Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Il Divo » Subtropische verrassing » Hoofdstuk 28

Subtropische verrassing

1 mei 2009 - 13:04

1910

0

302



Hoofdstuk 28

Aan wal aangekomen gaan Seb en David met hun dames eerst het eiland verkennen, dan een hapje eten om vervolgens te zwemmen en te zonnebaden. Claudette geniet met volle teugen. Er gaat niets boven een heerlijke zonnige dag aan het strand. Gerda daar in tegen heeft haar bedenkingen. Niet dat ze niet graag aan het strand ligt maar ze bang te verbranden. Zij gebruik voor de zekerheid een factor 40, maar zelfs dan weet ze dat ze nog kan verbranden. Als ze zich aan het installeren zijn op het strand merkt ze dat iemand naar haar kijkt.
“David?”¯ roept ze. “Heb ik wat van jou aan?”¯ Hij grijnst.
“Ik geloof dat jij mijn bikini aan hebt.”¯
“Jij duivel dat je bent.”¯ Behendig vangt hij haar op en kijkt haar een beetje bezorgd aan.
“Ik geloof dat jij niet de hele dag meer in de zon moet blijven lieverd. Je bent nu al zo rood als een kreeft.”¯ Ze knikt.
“Ik weet het, maar ik kan moeilijk de hele dag binnen blijven hokken.”¯ David lacht naar haar.
“Ik weet wel wat. Stap één eerst goed insmeren. Heb je zonnebrandcrème bij je?”¯ Ze knikt en geeft hem de factor 40.
“Zo op je buik jij dan kan ik even je rug doen.”¯ Snel gaat ze op haar buik liggen afwachtend op die heerlijke handen. Ze geeft een gilletje alleen die zonnebrandcrème is zo koud.
“David wacht maar tot jij dadelijk aan de buurt bent.”¯ David lacht.
“Ik kan bijna niet wachten schoonheid.”¯ Claudette en Seb zijn al in het water aan het stoeien.
“Volgens mij hebben die geen zonnebrandcrème nodig”¯ zegt Gerda. “Die zijn allebei al zo bruin.”¯ Als David klaar is klopt Gerda op de grond ten teken dat David voor haar moet komen zitten. Ze begint hem met zonnebrandcrème in te smeren.
“Waar denk je aan?”¯ vraagt hij haar.
“Ik geloof niet dat ik daar zin in heb om je dat te vertellen”¯ antwoordt Gerda. Hij draait zich half om.
“Waarom niet? Je mij toch alles vertellen dat weet je toch.”¯
“David, zegt”¯ Gerda. “Ik ken je nu een paar weken en het lijkt wel of ik jou al jaren ken.”¯ David staart naar het zand onder zich en laat haar verder vertellen.
“Ik voel me zo bij je op mijn gemak. Je aardig, lief, attent maar ik denk steeds eraan wat is als deze cruise voorbij is. Als jij weer terug in Amerika bent. Hebben we dan nog contact met elkaar? Spreken of schrijven we elkaar nog? Of is alles dan voorbij? Ik zei toch al geen onderwerp voor nu.”¯ Hij draait zich om en trekt haar naar zich toe.
“Kom eens hier jij.”¯ Ze laat zich gewillig door hem in zijn armen nemen.
“Zo nu moet je eens goed luisteren wat ik nu zeg en ik wil dat je dit niet meer vergeet oké?”¯ Ze knikt.
“Toen ik jou hier aan boord leerde kennen, je weet wel die eerste dag in het zwembad, was ik onder de indruk van jouw, dat viel niet te ontkennen. Maar in dat stadium had ik wel zo iets van lang leve de lol. Ik heb vakantie we zien wel waar we stranden. Daardoor kwam het ook dat ik met Claudette danste en haar daarna gekust heb.”¯ Gerda kijkt vreemd naar hem op.
“Heb jij Claudette gekust? En weet Seb daarvan?”¯ Hij knikt.
“Ja ik heb haar gekust en nee Seb weet het niet en dat wilde ik ook zo laten. Omdat Claudette bezet was heb ik het bij die ene kus gelaten en me weer helemaal gewijd aan jou. Ik vond jou steeds leuker. En al gauw wist ik dat ik geen dag meer zonder jou wilde zijn. En dat geld niet alleen hier aan boord maar ook daarbuiten. Ik weet alleen nog niet hoe ik moet gaan inkleden. Jouw thuis ligt duizenden kilometers van mijn thuis af. We kunnen allebei niet zo één twee drie onze baan opzeggen. Ik niet vanwege de contracten die ik moet nakomen en jij niet omdat je een eigen zaak hebt. Lieveling hoe het na deze cruise verder moet met ons moet weet ik nog niet. Ik weet alleen dat ik met jou verder wil.”¯ Gerda kijkt hem aan met tranen van emotie in haar ogen.
“Mijne arme schat, we vinden er wel wat op dat weet ik zeker. Ik kan altijd nog mijn koffiezaak verkopen en in Amerika een nieuwe openen.”¯
“Meen jij dat Gerda?”¯ Ze knikt. Hij kust haar en even dreigt hij te vergeten dat ze niet alleen zijn.


