Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Brooks brothers » cry

Brooks brothers

4 nov 2013 - 16:50

352

0

159



cry

beschrijving Victoria:
- 18 jaar.
- lang bruin stijl haar en groene ogen.
- een beetje een mollig (bijna dik) meisje.
- kan heel goed zingen.
- maakt youtube filmpjes.
- heel onzeker over zichzelf.
- verlegen.
- woont alleen met haar moeder.


'VICTORIA!!!' wordt er vanaf beneden geroepen. Victoria gaat zitten en opent haar ogen. Ze kijkt op haar wekker 'SHIT' zegt ze luid op. een kwartier te laat. Ze klimt snel der bed uit en loopt naar haar kast. Ze pakt haar legging en een lang shirt met een vest. Ze borstelt haar haren en doet er snel een staart in. Als ze beneden komt heeft haar moeder een stukje brood voor der klaargemaakt. Victoria is net op tijd klaar zodat ze nog met de bus kan.

Als ze op school komt, kan ze gewoon rustig naar haar kluisje toe lopen.
als ze bij haar kluisje is, legt ze haar jas er in en loopt ze naar een tafel waar niemand zit. Na 5 minuten gaat de bel al. Als ze in de les zit, zit ze helemaal voor aan. Deze les gebeurt er nooit veel omdat deze lerares altijd voor victoria opkomt.

De tweede les wordt een hel denkt ze al voordat de bel van de eerste les afgaat. Als ze in de les van het tweede uur zitten gebeurt het. De les is net 10 minuten bezig en ze heeft al allemaal propjes tegen haar rug aan gekregen. In de midden van de les hoort ze allemaal mensen achter zich lachen. De laraar die ze dit uur hebben loopt naar het groepje toe en ziet wat ze aan het den zijn. Hij loopt ongestoord naar zijn bureau en typt youtube in. Hij klikt op mijn kanaal en klikt een filmpje aan. Als het filmpje is afgelopen en iedereen zit te lachen kan ze wel huilen. Als ze da ook nog een propje op haar tafel krijgt en leest wat er op staat heeft ze helemaal genoeg gehad. Ze kijkt op de klok en loopt de les uit. Ze kan gelukkig nog met de bus naar huis. Huilend loopt ze de school uit en loopt ze naar de bus.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.