Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you. » Waarom leef ik eigenlijk nog, als ik toch alles verpest?

Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you.

19 nov 2013 - 0:30

919

2

372



Waarom leef ik eigenlijk nog, als ik toch alles verpest?

whoopwhoop

Melissa.
Toen mij wekker de volgende ochtend afging, drukte ik het verveeld uit. Vandaag moet ik jammer genoeg weer naar school. Ik ging op het bed zitten en wreef moe in mijn ogen. Ik gaapte en liep naar de badkamer waar ik een warme douche nam.

Justin.
Ik werd langzaam wakker en keek naast me. Ik zag dat Cassidy nog naast me lag. Ik glimlachte klein en streelde ik plukje haar uit haar gezicht. Gisteravond was echt goed verlopen. 'Wake up.' Fluisterde ik in haar oor en schudde haar zachtjes wakker. Toen ze wakker werd, drukte ze gelijk een kus op mijn lippen. Ik fronste kort mijn wenkbrauwen en stond op. Ik trok mijn kleding aan.

Melissa.
Toen ik klaar was met douchen, droogde ik me af. Ik deed de handdoek om me heen en liep naar mijn kamer, waar ik mijn kleding aan deed. Ik liep weer naar de badkamer en borstelde mijn haar goed. Ik poetste mijn tanden, deed make-up op en liep naar beneden. Vandaag zou ik Justin zien, én Cassidy. Maar gelukkig is Sam er. Als zij er niet was, zou de dag nog erger verlopen want met Sam kan ik tenminste praten.

Cassidy.
Ik keek glimlachend naar Justin. Zijn lichaam is perfect. Ik snap wel dat elk meisje van school hem leuk vindt. Want hij is sexy as fuck. Ik stond ook op en trok mijn kleding aan. Ik keek naar Justin. 'Dus.. het meisje, Melissa. Is zij jouw vriendin? De hele school zegt dat.' Ik deed mijn haar in een hoge staart.

Justin.
Toen ze dat vroeg, slikte ik. We hadden beide toegegeven dat we elkaar leuk vinden, maar een relatie hebben we niet.. 'Nee.' Zei ik droog. Ik liep de trap af naar beneden. Van tafel pakte ik nog een pak sigaretten. Ik pakte uit de koelkast nog een flesje wiskey. Ik keek naar Cassidy. 'Kom.' Zei ik sissend. Ik liep naar buiten naar mijn auto en stapte in.

Melissa.
Ik pakte mijn moeders autosleutels en deed mijn leren jasje aan. 'Mam ik ga.' Riep ik nog. Ik trok snel mijn zwarte vans aan en pakte mijn tas. Ik liep naar buiten gelijk door naar de auto waar ik instapte en naar school reed.

Cassidy.
Ik stapte in zijn auto en deed de gordel om. Ik sloeg mijn ene been over de ander en pakte uit mijn tasje een spiegeltje en knalrode lippen stift. Ik deed de lippenstift op en deed mijn zonnebril op. Ik keek naar Justin. 'Weetje, je bent wel goed in bed.' Zei ik grijnzend.

Justin.
Ik keek naar Cassidy. Damn.. Die wil ik nu wel zoenen. Maar nee, ik kan het niet.. Ik vindt Melissa leuk, denk ik. En ik wil gewoon geen relaties. Ik startte de auto en reed richting school. 'Hoor ik wel vaker.' Zei ik lachend.

Melissa.
Ik parkeerde de auto bij school en stapte uit. Ik zag Sam over het schoolplein lopen. 'Hey jij!' Riep ik naar d'r. Ik liep naar haar toe en gaf haar een knuffel.

Justin.
Toen we bij school waren, parkeerde ik mijn auto op mijn parkeerplek en ik stapte uit. Ik liep naar de kant van Cassidy.

Cassidy.
Ik stapte uit en keek kort om me heen. Het schoolplein was al helemaal vol. Ik deed mijn zonnebril af en trok Justin naar me toe. Ik sloeg mijn armen rond zijn nek en drukte mijn lippen op die van hem.

Melissa.
Toen Sam iets zei dat ik me moest omdraaien, keek ik haar niet begrijpend aan, maar draaide me om. Ik zag Justin, én Cassidy. Zoenend?! Ik kon nu serieus barsten uit tranen. Maar niet hier, waar iedereen me ziet. Zo snel ik kon rende ik het schoolgebouw in naar het meisjes toilet. Ik deed de deur dicht en ging tegen de muur aanstaan. Ik liet me naar beneden glijden en barstte uit tranen. Hoe kon hij dit nou doen? Met haar nogwel? Ze is de grootste slet van school en dat weet ik nu al, terwijl ze pas één dag op deze school zit.

Justin.
Toen ik haar lippen op die van mij voelde, zoende ik haar terug. Ik dacht weer aan Melissa. Nee.. Dit kan ik niet doen. Ik verbrak de kus en veegde mijn mond af waar lippenstift opzat. 'We hebben geen relatie.' Zei ik sissend. Ik rolde me ogen. Ik moest Melissa vinden. Ik zag Sam en liep naar haar toe. 'Jij, weet je waar Melissa is?' Vroeg ik. Toen ze wat zei dat ze wegrende omdat ze me zag zoenen met Cassidy, trok ik mijn wenkbrauwen op en rende het schoolgebouw in.

Melissa.
Snikkend trok ik mijn benen op en legde mijn hoofd tegen me benen aan. Ik sloeg mijn armen om mijn benen. Ik ben verliefd, en het vermoord me. Verliefd zijn is geen pretje, en vooral niet op zo'n badboy als Justin die geen liefde kent en toch maar iedereen gebruikt. Ik had zo'n hekel aan hem, nogsteeds. Maar ik ben gewoon verliefd op hem, en dat wil ik niet..

Justin.
Ik liep door het schoolgebouw opzoek naar Melissa. Hoe kon ik nou zo stom zijn? Ik had Cassidy niet mee moeten nemen.. Ik heb alles verpest, zoals altijd. Waarom leef ik eigenlijk nog, als ik toch alles verpest? Bij de meisjes toiletten hoorde ik iemand snikken. Dat moest Melissa zijn. Ik liep de toiletten in en zoals verwacht zag ik Melissa, huilend tegen de muur. Wat heb ik haar aangedaan? Ik knielde naast haar neer en sloeg mijn armen om haar heen. Ik trok haar tegen me aan. 'Let niet op Cassidy.' Was het enigste wat ik tegen haar zei en ging met mijn hand door d'r haar.


Reacties:


justmissF24
justmissF24 zei op 27 nov 2013 - 17:18:
melding?


justmissF24
justmissF24 zei op 19 nov 2013 - 17:28:
Ahhww zooo cute :o