Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you. » Ik zocht iemand, maar dat hoeft nu dus niet meer.

Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you.

18 nov 2013 - 22:53

653

2

360



Ik zocht iemand, maar dat hoeft nu dus niet meer.

Voor wie ben jij? Jelissa of Jassidy??? Let me know ;)

Justin.
Toen de lessen voorbij waren, liep ik naar Melissa die bij haar kluisje stond. Ik zag dat Cassidy langs ons liep. Ik grijnsde en knipoogde naar haar. Ik stond stil en keek naar haar, tot ze uit het zicht was. Ik schudde mijn gedachtes weg en wou naar Melissa lopen, maar die was dus al weg. 'God dammit..' Vloekte ik. Ik liep snel naar buiten en keek om me heen. Ze was dus al weg, jammer genoeg.

Cassidy.
Ik liep het schoolgebouw uit. Toen ik buiten was, pakte ik uit mijn zak mijn pak sigaretten en pakte er één uit. Ik stak die aan en nam een haal. Ik keek kort om me heen en zag Justin buiten staan. Ik wist allang wie Justin was. Maar wie weet dat nou niet? Iedereen weet dat hij de gevaarlijkste crimineel uit L.A is, en ik weet dat hij me ziet zitten. Dus mij doet hij sowieso niks. Ik deed mijn haar los en haalde kort een hand door mijn haar zodat het een beetje warrig, maar sexy uitzag. Ik liep naar hem toe. 'Zoek je iemand?' Vroeg ik en nam nog een haal van mijn sigaret.

Justin.
Ik keek opzij toen ik een bekende stem hoorde. Het was dus Cassidy. 'Ik? Ik zocht iemand, maar dat hoeft nu dus niet meer.' Zei ik met een grijns.

Cassidy.
Ik grijnsde kleintjes. 'Mooi. Ik dacht al dat je naar iemand zocht.' Zei ik. Ik haalde kort een hand door mijn haar en nam nog een haal van mijn sigaret.

Justin.
Ik bekeek haar nog eens goed, onopvallend natuurlijk. Ik grijnsde kleintjes en keek haar weer aan. 'Weetje, ik heb thuis niks te doen. Dus kom je met me mee naar huis?'

Cassidy.
Ik glimlachte. 'Lijkt me een goed idee.' Zei ik met een grijns en nam nog een laatste haal van de sigaret. Ik gooide het op de grond en drukte het uit met mijn hak.

Justin.
'Mooi.' Zei ik. Ik deed mijn zonnebril op en pakte haar hand vast en trok haar met me mee naar mijn auto, waar ik haar liet instappen.

Cassidy.
Glimlachend liep ik met hem mee naar zijn auto. Ik bekeek zijn auto even. 'Nice.' Zei ik toen ik zijn Range Rover zag en stapte in. Ik deed gelijk mijn gordel om en likte kort over mijn lippen heen en deed wat lipgloss op.

Justin.
'Thanks.' Zei ik en stapte de andere kant in. Ik deed mijn gordel om en nam nog een sigaret die ik aanstak en een haal nam. Ik keek kort naar Cassidy en startte mijn auto. Ik zag dat alle leerlingen al naar onze richting keken. Ik reed van het parkeerplaats af richting mijn huis.

Melissa.
Toen ik thuis aankwam, deed ik de deur open en liep naar binnen. Ik trok de deur achter me dicht en gooide mijn tas naast me op de vloer. Ik haalde een hand door mijn haar en liep naar de woonkamer, waar ik op de bank neerplofte. Vandaag was mijn dag echt naar de klote door Justin, én door Cassidy.

Justin.
Toen we bij mijn huis aankwamen, reed ik mijn auto op de oprit en stapte uit. Ik liep naar Cassidy toe en trok haar met me mee. Ik opende de deur en liep naar binnen. Toen ze ook binnen was, deed ik de deur weer achter me dicht.

Cassidy.
Ik keek kort om me heen. Het huis was groot, opgeruimd, en gewoon mooi. Ik woonde in een flat, in een studenten woning waar je overal lege flessen alcohol ziet. Gelukkig komt er niemand in mijn huis. 'Nice dat je alleen woont.' Zei ik grijnzend en ging tegen hem aanstaan. Ik sloeg mijn armen om zijn nek.

Justin.
Ik glimlachte en legde mijn handen op haar kont. 'Weet ik, kan ik ook alles doen wat ik zelf wil.' Ik grijnsde en drukte mijn lippen op die van haar. Ik begon haar ruw te zoenen en tilde haar op. Ik liep gelijk door naar mijn kamer.


Reacties:


JayxNialler zei op 6 maart 2014 - 14:42:
Idd Jelissa is beter


justmissF24
justmissF24 zei op 18 nov 2013 - 17:29:
egt supppaah ma geef mij maar jelissa