Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Because fuck you all » three

Because fuck you all

18 nov 2013 - 16:43

954

2

213



three

Ik kijk hoe het meisje haar handtekening krijgt en hoe Harry even naar haar lacht. Dit is zo raar, ik bedoel, waarom zou ze zo blij worden van een fake lachje? Dan komt de leraar binnen en begint met een verhaal over het nieuwe jaar. Het kan me niet zoveel schelen, ik bedoel, wat heb ik aan een verhaal over hoe geweldig deze school wel niet is? School is niet, en zal nooit geweldig zijn, welke school het ook is. Deze leraar blijkt daar toch anders over te denken. Zonder dat ik het merk staat hij al een minuut in mijn agenda te loeren en zit iedereen naar me te kijken. Ik kijk brutaal omhoog en ik zie de leraar apart terug kijken. 'Jongens en meisje, heten jullie asjeblieft Lina welkom, ze komt helemaal uit Nederland en zal moeite hebben met de taal. Snap je wat ik net zei Lina?' Vraagt hij er heel langzaam achteraan. Wat denkt die man wel? Dat ik achterlijk ben? Ik heb alles verstaan wat hij zei. Achter me hoor ik een paar mensen fluisteren over wiet en over de hoeren in Amsterdam en ik moet ernstig proberen om niet over mijn wiet verleden te beginnen. Toch kijk ik brutaal terug. 'Eigenlijk versta ik alles prima en ik heb geen hulp nodig.' zeg ik droog en ik zie de man van kleur verschieten. 'Heb je door dat je naast dé Harry Styles zit?' vraagt hij erachteraan, om van onderwerp te veranderen. Ah nee hè, wat is die Harry? Heilig of wat? Ik kijk hem aan en besluit een spelletje met hem te spelen. 'Wie?' vraag ik zo onschuldig mogelijk en de klas begint te gniffelen. 'Harry Styles, uit one direction!' herhaalt de leraar, alsof Harry inderdaad een heilige is. 'Wie?' vraag ik rustig nog een keer en ik zie Harry naast me ontploffen. Lekker voor hem, hij mag zijn plaats wel eens leren, het draait niet alleen om hem in de wereld. Ik hoor Zayn achter me lachen en ik heb besloten dat ik 1/5 van dit hele one direction gebeuren mag.

De school is uit en ik loop naar buiten, op zoek naar de bushalte. Ik ga mijn moeder smeken om een fiets, dan fiets ik maar een uur, ik ga nooit meer met die rotbus. Voordat ik het naar de bushalte kan maken staat ineens Harry voor me. 'Hey. Lina.' zegt hij droog en ik kijk hem achterdochtig aan. Wat moet hij van me? 'Wat is er?' vraag ik langzaam alsof ik niet meer uit mijn Engels kom. Ik moet dit helemaal niet hebben. 'Het spijt me van net, ik bedoel, zouden we opnieuw kunnen beginnen?' vraagt hij langzaam en hij kijkt naar beneden. Dit is toch wel lief van hem. 'Als je beloofd je niet te gedragen als een of andere heilige, just because you're in a band.' zeg ik met een lach op mijn gezicht. Ik kan niet boos blijven op mensen die hun excuses komen aanbieden. Ik zie een glimlach op zijn gezicht verschijnen. 'Geweldig! Heb je zin om mee huiswerk te maken?' vraagt hij er langzaam achteraan en ik knik. Dan hoef ik niet met die kutbus in mijn eentje naar huis. 'Gezellig..' zeg ik met een glimlach en loop achter Harry aan. Wat een verassing, Harry heeft een eigen auto. Het is nog een mooie ook. Zo'n zwarte audi. Het ziet er goed uit en ik stap in naast hem. We rijden weg en ik besef me even later dat ik bij Harry Styles in de auto zit. Mensen uit mijn vorige klas zouden hier een moord voor doen. Ik pak mijn telefoon en besluit een foto van hem te nemen. Niet zo'n goed idee, want hij kijkt me boos aan. 'Waarom maak je een foto? Ben je de paparazzi of wat?' vraagt hij boos en ik kijk hem beteuterd aan. 'Sorry.. Ik wou gewoon wat meisjes van vroeger jaloers maken.. Maar ik verwijder hem wel weer..' zeg ik snel en ik verwijder de foto voor zijn ogen. Er verschijnt weer een glimlach op zijn gezicht. 'Ik had niet zo mogen uitvallen..' begint hij en ik leg mijn hand op zijn been. 'Geen zorgen, ik had geen foto mogen nemen.' antwoord ik en zo zitten we samen nog even in de auto.

Harry POV
Zo zit ik in een ruzie met het knappe meisje uit Nederland, en zo zit ik met haar in de auto na school. Ze is stil maar als ze wat zegt is ze lief. Ik mag haar heb ik besloten. Ze is niet zoals de andere meisjes, altijd maar gillen en om aandacht vragen. Ze luistert niet eens naar onze muziek geloof ik. Ik neem expres een omweg, zodat we wat langer samen kunnen zijn. Ik woon in een groot appartementen complex samen met de anderen. We hebben allemaal een eigen kamer, maar toch zijn we vaak samen te vinden. Ik hou van de jongens en ik hoop dat ze Lina mogen. 'Lina? Vind je het goed als we bij Lou gaan zitten? Hij kookt vanavond en..' vraag ik langzaam. Ze kijkt me een beetje achterdochtig aan, al heb ik geen idee waarom. Ze kijkt me de hele dag al achterdochtig aan als ik iets vraag. Redelijk jammer, maar ik neem het haar niet kwalijk. 'Als jij dat wilt, vind ik het best. Zolang je me maar weer thuis brengt.' zegt ze met haar leuke accent. Ik dacht serieus dat ik elk accent wel gehoord zou hebben, maar ze spreekt Engels met een mix van een cockney accent en Nederlands. Het klinkt zo lief. 'Wat glimlach je nou raar? Let op de weg wil je.' zegt ze droog en ik probeer niet te glimlachen. Ze is leuk, heel leuk..


Reacties:


xDeadAngel
xDeadAngel zei op 22 jan 2014 - 21:27:
AWW so cute c:


justmissF24
justmissF24 zei op 18 nov 2013 - 17:41:
egt leuk verhaal melding als je meer hebt?