Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you. » Hard 2 get

Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you.

18 nov 2013 - 3:04

809

0

353



Hard 2 get

Yooo Twitter; @Taysenice Ik hoop dat het verhaal nog leuk is!! Nieuwe personages: Samantha (Sam) & Cassidy (Cass) Maar toch, voor wie kiest Justin? Cassidy of Melissa? Who knows? Lees de volgende hoofdstukken ;)

Melissa.
Vandaag was ik op school, aangezien ik niet wou dat Justin me ging ophalen. Sinds gisteravond, hoef ik hem echt nooit meer te zien. Hij ging te ver toen hij me pijn deed, dus praat ik mooi niet tegen me. Toen Samantha opeens voor me stond, schrok ik uit mijn gedachten. 'Oh, hi Sam.' Mompelde ik en ging wat beter zitten. Ze ging naast me op het bankje zitten. 'Hoe gaat het met je vriendje?' Vroeg Sam. Ik keek haar niet begrijpend aan. 'Justin, you know? Er gaan roddels dat jullie met elkaar hebben. En dat jullie zelfs zoenend waren gespot bij zijn auto.' Zei Sam. 'Oh, ja Justin. Het is uit.' Zei ik. Als Justin wist dat ik dit had gezegd, zou hij me waarschijnlijk afmaken. Maar het boeit me niet. Ik ga niet meer doen alsof ik een relatie met hem heb. Het is gewoon klaar met hem.

Justin.
Ik stapte uit mijn auto en liep op mijn gemak naar het huis van Melissa. Ik wist dat ze boos op me was, maar dat boeit me niet. Ik blijf haar gewoon elke dag ophalen. Als ze het wilt of niet. Ik bel aan en zie dat haar moeder open doet. Net wanneer ik wil praten, zei haar moeder dat ze al naar school was. Ik fronste mijn wenkbrauwen. 'Oké.' Zei ik en liep weg. Ik begon wat te vloeken. Ik heb die bitch ook zo gezegd dat ik haar kwam ophalen, als ze wilt of niet. En nu gaat ze gewoon alleen naar school? Straks is er nog wat met haar gebeurd? Ik stap in mijn auto en rijd de straat met volle snelheid uit zonder mijn gordel om te doen.

Melissa.
Ik keek kort om me heen en zag dat iedereen naar me keek. Ik rolde mijn ogen en stond. 'Ik ga alvast mijn spullen uit mijn kluisje halen.' Mompelde ik en liep het schoolgebouw in richting mijn kluisje. Toen ik bij mijn kluisje was deed ik het slot open en pakte een paar boeken eruit en deed die in mijn tas.

Justin.
Toen ik bij school was, parkeerde ik mijn auto en stapte uit. Ik deed de portier met een klap dicht en keek snel rond het schoolplein. Geen Melissa. Ik liep het schoolgebouw in richting de kluisjes en zag dat ze bij haar kluisje stond. Kwaad liep ik naar haar toe en ging bij haar staan. Ik duwde haar tegen haar kluisje aan en ging tegen haar aan staan. 'Heb ik je niet gezegd dat ik je kom ophalen?' Zei ik luid zonder dat ik het zelf wist.

Melissa.
Ik kreunde zachtjes toen ik een harde duw tegen mijn kluisje kreeg en draaide me om. Ik zag dat Justin voor me stond. Ik beet zachtjes op mijn lip. 'Hou op, iedereen kijkt..' Zei ik zachtjes en probeerde hem van me af te duwen.

Justin.
'Dat boeit me geen ene fuck! Je moet gewoon naar mij luisteren. Ik haat het als er niet naar me geluisterd wordt.' Siste ik.

Melissa.
Ik keek hem aan. Ik kom nu veelste bang over.. Zo ben ik niet. Ik ben bang voor niemand. Ik gaf hem een harde klap in zijn gezicht. 'Je moet opdonderen. Je hebt níks over mij te zeggen. Wie denk je wel niet wie je bent?' Zei ik recht in zijn gezicht. Ik duwde hem van me af en liep toen door naar het klaslokaal aangezien de bel is gegaan. Justin maakt mij niet bang. Hij moet me gewoon leren kennen. Hij is een bitch, en zeker niet mijn baas.

Justin.
Ik wreef over mijn wang toen ik die klap voelde en keek haar na. Ik was nu woedend. Ik sloeg met mijn vuist hard tegen een kluisje aan zodat er een hele beuk in zat. Ik liep naar mijn eigen kluisje en gooide mijn vest er in. Snel liep ik door naar het klaslokaal. Die bitch speelt blijkbaar hard 2 get.

Melissa.
Ik liep het klaslokaal in en ging ergens op een plek achter in zitten. Ik pakte mijn biologie boeken en legde het open op tafel. Toen de docent wat zei over een nieuw meisje, keek ik kort na de docent, en toen weer naar mijn biologie boek.

Justin.
Ik liep het klaslokaal in zonder naar Melissa te kijken en nam plaats op een plek. Ik keek naar de docent die wat mompelde over een nieuw meisje. Niet veel later kwam er een meisje binnen. Wat hetzelfde meisje was uit het restaurant die daar werkte. Ik grijnsde klein en keek naar haar.

Melissa.
Ik keek op toen het nieuwe meisje binnen kwam. Ik fronste mijn wenkbrauwen. Die bitch uit het restaurant? Meen je die? Ik keek kort naar Justin, die natuurlijk naar haar keek. Ik wist zelf ook wel dat ik jaloers was, maar ik liet het niet merken. Ik keek naar het meisje, die haar naam zei. Cassidy Heet ze dus. Ik zuchtte onhoorbaar en begon maar aan mijn biologie opdrachten.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.