!!x

Pov Elma.

*Tijd sprong van een paar maand*

Ik ben morgen jarig. Ik mocht van mijn ouders een dikke party er van maken. Maar natuurlijk ging ik dan ook die dag stappen met mijn vrienden. Want het is dan vrijdag. En dat is altijd stapavond. Het is dan ook de leukste dag van de hele week. Ik had er nu al helmaal zin in. Ik had al mijn vrienden uitgenodigd. En ze kwamen natuurlijk allemaal. Vandaag ging de dag al snel voor bij. En ging slapen.

*de volgende morgen*

Ik werd al snel wakker. En kleede me om. ik moest vandaag nog naar school waar ik geen zin in had. Het was nu al 6 uur. Niemand was als goed is al wakker. Ik deed mijn andere ochtend rituelen en liep naar benden. ik deed de deur open en niemand was beneden. daarna liep ik door de hal naar de keuken. Ik hoorde iets maar dacht dat het wel van buiten kwam. Ik drukte de deurklink naar beneden en duwde de deur open. ‘’Happy B-day!!’’ Riepen men ouders en de rest kei hard. ‘’Wow, ik dacht dat jullie nog sliepen..’’ zei ik nog een beetje dromerig. Ze zongen een lied voor me en kreeg allemaal cadeaus. Geld en One Direction spulletjes. ‘’Elma? Jij wil toch kaartjes voor One Direction?’’ Zei men moeder vragend. ‘’Ja, Tuurlijk wil ik die’’ Zei ik. ‘’Wil je met een van je vriendinnen naar 1D, in A’dam 25 juni?’’ Zei Men vader. ‘’Jaaa’’ Zei ik. Toen kreeg ik een cadeautje in men handen. Ik maakte het voorzichtig open. ‘’O.M.Gush.. Ik heb een One Direction kaartjeeeee!’’ Riep ik. Ik was nu zo blij. ‘’Dankje wel mama en papa’’ Zei ik. Ik gaf ze een big hugg. Ik pakte mijn mobiel en zag al dat ik veel Happy b-day berichten had. Ik stuurde wat terug en daarna stuurde ik een wappje naar Janita: ‘’IK HEB 2 KAARTJES VOOR ONE DIRECTION IN AMSTERDAM ARENA!’’

*Uurtjes later*

Ik zat op school in de laste les. Het was super saai. Gelukkig zat Janita naast me. En ging er gezellig mee kletsen. Al werden we wel veel gewaarschuwd. Maar dat maakte niet veel uit. De bel ging en we hadden FREEDOMMM!. Snel fietsten we naar huis. En begon het te regenen ik haatte de regen. Gelukkig duurde het niet lang en was ik thuis. Al veel familie was er en hadden we een party. Al vond ik het niks aan en ging maar een beetje wappen naar mensen. Ik had echt heel veel zin in vanavond. Dan kwam Sem ook. Ik hou echt zo veel van hem. Als hij vreemd gaat zou ik het super erg vinden. Ik wil dan nooit maar dan ook nooit meer iets met hem en zijn vriendin waar hij mee vreemd gaat mee om gaan.

*Time to Party*

De dag ging al snel voorbij. Al mijn vrienden kwamen een voor een naar mijn huis. En brachten ook wel veel leuke cadeaus mee. Het was echt super leuk. Iedereen was er al behalve Sem. Ik stuurde maar een wapp je:
‘’Hee schat. Waar blijf je? Ik mis je en maak me zorgen om jou. Xx’’
Hopelijk zou hij gaan reageren. Ik maakte echt heel erg veel zorgen om hem.

------------------------------------------------
Laat een reactie achter!
xx


Reacties:


Malikaa
Malikaa zei op 4 nov 2013 - 12:55:
Leuk!
Xxx
Btw. Die Sem vertrouw ik voor geen meter :/


loveyouxx
loveyouxx zei op 3 nov 2013 - 18:14:
leukk!
maar ik vind het een beetje kortaf y'know
maar toch leuk!
snel verder!
xx