Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you. » Je vind me leuk, geef het gewoon toe.

Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you.

15 nov 2013 - 6:18

737

0

310



Je vind me leuk, geef het gewoon toe.

Melissa.
Ik zat thuis op de bank. Ik keek gewoon tv. Mijn moeder komt pas laat thuis, aangezien ze tot vanavond werkt. En mijn vader zit dus blijkbaar in een gevangenis. Toen ik de bel hoorde, fronste ik mijn wenkbrauwen. Wie belt er nou zo laat aan? Ik stond op en liep naar de deur. Ik opende de deur, en gaf een gil toen ik opeens werd vastgepakt.

Justin.
Toen Melissa open deed, pakte ik haar bij haar heupen en trok haar tegen me aan. Ik legde mijn hand voor haar mond en keek haar aan. 'Ik ben het maar hoor. En je moet nooit zomaar de deur open doen, want je weet maar nooit wie het is.' Ik liet haar los en liep naar binnen doen.

Melissa.
Toen ik zag dat het Justin was, zuchtte ik van opluchting. 'Ik doe altijd gewoon open..' Zei ik en sloot de deur. Ik keek naar hem. 'En wat kom jij hier doen?' Vroeg ik en sloeg mijn armen over elkaar.

Justin.
'Dom van je.' Zei ik. 'Ik blijf vanavond gezellig bij jou. Ik weet dat jouw moeder 's nachts thuis komt.' Zei ik. Ik liep naar haar toe en duwde haar zachtjes tegen de deur. Ik ging tegen haar aanstaan. 'Gezellig toch?' Vroeg ik grijnzend.

Melissa.
Ik keek naar hem. 'Oh, wat leuk..' Zei ik sarcastisch. De hele avond kon ik alleen maar aan hem denken, alsof ik hem leuk vindt.. Maar ik mag hem niet leuk vinden. Ik mag hem niet eens.

Justin.
Ik lachte zachtjes. 'Ik heb je gemist babe.' Zei ik en drukte voorzichtig mijn lippen tegen de hare aan, en begon haar zachtjes te zoenen.

Melissa.
'Oh, ik jou niet.' Zei ik. Toen ik zijn lippen plots tegen de mijne aanvoelde, wou ik hem echt een klap verkopen. Nu hoeft hij niet te doen alsof hij mijn vriendje is, dus waarom deed hij dicht? Toch sloot ik mijn ogen en zoende hem voorzichtig terug.

Justin.
Ik glimlachte klein toen ze me terugzoende. Tja, elk meisje valt op me. Ik begon haar wat ruwer te zoenen en legde mijn handen op haar kont.

Melissa.
Ik dacht na. Zit ik nu serieus te zoenen met Justin? Ik trok me terug en duwde hem van me af. 'Wtf, gatverdamme wat doe jij?'

Justin.
Ik keek haar even verward aan. 'Jij zoende anders mee hoor.' Zei ik en grinnikte zachtjes. 'Je vind me leuk, geef het maar toe.'

Melissa.
Ik beet zachtjes op mijn lip en keek weg. Ik keek weer naar hem. 'Ik vind jou leuk?' Ik lachte spottend. Ik tikte tegen mijn hoofd aan als teken dat hij gek is. 'Je bent gek.' Zei ik. Ik rolde mijn ogen en liep naar de woonkamer. Ik plofte weer neer op de bank.

Justin.
Ik lachte en liep achter haar aan. Ik plofte naast haar neer en sloeg mijn arm om haar heen. Ik keek haar sexy aan. 'Je kan wel goed zoenen hoor. Dat zeg ik eerlijk.'

Melissa.
Ik keek naar Justin. Oh god.. Hij mag gewoon echt niet zo kijken. Zometeen begin ik hem echt leuk te vinden. Ik schudde mijn hoofd. 'Heb je nog wat boeiends te zeggen?' Vroeg ik en kuchte.

Justin.
Ik keek haar aan met een halve grijns. 'Ja..' Zei ik. Ik ging wat dichter tegen haar aan zitten en keek haar in haar ogen aan. Ik ging met mijn vingers over haar wang. Ik legde mijn lippen tegen haar oor. 'Ik wil je wel zoenen. En ik weet zeker dat jij het ook wilt.' Fluisterde ik.

Melissa.
Ik beet zachtjes op mijn lip toen hij dat zei, maar ik zei niks. Het is wel waar, ik wil hem zoenen. Maar ik mag het gewoon niet doen. Het kan niet..

Justin.
Ik grijnsde. Dacht ik al. Ik keek weer naar haar en drukte mijn lippen weer tegen haar aan.

Melissa.
Toen zijn lippen tegen de mijne waren, kon ik me gewoon echt niet terug trekken. Ik sloeg mijn armen rond zijn nek en zoende hem terug.

Justin.
Toen ze me terug zoende, legde ik mijn handen op haar heupen en zoende met haar mee. Ik duwde haar zachtjes zodat ze op de bank lag, en ging boven haar hangen zonder haar lippen maar één keer los te laten.

Melissa.
Toen hij boven me hing, legde ik mijn knieën tegen zijn buik aan. Ik ging zachtjes met mijn vingers door zijn haar, en bleef hem door zoenen.

Justin.
Dit is gewoon f*cking sexy, en ook geil. Ik bedoel.. Melissa is hot. Jammer dat ze hard 2 get speelt. Ik trok haar shirt naar boven en legde mijn handen op haar buik.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.