Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you. » Ik kan ook wel normaal zijn

Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you.

14 nov 2013 - 2:37

1041

0

351



Ik kan ook wel normaal zijn

Nieuwe start :D

Justin.
Toen ik bij mijn vrienden was, besprak ik alles zo'n beetje over Melissa's vader. Ik keek op mijn horloge naar de tijd. Melissa is zo uit, dus moet ik haar ophalen. 'Ik ga, spreek jullie laten.' Zei ik. Ik liep naar mijn auto en stapte in. Ik stak mijn autosleutels in het contact en startte de auto. Ik pakte nog een sigaret en stak die op. Ik reed eerst naar de bakker. Ik wou wel wat leuks doen met Melissa, zodat ze me misschien wel aardig zou vinden. Bij de bakker haalde ik van alles. Muffins, cupcakejes, broodjes etc. Ik deed ze in een picknick mand en liep weer naar mijn auto. Ik stapte in en richting school.

Melissa.
Toen de bel ging, stond ik op. Weer een schooldag voorbij, gelukkig. Ik deed al mijn spullen in mijn tas en liep het lokaal uit gelijk door naar mijn kluisje. Ik opende mijn kluisje en deed al mijn spullen er in. Behalve mijn huiswerk dan. Ik pakte een vestje en trok die aan. Ik deed mijn kluisje weer dicht en liep naar buiten.

Justin.
Toen ik op school was, parkeerde ik mijn auto. Ik deed mijn gordel af en stapte uit. Net op dat moment ging de bel, dus Melissa is uit. Ik ging tegen het portier aanstaan en ging met mijn vingers door mijn haar. Ik zag Melissa al aanlopen. Ik grijnsde en zwaaide nonchalant naar haar.

Melissa.
Toen ik buiten was, zag ik Justin al staan bij zijn auto. Ik glimlachte kleintjes en liep naar hem toe. 'Je hebt geluk dat je niet in de klas was, want we hebben gewoon echt veel huiswerk gekregen.' Mompelde ik en rolde mijn ogen.

Justin.
Ik grinnikte zachtjes. 'Huiswerk.. hoef ik niet te maken.' Zei ik. 'Tell me, hoe was je dag, baby?' Vroeg ik met een plagerige stem en keek haar f*cking sexy aan. Het was wel leuk om haar te plagen, want ik weet toch dat ze het niet leuk vindt.

Melissa.
Ik keek hem aan. 'Ugh, noem me niet zo.' Zei ik sissend en sloeg mijn armen boven mijn borst. 'En mijn dag was wel oké. En die van jou?' vroeg ik.

Justin.
Ik grinnikte zachtjes. I knew it. Ik keek kort om me heen. Veel leerlingen keken naar ons. Zoals verwacht. 'Mijne ging wel.' Zei ik. Ik pakte haar bij haar heupen en trok haar naar me toe. Ik keek haar grijnzend aan en bekeek haar lichaam. 'Jouw lichaam is trouwens f*cking geil.'

Melissa.
Ik keek hem aan. 'Goed om te horen.' Zei ik. Maar het boeide me geen ene f*ck. Serieus. Toen hij me naar hem toe trok, zuchtte ik. Het is nogsteeds irritant dat hij aan me zit. Toen hij dat zei trok ik mijn wenkbrauw omhoog. 'Zeg dat niet nog eens.'

Justin.
Ik lachte zachtjes en drukte een lange kus op haar wang. 'Ik mag dat zeggen, ik ben jouw ''vriendje'' weetje?' Ik lachte zachtjes en liet haar los. Ik deed het autoportier open. 'Stap maar in.' Zei ik.

Melissa.
Ik glimlachte kleintjes door het kusje. Geen idee waarom, want ik walg van hem. Ik stapte in de auto en deed de gordel om. Ik haalde kort een hand door mijn haar en keek naar Justin die instapte.

Justin.
Ik deed het portier weer dicht toen ze was ingestapt en stapte de andere kant in. Ik deed mijn zonnebril op en gordel om. Ik keek naar Melissa. 'Trouwens, ik heb wat voor je.' Zei ik. Ik startte de auto en reed het parkeerterrein af.

Melissa.
'Wat heb je voor me dan?' Vroeg ik en keek voor me uit toen hij weg reed.

Justin.
Ik grijnsde kleintjes. 'Tja, dat is een verrassing.'

Melissa.
Ik grinnikte zachtjes. Justin die een verrassing heeft? Wauw. Geen woorden voor. 'Ik ben benieuwd.' Zei ik.

Justin.
Ik glimlachte klein en reed richting een park. Achter een weg. Het is fucking mooi daar, en dat zeg ik niet zomaar.

Melissa.
Het was best wel stil, dus deed ik de radio aan van zijn auto. 'Jij luistert nooit muziek he?'

Justin.
Ik keek naar Melissa. 'Nee, ik haat muziek.' Zei ik en lette weer op de weg.

Melissa.
Ik fronste lichtjes. 'Serieus? Wie haat er nou muziek?'

Justin.
'Ik.' Zei ik droog. Toen we er waren parkeerde ik de auto. Ik pakte een blinddoek. 'Oké, we zijn er.' Zei ik en stapte uit. Ik liep naar de kant van Melissa en hield het portier voor haar open.

Melissa.
Ik knikte klein. 'Uhm.. Oké..' Zei ik maar. Toen hij het portier voor me openhield glimlachte ik klein en stapte uit.

Justin.
Ik deed het portier weer dicht. 'Oké, ik doe deze blinddoek bij je om. Dus je moet me vertrouwen.' Zei ik en keek haar serieus aan.

Melissa.
Ik keek hem aan. Ik zit toch met hem opgescheept, dus moet ik hem vertrouwen. Ik knikte klein. 'Oké, ik vertrouw je.' Zei ik.

Justin.
Ik glimlachte klein en ging achter haar staan. Ik deed de blinddoek bij haar om en hield haar hand vast.

Melissa.
Toen hij mijn hand vast hield, verstrengelde ik onze vingers. 'Is het trouwens ver lopen?' Vroeg ik. Ja, ik hield er niet van om uren te lopen you know.

Justin.
Ik pakte de picknick mand uit de kofferbak. Ik grinnikte zachtjes. 'Nee, dat niet.' Zei ik en trok haar zachtjes met me mee naar het park.

Melissa.
Ik knikte en liep gewoon met hem mee.

Justin.
Toen we er waren. Legde ik een picknickkleed neer, en legde de picknick mand er op. Ik liep weer naar Melissa en deed haar blinddoek los. 'En? Vind je dit wat?' Vroeg ik. Ik heb geen idee wat meiden leuk vinden. Ja, seks. Maar dat zou Melissa sowieso nooit doen. Dus dit idee leek me wel wat.

Melissa.
Eindelijk was mijn blinddoek af. Ik keek naar de grote picknick kleed met picknick spullen. Ik glimlachte breed. 'Ja, het is geweldig. Lief van je.' Zei ik. Ik keek naar hem en drukte een kusje op zijn wang. 'Dus jij kan ook wel wat aardigs doen.'

Justin.
Ik glimlachte. Amazing, ze vindt het dus wat. Dus ik faal niet. 'Ik kan ook wel normaal zijn.' Zei ik en haalde mijn schouders op. Ik keek kort om me heen. Er waren dus leerlingen van school hier? Dus jammer genoeg zijn Melissa en ik niet alleen. Ik ging op het kleed zitten en trok Melissa op mijn schoot. Tja, zolang er andere bij zijn moest ik wel haar ''vriendje'' zijn.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.