Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Within Temptation » Shooting stars » Alternatief einde

Shooting stars

8 nov 2013 - 10:52

258

0

227



Alternatief einde

Alle sterren bleven op hun plaats terwijl het silhouet in het grasveld rechtstond. Het donker haar vloog alle kanten op toen de wind het te pakken kreeg en Sharon deed haar best om zich te concentreren op de lucht in plaats van op de vrouw die naar de trailers liep met een deken om haar lichaam heen geslagen.
Sharon zuchtte toen Tarja uit haar gezichtsveld verdween en gaf alle hoop op om nog een vallende ster te vinden. Ze wilde gaan liggen in haar bed, wetend dat ze niet zou slapen, maar er werd op de deur van haar trailer geklopt nog voor ze haar kussen gevonden had. De vloer was nog steeds koud waardoor ze opnieuw op haar tenen de paar passen tot aan de deur zette. Toen ze de deur opende stond ze oog in oog met een deken en ze zuchtte opnieuw.
‘Ik zei dat je het kon houden.’ De denken ging omlaag en Tarja keek haar recht in haar gezicht aan voor ze ongevraagd Sharon’s trailer binnenstapte. ‘Wat doe je?’
Tarja antwoordde haar niet. Ze liet de deken gewoon tussen hen in vallen voor ze de schouders van de andere zangeres vastnam. Ze aarzelde geen seconde voor ze naar voren leunde en hun lippen elkaar ontmoetten. Sharon schrok, vergat terug te kussen en zelfs haar ogen te sluiten tot Tarja haar losliet.
‘je zei dat mijn droom niet zou uitkomen.’ Fluisterede ze, bang dat ze droomde en Tarja weg zou zijn als ze haar ogen opende.
‘Hij is ook niet uitgekomen. We staan niet meer onder een prachtige sterrenhemel.’


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.