Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I Don't Wanna Hurt || Harry styles [end] » ---> 24 Global succes

I Don't Wanna Hurt || Harry styles [end]

6 nov 2013 - 20:01

946

3

392



---> 24 Global succes

"En de winnaars zijn" Robbie voert de spanning vreselijk op. "Mijn geliefde showbizz broertjes One Direction!" Schreeuwt hij door de zaal. Ik schreeuw van blijdschap. Dan geef ik Louis en Zayn gelijktijdig een knuffel. Ik draai me om naar Emily om haar een heerlijke kus te geven. Boeit me nu echt niet dat er 5 camera’s in me gezicht worden geduwd. Maar dan moet ik toch door lopen het podium op. Ik schreeuw en gooi me handen omhoog naar de fans in de zaal. Om vervolgens achter Niall en Louis het podium op te lopen. Ik geef Robbie een knuffel als Louis de microfoon pakt en zijn speech begint. "dit is echt mind blowing" begint hij. Ja dat is het zeker. Wauw dat ik dit mag mee maken. "We moet beginnen onze geweldige fans te bedanken. " gaat hij veder. Ik kijk de zaal door. Zwaai naar een paar mensen. "Ze zijn gewoon ongelofelijk geweest voor ons en we zouden nergens zijn zonder hun dus heel erg bedankt! " dan neemt Liam de microfoon en begint zijn speech. Hij noemt een paar namen op en bedankt nog eens iedereen.

Dan lopen we helemaal flabbergasted van het podium. Ik neem weer plaats naast Emily. "Gefeliciteerd lief! " zegt ze. Ik glimlach en geef haar een kus. dan wil ik een slok nemen van mijn glas champagne als ik merk dat er een papiertje in zit. Er gaat een steek door me heen. Ik herken het meteen. Verstijft staar ik naar het glas voor een paar seconde. Dan kijk ik om me heen. Ik zie geen Owen. Ik durf het eigenlijk niet te openen maar ik doe het toch.
Geniet van de award. Het wordt je laatste!
Owen
Staat er. Ik vergeet te ademen. Wat bedoelt hij er eigenlijk mee. Alweer verstijft kijk ik naar het briefje. "Wat is dat?" Hoor ik de mooie lieve stem van Emily vragen. Snel stop ik het briefje in me zak. "Niks schat" zeg ik en pak haar hand. "ja Hazz tuurlijk wat stond er op?" dringt ze aan. Ik geef een kus op haar hand. "het is niet belangrijk" ze went haar hoofd. Ik kan het nu echt niet zeggen. Ik zeg het in het hotel wel als we samen zijn. Dan kan ik alles rustig vertellen. En is er geen pers enz. Ik hoop niet dat ze boos is.

Niet veel later is de award show af gelopen. Eleanor en Emily zijn via een achterdeur naar buiten gebracht. Wij moeten nog langs de pers room. Ik loop als eerste het kleine verhoging met achter mij aan Louis dan Zayn en Liam en Niall lopen achter aan. Ik krijg een microfoon in me handen geduwd net zoals Louis en Niall. De vragen gaan vooral over de award natuurlijk en over de nieuwe singel. We zijn allemaal een beetje dronken. Ik kan niet eens stilstaan. Ik heb me helemaal vol gegooid. Ik kon het niet weerstaan na dat briefje.

Na drie minuten zijn we al klaar een lopen of nou ja waggelen we naar het busje. Hij staat in een parkeerplaats onder het concertgebouw. Alle sterren zetten hun auto’s hier neer. Van achter vliegt er iemand om hals. "haaaai" schreeuwt ze in me oor. Misschien wel meer dronken dan ik hangt Cher Lloyd om me hals. "hee" reageer ik. " Cherrie" roept louis die voor ons liep. "jullie nieuwe single is echt ziek" komt bijna onverstaanbaar uit haar mond. "thanks!" dan komen we aan bij ons busje. "ik zie jullie nog wel een keer he!" roept ze nog maar loopt dan met haar manager weg. ik stap als eerste in het busje. Louis wordt achter mij aan door Niall naar binnen gegooid om vervolgens boven op hem te gaan liggen. Ze hebben de grootste lol. "Doe normaal en stap in!" zeg ik een beetje chagrijnig! "zo, zo meneer is chagrijnig!" zegt Louis geïrriteerd aan mij. "Ja ik wil gewoon naar het hotel" sorry louis maar ik moet naar Emily ik kan het niet meer voor me houden. Louis bromt wat en gaat dan tegen over me zitten. Als iedereen zit rijdt Paul weg.

Na 10 minuten sta ik met Louis voor zijn hotelkamer. Hij opent de deur met zijn pasje. Maar houd hem daarna nog even dicht. "Eigenlijk ben ik je een excuus verschuldigd he" zegt hij. "Ja sorry! Ik wilde gewoon naar Emily. Doe die deur nou maar open." zeg ik en duw de deur uit zijn handen. "Jezus is de behoefte om bij elkaar te zijn zo groot" hoor ik nog achter me. Ik snel me naar mijn aller mooiste en liefste vriendin. Ik geef haar een gepassioneerde lange kus. Ik weet niet wat het is maar louis heeft gelijk de drang om bij haar te zijn is ontzettend groot. En omdat ik zo dronken ben wordt die behoefte alleen maar vergroot. "haai schat" zegt ze. Ik glimlach. Ze speelt wat me me krullen. Dat voelt altijd zo fijn. ik sluit heel even me ogen en bijt op me lip geniet van haar aanraking. "Kom we gaan naar onze kamer." zegt ze. Ik knik en loop met onze handen nog in elkaar achter Emily aan. Op de gang kan ik het niet laten om even me hand om haar bil te leggen. Emily draait zich meteen om. "ow is dat wat je wilt?" zegt ze met een ondeugend gezicht. Ik antwoord niet. Natuurlijk wil ik dat alleen ik moet echt met haar praten. Ze trekt me zo snek mogelijk de hotelkamer in. En duwt me om het bed "ik wel namelijk" zegt ze terwijl ze de deur dicht slaat. "ik wil heel graag seks met een van de vijf van de meest succesvolle boyband ever."


Reacties:


fallinlove
fallinlove zei op 21 nov 2013 - 16:19:
Ik ga snel verder lezen!!!


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 6 nov 2013 - 22:15:
oeeehh meldingg!


MichelleSky zei op 6 nov 2013 - 20:20:
Snel verder!!!