Urs en Isabelle hebben besloten er een leuk dagje uit van te maken. Urs heeft zich voor genomen om Annika uit zijn hoofd te zetten. Hij doet zijn best al blijft het moeilijk voor hem. Het doet hem pijn dat Carlos niet naar hem toe toegeeft dat hij verliefd op haar is. Hij gunt zijn vriend elke vrouw maar met Annika heeft hij toch nog moeite. Hij hoopt echt dat dit overgaat. Hij kijkt naar Isabelle. Een leuke meid die al vanaf het begin van de cruise hem heeft laten blijken, iets voor hem te voelen.
Ze zit naast hem op het strand en vraagt zich af of ze Urs durft te vragen haar rug in te smeren. De rest heeft ze inmiddels zelf al gedaan. Urs kijkt net op dat moment en begint te glimlachen.
“Ben jij aan het solliciteren om je rug ingesmeerd te krijgen?”¯ Ze knikt een beetje verlegen.
“Ik doe die van jou ook wel als tegen prestatie”¯ laat ze er snel op volgen.
“Oké, jij eerst”¯zegt Urs. Isabelle geniet van Urs handen die haar tevens masseren.
“Die man mag hier eeuwig mee doorgaan”¯ denkt ze bij zichzelf. Als hij klaar is doet Isabelle zijn rug insmeren. Ze laat haar handen over zijn gespierde schouders gaan.
“Wat een mooie man”¯denkt ze. Als ze klaar is trekt Urs haar omhoog.
“Kom we gaan eens kijken of we wat mensen gemobiliseerd krijgen voor een potje beachvolley.”¯ Ze houdt niet van beachvolley maar als ze dit met Urs kan doen, dat is een ander verhaal.


“Hé jullie twee. Liggen jullie nu alweer te vrijen?”¯ Seb vindt het schijnbaar leuk om hen te storen. David is een beetje geïrriteerd door de storing.
“Man bemoei jij je met je eigen zaken”¯ bromt hij.
“Sorry hoor”¯ zegt Seb. “Ik wist niet dat je boos was.”¯
“Ben ik ook niet”¯ zegt David. “Maar je hebt een slechte timing. Nou zeg op, wat moet je?”¯
“Hebben jullie zin om te beachvolleyen? We kunnen een team vormen met Urs en Isabelle. Zij zijn daar al”¯.
“Ok锯 zegt David. “Geeft ons 5 minuten dan komen we eraan.”¯ Als Seb en Claudette weer buiten gehoor afstand zijn, pakt David Gerda’s gezicht weer in zijn handen.
“We praten later verder als je maar niet vergeet dat ik van je houd.”¯ Nog een laatste kus en dan helpt hij haar overeind voor het partijtje beachvolleybal.

