Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » P!nk » Haar Grootste Fan » Omg droom ik?!?!?!

Haar Grootste Fan

8 nov 2013 - 20:33

277

1

285



Omg droom ik?!?!?!

“Truee love, truee love that must be trueee lovee” Keihard zit ik mee te zingen op de muziek van Pink. Ik en mijn vriendinnen zijn echt haar allergrootste fans!!!! We kennen AL haar liedjes uit mijn hoofd en mijn hele muur zit beplakt met posters van pink. Ik wil echt dolgraag een keer naar een concert, maar dat zal waarschijnlijk toch niet gebeuren. Ik heb samen met mijn vriendinnen een tijdje geleden wel mee gedaan aan zo’n puzzel in de Girlz voor concertkaartjes maar daar doen duizenden meiden en jongens aan mee. Ik pak mijn laptop uit de kast en start msn op. Ik check mijn berichten. O Daniëlle is online, leuk! Danielle is een van mijn beste vriendinnen. "Heejj Daan!!" typ ik. "IEIEIEIEIEIEIEIEI" ik schrik me rot! Waarom gilt ze?? "Heb je het al gezien?!?!" "Wat gezien???" tik ik terug. "De post!!!" stuurt Daniëlle terug. Ik ren de trap af. Precies op dat moment valt de post door de deur. Ik buk. Reclame, belasting, krant, nog meer reclame, en.... Oh mijn god, nee het is niet waar!!!! Er licht post van Girlz, voor mij!!! Ik gris het van de grond en ren naar mijn kamer. Ik scheur de brief open. Er staat:
Beste Anke,
Wij van Girlz mogen u mededelen dat u de tickets voor het concert van Pink in Londen heeft gewonnen op 17 november.

Verder lees ik niet want ik gil het uit!
IEIEIEIEIEIEIIEIEI!!!! Ik ren naar mijn laptop en samen met Daniëlle gil ik het uit. Dan komen ook Berenice, Katelijne en Sanne online. Hun hebben blijkbaar de post ookal gezien want hun gillen het ook uit. WE GAAN MET ZIJN VIJFEN NAAR LONDEN!!!!!!!! NAAR PINK!!!!!!!


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 8 nov 2013 - 22:12:
Hé, die meiden komen me bekend voor...
Zouden ze bij me on de klas zitten?
Il vond het een leuk hoofdstuk! Helemaal omdat het je eerste verhaal is! Mijn eerste verhaal was best wel slecht (typfouten, geen aanhalingstekens enz.) Ik kan niet wachten op hetl volgende hoofdstuk en ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren (: xx