Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Black . Harry Styles » ~ Hoofdstuk 2

Black . Harry Styles

22 nov 2013 - 17:59

676

1

198



~ Hoofdstuk 2

Ik knik en ga weer rechtop staan en draai me om. Ik verbaas me over de eigenaar van Global Magazines B.V. Hij is jong, ongeveer 22. Zijn haar staat krullend rechtop en hij draagt een witte blouse met een zwarte broek eronder. Zijn witte blouse is redelijk strak, waardoor je zijn gespierde lichaam erdoor heen ziet. Ook zijn tattoo van een zwaluw blijft niet onopgemerkt, doordat zijn blouse het bovenste knoopje open heeft.
'J-ja het gaat' Mijn stem klinkt zenuwachtig en dichtgeknepen. Alweer. Zijn linker mondhoek krult iets omhoog waarna hij zich omdraait en gaat zitten op een witte, leren hoekbank. Ik volg hem stuntelig en neem ook plaats.
'Dus Emma, jij wilt hier solliciteren voor..?' Vraagt Meneer Styles beleefd, maar die stem is zo goddelijk dat de haartjes op mijn arm opveren. Het is ruw, schor, zacht, warm tegelijk.
'Ik wil graag solliciteren voor waar het nodig is.' Zeg ik een beetje nerveus, maar gelukkig geen gehakkel. Ik richt mijn blik op de vloer.
'Well Emma, we kunnen altijd wel wat hulp gebruiken' Ik hoor aan zijn stem dat hij grijnst. Het verbaast me dat hij zo... Makkelijk is.
'Moet ik daar geen bruin haar voor hebben?' Het schiet mijn mond uit voor ik het wil. Als ik opkijk staat zijn blik neutraal, gevoelloos.
'Nee..' Zijn stem is hard, maar ook iets anders. Ik kan het niet plaatsen.
'We hebben nog iemand nodig die mijn secretaresse wordt.' Zegt Meneer Styles dan, na 2 minuten doodse stilte.
'Dat lijkt me leuk' Glimlach ik hem toe. Het verbaast me dat ik hem zie slikken en dat hij zijn blik afwend. Zijn hand vouwen zich in elkaar en zijn knokkels worden wit. Heb ik iets verkeerd gedaan?
'Dat is goed. Ik verwacht je morgen om 8 uur. Hier in mijn kantoor' Zijn stem is ruw en hees. Heel hees. Ik knik en sta alvast op.
'Morgen kun je het contract tekenen' Ook Meneer Styles staat op en hij loopt naar me toe. Zijn hand gaat naar mijn onderrug en hij loopt met me mee tot de deur.
'Dan zie ik je morgen Emma. En de kleren die je nu aanhebt zijn zeer geschrikt voor deze baan' Ik knik glimlachend en loop de deur uit, zonder te vallen dit keer. De brunette achter de balie groet me nog even, waarna ik weer de lift in ga om vervolgens naar huis te rijden. Dit wordt feesten met Robin vanavond. Mijn mini Cooper rijdt gelukkig redelijk snel dus de rit duurt maar een kwartier. Terwijl Racoon zachtjes op de achtergrond speelt, dwalen mijn gedachten af naar de jongeman die ik maar 5 jaar ouder schat dan ikzelf. Misschien moet ik thuis maar even achterhalen wie hij helemaal is. Ik snap namelijk niet dat een jongen van 22, een miljoenen bedrijf kan runnen. Ondertussen rijd ik over het knerpende grind richting het kleine huisje, die ik met mijn beste vriendin Robin deel. Als ik uit de auto stap ruik ik haar zelfgemaakte spaghetti al, wat me sneller doet lopen.
'Ik ben thuis' Roep ik door het huis en als antwoord krijg ik geneurie, waar ik het refrein van rolling in the deep van Adele uit haal. Mijn tas smijt ik in de hoek en ik knoop mijn bloesje los, zodat mijn boezem wat ruimte krijgt. De hakken belanden naast mijn tas en ik loop richting onze krappe keuken. Robin staat dansend de tafel te dekken en ondertussen zachtjes mee te neuriën met Adele.
'Hey honey, hoe was de sollicitatie?' Begroet ze me vrolijk als ze me eindelijk opmerkt. Ik glimlach kort en ga aan tafel zitten, wachten tot ze ook aanschuift met het eten. Een grote pan vol spaghetti en rode saus wordt voor me neer gezet en vrolijk begin ik te vertellen over mijn onhandige binnenkomst en tot slot dat ik ben aangenomen.
'Dit gaan we vieren' Juicht Robin.' Je bent gewoon zijn secretaresse! Zonder iets te moeten laten zien!' Jubelt ze vrolijk verder, terwijl ze richting de kast loopt waar onze drank in staat. Een grote fles zoete, witte wijn zegt me al genoeg dat dit morgenvroeg een kater wordt.


Reacties:


RivLovee
RivLovee zei op 22 nov 2013 - 19:49:
=D

Loveloveloveloveee