Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Summer Love » 03

Summer Love

3 nov 2013 - 19:54

341

0

147



03

sorry dat het zo lang duurde ik had thuis wat problemen en op school liep het niet zo lekker maar het gaat weer helemaal yeah

Niall POV:

Haar moeder nam op ze begon in het Nederlands te praten. Ik zette de telefoon op luidspreker. Vita sprak snel en zei see you soon. Haar moeder kwam er dus aan mooizo. Ik probeerde Vita gerust te stellen en begon te zingen. Het werkte ze werd rustig. We kamen bij het ziekenhuis uit. Snel werd ze weggevoerd naar de operatiekamer terwijl ik en Zayn wachten. Opeens vroeg Zayn wie was zij? Ik antwoorden dat ik het niet wist maar dat ik me beschermend over haar voelde. Zayn wist wat ik bedoelde ik voelde me altijd beschermend over iemand als zij speciaal voor me zou zijn. Daar kwamen Louis, Harry en Liam al aan. Ze keken naar mij en naar Zayn. Gelukkig zei Zayn het. Hij zei slechts 1 woord en iedereen wist wat hij bedoelde: Beschermend. Daar kwam een vrouw en man aanlopen met 2 kleine kindjes. Die kinderen leken erg op Vita. Voor ze naar de balie liepen liep ik al naar ze toe. Ik stelde me voor en zei dat ik hun dochter had gevonden en dat er nu naar haar been word gekeken. De man groeten de vrouw en liep weg. Opeens trok het kleine meisje aan mijn arm. Ik keek omlaag en ze zei Niall? Ik zei ja ze wist dus wie ik was. Ik had een heel gesprek met haar moeder en haar kleine zusje. Haar broertje ging met zijn vader mee.

Vita POV:

Ik werd wakker in een auto ik keek om me heen zag ik daar nou Niall en Zayn? Ik besloot om er niet verder op in te gaan en ze wat vragen te stellen. Na wat gebabbel kwamen we aan bij het ziekenhuis waar ik werd weggehaald van de rest. Er was gelukkig alleen een slagader geraakt en niks gebroken snel werd ik naar een kamer gebracht. Niall en mijn moeder liepen mee. Niall keek heel erg bezorgd en na wat gebabbel mocht ik naar huis. Niall had mijn nummer maar ik de zijne niet shit. Hopelijk zal hij me terug bellen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.