Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Il Divo » Subtropische verrassing » Hoofdstuk 25

Subtropische verrassing

1 mei 2009 - 13:03

1498

0

288



Hoofdstuk 25

Als later die avond iedereen weer terug aan boord is laat Carlos bekend maken dat hij een paar uur eerder wil vertrekken om de achterstand die ze in Athene hebben opgelopen weer in te halen. Niemand heeft bezwaar en daarom laat Carlos om 4 uur ’s nachts het anker hijsen en de trossen losgooien. Zelf gaat hij vervolgens naar de stuurhut om George bij te staan, om met de radar de haven uit te loodsen. Als de MS D’amour weer op volle zee is laat hij de crew aflossen door de volgende ploeg en gaat naar bed.

Urs is al om 6 uur uit de veren. Hij heeft de hele nacht nagedacht over Annika en Carlos. Aan de ene kant wil hij opnieuw met Carlos gaan praten maar aan de andere kant is hij bang dat Carlos nog steeds boos op hem is en daardoor hun ruzie escaleert. Dat beeld van Carlos met Annika in zijn armen krijgt hij zijn hoofd niet meer uit. Eerst maar weer aan het werk om 7 uur heeft hij fitnessdienst.

Seb wordt wakker en ziet Claudette op zijn borst liggen. Hij streelt haar haren en drukt er een kus op. Wat een schatje is ze als ze slaapt denkt hij bij zichzelf. Terugdenkend aan gisteren was het een heerlijke dag. Hij heeft genoten. En dadelijk als zij wakker wordt gaat hij haar het cadeau geven. Na een klein half uurtje opent Claudette haar ogen.
“Bonjour chérie”¯ fluistert ze.
“Goede morgen mijn lieveling”¯ antwoordt Seb. “Lekker geslapen?”¯
“Heerlijk”¯ antwoordt zij.
“Ik heb nog een verrassing voor jou”¯ fluister Seb in haar oor. Claudette is gelijk klaar wakker. Ze houdt van verrassingen en bedenkt zich tegelijkertijd dat ze er ook één voor hem heeft.
“Vertel wat is de verrassing?”¯
“Niet zo overhaast meisje. Ik moet het even pakken.”¯ Hij stapt uit bed en voelt in zijn jasje dat hij gisteren aanhad.
“Hebbes. Alsjeblieft mijn lief omdat ik zoveel van jou houd”¯. Claudette is verrast.
“Voor mij Seb?? Seb knikt en kijkt lachend toe hoe ze voorzichtig het pakje opent. Hij houdt haar gezicht in de gaten hoe ze reageert. Ze kijkt hem stralend aan.
“Wat een prachtige armband Seb. En wat leuk die bedeltjes. Kijk”¯ roept ze uit. “Een vliegtuigje en een boot.”¯ Ze glundert en kijkt na de andere bedeltjes. Er is nog een maagd haar sterrenbeeld maar ook nog de vissen. Ze kijkt hem verliefd aan.
“Lieveling dit is zo mooi en zo romantisch dank je wel.”¯ Zij kust hem teder. Seb onderbreekt haar kussen.
“Je hebt het laatste bedeltje nog niet gezien.”¯ Ze kijkt naar het laatste bedeltje een hartje. Ze glimlacht ons symbool voor liefde.
“Draai het hartje om”¯ raadt Seb aan. Als ze het hartje omdraait begint ze spontaan te huilen. Seb kijkt haar geschrokken aan.
“Lieverd wat is er vindt je het niet mooi?”¯
“Jawel”¯ snikt ze: “Maar dat verdien ik niet.”¯
“Waarom dan niet”¯ vraagt Seb.
“Nou dat hele gedoe met David en zo.”¯
“Kom hier jij”¯ lacht Seb.
“Je bent van mij en blijft van mij. En David is met Gerda en geloof me dat is stevig aan.”¯ Ze veegt haar tranen en af.
“Ik heb ook nog een verrassing voor jou.”¯
“Oja”¯ zegt Seb. “Wat is het?”¯
“Niet zo nieuwsgierig jij, eerst me helpen deze armband om te doen en dan zal ik het voor je pakken.”¯ Als haar armband om haar pols zit loop ze naar haar handtas en haalt er een klein cadeautje uit. Seb kijkt verbaast.
“Ik kon al niet geloven dat jullie meiden niks gekocht hadden gisteren.”¯ Claudette lacht.
“Ik niet alleen, Gerda heeft ook iets voor David gekocht.”¯ Seb schatert het uit:
“En David heeft oorbellen voor Gerda gekocht.”¯
“Eerlijk waar?”¯ roept Claudette.
“David krijgt ook oorbellen van Gerda.”¯ Ze schateren het uit.
“Zo”¯ zegt Seb. “Nu wil eerst zien of ik ook een armband van jou heb gekregen? Claudette schudt haar hoofd.
“Wat een gepriel om zo’n doosje open te krijgen.”¯ Als het hem uiteindelijk toch lukt staart hij verbaast naar de inhoud. Daar voor hem ligt een prachtige zegelring. Voorzicht haalt Seb hem uit het doosje. De initialen S en I staan er in. Hij kijkt haar aan.
“Hoe wist je dat?”¯ Ze legt haar vinger op zijn lippen.
“Ssstt niks zeggen.”¯ Ze neemt de ring van hem over en doet die aan zijn ringvinger. Vervolgens kust ze hem weer.
“Dat is mijn manier om jou te zeggen hoeveel ik van jou houd.”¯
“Meisje meisje, je maakt me zo gelukkig.”¯ Gretig trekt hij haar weer het bed in, om haar uitgebreid te bedanken.