Annika ligt een stuk verder op te zonnebaden en ziet dat Urs veel plezier heeft met Isabelle. Alleen jammer dat zij weet dat hij het waarschijnlijk niet meent. Een beetje zielig voor Isabelle vindt ze. Carlos heeft zijn tas bij haar gestald en is even wat flesjes water halen bij de strandtent verderop. Voor ze er erg in heeft ligt ze te slapen. Als Carlos terug komt met het water kijkt hij bezorgd naar Annika die al flink verkleurd is. Hij opent zijn tas en haalt een zonnebrandcrème uit. Factor 6? Hij zucht en denkt daar kom ik niet ver mee. Stiekem gluurt hij in haar tas en vist er een factor 20 uit. Dat is beter. Hij doet wat lotion op zijn handen en begint haar voorzichtig in te smeren. Hij begint bij haar armen, schouders, buik en als hij aan de benen bezig is wordt Annika wakker.
“Hé wat ben jij aan doen?”¯ Hij lacht jongensachtig.
”¯Jou insmeren wat anders?”¯
“De voorkant kan ik zelf wel”¯ moppert Annika.
“Nou dan draai maar om dan doe ik de achterkant wel”¯ grinnikt Carlos. Ze zucht, die man is een verschrikking. Ze draait zich om haar rug te laten instrijken.
“Dank je wel”¯ mompelt ze een tijdje later. Daarna strijkt hij zichzelf in en vraagt haar liefjes.
“Doe jij mij rug even?”¯
“Kom maar hier dan zal ik jou eens flink knijpen.”¯ Carlos lacht genietend.
“Ik ben blij dat je dat niet verleert hebt.”¯
“Vind jij het fijn om van mij geknepen te worden?”¯ vraagt ze quasi verbaast.
“Nee, ik bedoel dat je een fijne massage techniek hebt. Eigenlijk mis ik dat wel. Urs en Eros kunnen beide goede masseren maar jij hebt een aparte techniek en die vind ik zeer prettig.”¯ Ze pakt de zonnebrandcrème en doet een scheutje op haar handpalm.
“Als hij nu denkt dat ik hem ga masseren heeft hij toch mooi pech”¯ denkt Annika. Ze smeert zijn rug in zonder druk op haar handen uit te oefenen. Ze aait om het zo maar te zeggen de lotion over zijn rug.
“Zo klaar”¯ roept ze na een tijdje. Carlos kijkt verwonderd om.
“Was dat alles? Jij kunt veel beter, dat weet ik zeker.”¯ Ze lacht en laat er liefjes op volgen:
“Maar ik ben nu niet aan het werk. Was jij dat vergeten?”¯ Carlos kreunt en roept uit:
“Dat doe je me niet aan hé?”¯ Ze knikt van wel.
“Wacht jij maar eens.”¯ Hij springt op en tilt haar op en loopt met haar naar de vloedlijn. Vervolgens loopt hij de zee in. Hij stopt als hij tot heuphoogte in het water staat. Hij houdt haar boven het water.
“Jij wilt dat dus niet overdoen?”¯ Ze schudt nee. “Jij wilt hier dus in het water gegooid worden van mij?”¯ Ze blijft lachen en knikt. “Je werkt dus helemaal nergens aan mee?”¯ Weer schudt ze haar hoofd. “Dan ga je er nu in.”¯ Tegelijkertijd laat hij haar los. Annika laat zich niet gek krijgen want daar is ze veel te nuchter voor. Zodra ze in het water belandt, duikt ze omlaag en doet haar ogen open. Zodra ze Carlos benen ziet, pakt ze hem in de knieholten en trekt hem uit evenwicht. Daar is Carlos dus niet op bedacht, hij was op aan het letten waar Annika weer boven zou komen. Net op het moment als hij bedenkt dat er iets fout moet zijn met haar, gaat hij zelf kopje onder.
“Verdorie wat een kreng.”¯ Als hij onder water is duwt iemand hem verder naar beneden door bovenop hem te liggen. Iemand kust hem onder water. Hij kan alleen maar aan Annika denken. Maar zo plots klap als het begon is het ook weer voorbij. Proestend komt Carlos boven en kijkt rond.
“Waar is ze?”¯ Hij kijkt rond en ziet dan een honderd meter verderop in het water iemand zwemmen. Hij tuurt aandachtig.
“Is dat Annika?”¯ Hij begint er naar toe te zwemmen. Als hij bijna bij de betreffende persoon komt ziet hij dat dit niet Annika is. Hij besluit maar eerst terug te gaan naar het strand. Als hij daar aan komt ziet hij Annika in gesprek met Gerda. Hij kijkt donker naar Annika en zegt gevaarlijk zacht:
“Jij hebt nog van tegoed van mij.”¯ Annika kijkt hem over haar zonnebril aan.
“Dat komt goed uit jij ook nog van mij. Als ik jou was zou ik op mijn hoede zijn.”¯ Carlos vraagt zich of Annika hem inderdaad gekust heeft. Ze waren op dat moment niet alleen in het water. Zuchtend besluit Carlos de dames alleen te laten gaat kijken bij het beach-volleyballen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.