Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you. » Je bent mijn vriendin niet.

Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you.

18 nov 2013 - 1:21

573

0

293



Je bent mijn vriendin niet.

Justin.
We kwamen aan bij het restaurant, genaamd Cosa the Ricardo. Een Italiaans restaurant. Ik stapte uit mijn auto en liep naar de kant van Melissa. Ik deed de portier voor haar open en liep haar uitstappen. Toen ze was uitgestapt, sloot ik de portier en liep met haar het restaurant in.

Melissa.
Ik liep met Justin het restaurant in. Toen we er waren, keek ik kort om me heen. Het zag er prachtig uit. En iedereen hier had nette kleding aan. Ik keek kort naar mijn kleding. Vans, met een stom truitje en een skinny jeans. 'Ik zie er niet uit..' Mompelde ik.

Justin.
Ik keek naar Melissa. 'Je ziet er leuk uit. Let maar niet op de andere mensen.' Zei ik en glimlachte klein. Ik deed mijn arm om haar middel en liep met haar naar een tafel. Ik nam plaats.

Melissa.
Ik glimlachte toen hij dat zei en liep naar hem mee. Ik ging tegenover hem zitten en keek naar de serveerster die onze kant op liep.

Justin.
Toen de serveerster kwam, bekeek ik haar. Damn.. Die zag er goed uit. Lang zwart haar, met fel blauwe ogen. Ook had ze een fucking mooie kont, met grote borsten. Ik glimlachte naar haar, toen ze mij ook glimlachend bekeek.

Melissa.
Ik keek naar Justin en volgde zijn blik. Ik zag dat hij dat meisje glimlachend bekeek. Ik beet zachtjes op mijn lip en keek snel weg. Ik bedoel, als hij met mij heeft, waarom moet hij haar dan helemaal bekijken? Toen ze vroeg wat voor drinken ik wou keek ik haar aan. 'Cola.' Zei ik geïrriteerd.

Justin.
'Doe mij maar een fanta.' Zei ik. Toen ze wegliep keek ik nog naar haar kont. Gewoon, wauw. Ik keek weer naar Melissa.

Melissa.
Toen ze weg was, keek ik weer naar Justin. 'Was ze mooi?' Vroeg ik met een jaloerse stem aan hem.

Justin.
Ik trok mijn wenkbrauw op. 'Ja, ze was práchtig.' Mompelde ik.

Melissa.
Ik rolde mijn ogen. 'Fijn om te horen..'

Justin.
Ik zuchtte. 'Waarom doe je zo jaloers? Je bent mijn vriendin niet.'

Melissa.
Ik slikte toen hij dat zei. Ik snap hem écht niet. Eerst zoent hij me, geeft toe dat hij me leuk vindt, en zegt nu dat ik zijn vriendin niet ben. Ik zei niks, en keek naar de serveerster die terug kwam met onze drinken. Ik keek haar aan. 'Neem jij mijn plek maar in.' Zei ik en glimlachte fake. Ik stond op en keek zonder naar Justin te kijken naar buiten.

Justin.
Ik keek haar na en toen weer naar de serveerster. 'Sorry voor haar.' Mompelde ik. Ik stond op en liep achter Melissa aan. Toen we buiten waren liep ik naar haar toe. Ik pakte haar schouders en duwde haar hard tegen de muur aan. 'What the fuck is er mis met jou?!'

Melissa.
Ik beet op mijn lip. 'Auw Justin. Laat me los.' Zei ik zachtjes toen hij me pijn deed.

Justin.
Ik pakte haar wat harder vast en duwde haar nog harder tegen de muur. 'Beantwoord mijn vraag.' Siste ik.

Melissa.
Ik beet harder op mijn lip om mijn tranen in te houden, wat niet lukte want er rolde alsnog een traan over mijn wang. 'Laat me gewoon met rust! Je doet gewoon vaag.'

Justin.
Ik rolde mijn ogen en lachte spottend toen ze dat zei. 'Ik doe vaag? Jíj bent diegene die jaloers doet, en daarna gewoon wegloopt?'

Melissa.
Ik schudde mijn hoofd en duwde hem van me af. 'Je kan doodvallen Bieber.' Zei ik. Ik keek hem kort aan en liep toen snel richting mijn huis.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.