Gerda wordt wakker en rekt zich uit.
“Hé waar is David gebleven? Zou hij terug zijn naar zijn eigen hut.”¯ Ojé ik geloof dat ik gisterenavond rechtop in slaap ben gevallen. Ze kijkt onder de dekens. Ze heeft, op haar slipje na, helemaal niks aan. Heeft David haar uitgekleed en in bed gestopt? Dan ziet ze briefje op het nachtkastje.
“Goede morgen mijn Griekse godin. Ik heb je gisteren ingestopt en je laten slapen. Als je wakker bent kom even naar mijn hut ik heb nog een verrassing voor je.”¯ Ze glimlacht en ik heb er ook één voor jou. Snel doet ze een badjas aan en stopt het doosje met de oorbellen in haar ene zak en de sleutel van de hut in haar andere zak. Dat zou ze ook nog klaar krijgen en zich buiten sluiten. Snel wast ze zich en borstelt haar haren. Ze klopt op de deur en David doet open in boxershort. Ze kijkt hem aan.
“Open jij altijd zo de deur?”¯ Hij grijnst.
“Alleen als ik weet dat er spaarzaam geklede dame voor staat.”¯ Ze lacht.
“Ik was een beetje nieuwsgierig naar je verrassing.”¯
“Kom gauw binnen voor ons iemand hier ziet.”¯ Lachend stapt ze binnen. Ze gaat op het bed zitten en wacht af. David overhandigt haar een klein zwart doosje. Ze maakt het open en haar mond valt open van verbazing.
“David wat mooi, maar dat kan ik niet aannemen.”¯
“Waarom niet?”¯ vraagt hij.
“Dat is een veel te duur cadeau.”¯ David wuift haar bezwaren weg.
“Dat valt wel mee in Cairo waren de juwelen stukken goedkoper dan bij ons. Ik heb deze gekocht omdat ik zeker was dat ze goed bij je ogen uitkwamen.”¯ Gerda doet de oorbellen in en gaat in de badkamer in de spiegel kijken.
“David ze zijn zo mooi Dank je wel.”¯ Hij staat inmiddels achter haar en slaat zijn arm om haar heen.
“Weet je?”¯ mompelt hij. “Ik wilde jou vertellen dat ik om je geef.”¯ Hij kijkt haar in de spiegel aan.
“Jou vertellen dat jij het mooiste bent wat mij op deze cruise is overkomen.”¯ Zij kijkt niet langer meer in de spiegel maar draait zich om. Slaat haar armen om zijn nek en kust hem hartstochtelijk. David is een klein beetje verbaast van deze actie maar neemt gelijk weer het heft in eigen hand. Hij tilt haar op en legt haar op bed. Hij knoopt haar badmantel open en gaat gelijk op verkenning uit. Hij kust haar op elke centimeter van haar lichaam. Gerda wordt helemaal week van deze actie.
“David ik moet je iets zeggen”¯ fluistert ze.
“Nu niet”¯ gromt David. “Ik houd van jou en ik wil nu en hier met je vrijen de rest kan wachten. Of niet soms?”¯ Ze knikt en laat zich door hem vervoeren.
“Zijn oorbellen kunnen wachten tot erna”¯ denkt ze. Even niet van deze roze wolk afkomen. Maar genieten van deze heerlijke man.

Annika is al vroeg wakker. Ze belt Urs en vraagt of hij tijd heeft voor haar oefeningen.
“Om 8 uur ben ik klaar in de fitmess dan kan het wel. Ga anders maar eerst even ontbijten of had je dat al gedaan.”¯
“Nee ik ga eerst ontbijten en kom tegen achten wel naar de massage.”¯
“Annika? Heb je nog hulp nodig?”¯vraagt Urs.
“Nee dank je het lukt wel.”¯ Als Annika om klokslag 8 uur de massageruimte inloopt, komt Urs net aanlopen.
“Goede morgen”¯ groet hij haar.
“Hoe gaat het vandaag?”¯
“Goed”¯ zegt ze. “Ik ben gisteren nog bij Jon geweest en die vond dat ik vorderingen maakte.”¯
“Had jij klachten dat je onze scheepsarts hebt opgezocht”¯ vraagt Urs bezorgd. “Nee alleen voor controle.”¯ Urs knikt begrijpensd.
“Laten we maar beginnen.”¯ Tijdens de oefeningen probeert Urs een gelegenheid te vinden om over het zwembad voorval te beginnen. Opeens gooit hij zijn vermoeden gewoon op tafel.
“Als je wilt kunnen wij deze oefeningen ook in het zwembad doen? Verbaasd kijkt Annika hem aan.
“Lijkt me een goed idee, vanaf morgen dan maar?”¯ Urs knikt en laat het er voor nu maar bij. Als ze klaar zijn vraagt hij:
“Wil je nog gemasseerd worden? Annika lacht naar hem.
“Graag als jij daar even tijd voor hebt?”¯ Hij knikt en tilt haar galant op de massagetafel. In gedachten verzonken begint hij. Dit is een beetje troost voor hem. Zij wil hem niet en hij kan haar op deze manier strelen en vast houden. Vurig hoopt hij dat zij ooit nog van mening veranderd.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.