Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » persoonlijke stand alone's » stand alone voor laurastyles

persoonlijke stand alone's

22 nov 2013 - 19:21

585

1

198



stand alone voor laurastyles

omdat jij er graag een beetje seksueel getinte scene's wilde, heb ik hem door een vriendin laten ,aken, die dat wel kan :) enjoy it! xxx

song: up all night


Ik wandel samen met Lienke naar mijn staplaats. Nooit gedacht dat ik d’r twee zou kunnen bemachtigen bij een One Direction concert. Nog een half uur wachten. ’T Is best warm hier. Ik pak mijn deo fles uit mijn handtas. Ik spuit wat onder mijn oksels en stop de fles weer terug in mijn tas. Na een tijdje wachten dempen de lichten. Ik raak haast doof van alle gillende meiden om me heen. Helemaal opgaand in het moment hoor ik de muziek van ‘Kiss You’ starten. Ik zwiep mijn lange blonde haren mee op de muziek. “And you just wanna take me home BABY SAY YEAH YEAH YEAH!” Zing ik vrolijk mee. Voor ik het door heb zijn er al 4 liedjes verstreken. Ik begin me wat duizelig te voelen. Ik grijp me vast aan de stalen barricade voor me. Alles begint langzaam zwart te worden. De geluiden om me heen dempen. En voor ik het weet is alles om me heen zwart en stil.
Ik open mijn ogen. Alles begint langzaam weer wat kleur te krijgen. De geluiden om me heen doemen weer op. “Girl? Is everything okay?” Hoor ik. Ik kijk nogmaals goed. Is dat!? NEE!? “Ha..Harry?” Stamel ik. Hij knikt. ”Is everything alright” Vraagt hij nogmaals. Ik ga rechtop zitten. “Yes. Its okay” Antwoord ik. Hij rijkt me een flesje water toe. Ik zie niet dat de dop eraf is en knoei wat op mijn shirt. Harry staat snel op en pakt een doekje. Bescheiden veegt hij het wat droger. “So whats you ’re name?” Vraagt hij ondertussen. “Laura” Lach ik. “Pretty name” zegt hij terwijl hij heel geconcentreerd mijn shirt droog veegt. Hij kijkt op. Recht in mijn blauwgroene ogen. Hij bloost een beetje. Maar kan zijn ogen niet van de mijne weg halen. Het moment raakt steeds intenser. En dan. Uit het niks. Kust hij me. Zijn tong gaat ruw langs de mijne. Ik trek niet terug. ik vind het eigenlijk best leuk. Harry wilt meer. Zijn hand kruipt onder mijn shirt. En hij knijpt voorzichtig in mijn linker borst. Ik kleine kreun verlaat mijn mond. Hij trekt zijn hoofd van de mijne. “I can see you like this. And you want more” Fluistert hij met zijn sexy zware stem. Ik bijt mijn lip en duw hem op zijn rug. Ik trek zijn shirt over zijn hoofd. Ik plant zachtjes een paar kusjes op zijn borst. Zijn vlinder tattoo flitst langs mijn ogen. Ik lik de rand van zijn boxer. “Oawh your a wild girl!” zucht hij diep. Ik kruip weer omhoog en kus hem hard. Dan vliegt de deur open. Ik draai mijn hoofd snel. Louis en Niall staren ons verbaast aan. “Again Harry!” Grapt Louis. “Its not what it looks like!” Panikeert hij. “I was just joking” Lacht louis. Ik kruip beschaamd van Harry af en trek mijn shirt weer goed. “I... I have to go!” Zeg ik bang en wandel snel lang Louis en Niall de deur uit. Als ik zo ongeveer 100 meter verder bent rent Harry me achterna. “WAIT! You forgot your purse!” Hijgt hij buiten adem. “Owh thanks” Bloos ik. “And what just happend. It happend to quick. Maybe you want to go out for diner some time?” Vraagt hij. “I would love to” Zeg ik misschien iets te vrolijk. We wisselen nummers uit en ik ga terug naar Lienke die helemaal overbezorgd bezig was. “Waar was je!” zegt ze in paniek. “Ik heb een date met Harry!” Roep ik blij.


Reacties:


laurastyles
laurastyles zei op 22 nov 2013 - 21:33:
Omg!! Love you so much!!!!! Whaa im fangirling!!