Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » You and me » Deel 6

You and me

1 mei 2009 - 16:12

1278

1

294



Deel 6

Ik heb het liedje niet zelf geschreven, maar het is ook geen bestaand liedje. Ik heb verschillende stukjes uit allemaal liedjes samengevoegd met dit als eindresultaat.

De dagen gingen voorbij, ik miste Joe enorm maar liet niet alles daarvan afhangen. Ik maakte plezier en keek uit naar de dag dat ik hem weer zou zien. Ik was Tyllian nog eens tegen het lijf gelopen, hij had het er al heel wat minder moeilijk mee en we waren samen iets gaan drinken. Hij gaf me gelijk over onze relatie, hij had het gewoon niet gezien. Liefde maakt inderdaad blind. Ons gesprek was los en normaal tussen vrienden geweest. Ik was blij dat hij zich erover had kunnen zetten en dat we allebei verder konden met ons leven en toch vrienden konden blijven. Over een paar dagen zouden ‘the jonas brothers’ hun Europese tour beginnen in Amsterdam. Joe had me beloofd dat hij dan naar me toe zou komen. Ik telde nu dus de dagen af dat ik weer in zijn sterke armen kon liggen.
Een paar dagen later: Vanavond speelden de jongens in Amsterdam. Ik had gevraagd of ik naar het concert mocht gaan kijken, maar mocht niet van mijn ouders. Tja, er kwam hier in België ook wel een concert en dan zou ik dan wel gaan, maar het was wel een dag langer dat ik Joe moest missen. Het weer was samen met mijn humeur omgeslagen en ik lag nu lekker in onze toch wel grote tuin. Ik stond op en liep naar binnen voor een lekker ijsje. Mijn gsm lag op tafel, ik checkte even mijn berichten en zoals verwacht had Joe er eentje gestuurd. ‘Hej lieve schat, over ongeveer 20 uur ben ik bij je, kan al niet meer wachten xx hvj.’ 20 uur, ik telde even na. Dat betekende dat hij hier morgen tegen 11 uur zou zijn. Ik was een langslaper en zou dus moeten opstaan, maar dat had ik graag voor hem over. ‘Ja lieveke, ik wou dat het al zover was. Veel succes straks met het concert xx hovj’. Hij stuurde meteen weer terug: ‘Ik zal aan jouw denken als ik zing…x’ Oh, wat was hij lief! We sms’te nog een tijdje en tegen dat het 6 uur was plantte ik me voor de tv, voor mijn favoriete serie ‘8 simple rules…’
20 uur later: Ik was vandaag om 9 uur opgestaan zodat ik tijd genoeg had om me te douchen en klaar te maken voor als Joe kwam. Ik wou er mooi uit zien voor hem, maar toch ook weer niet chic, gewoon mooi. Mijn cornflakes waren al lang op, ik had ondertussen ook mijn konijn eten gegeven en mijn kamer opgeruimd. Ik was duidelijk te vroeg opgestaan en had nog veel te veel tijd over. Ik keek op mijn horloge, 5 voor 11. Het had geen zin om nu nog iets te beginnen, ik wachtte nu beter gewoon. Ik zette me in de zetel, net toen ik me goed had gelegd ging de bel. Ik sprong recht uit de zetel en snelde naar de voordeur die vandaag veel sneller op was als anders. De vertrouwde bruine ogen en lieve lach keken me aan. Ik sprong in Joe’s armen en knuffelde hem bijna dood. “I missed you.”¯ Zei hij. “Ik jou ook,”¯ antwoord ik terug in het Engels. Op vakantie had ik bijna altijd Engels gepraat en sinds we hier waren weer Nederlands. Ik was blij dat ik mijn Engels zo goed kon en er dus makkelijk weer naar kon overstappen. Ik hielp hem met zijn bagage (zo te zien een gitaar ook) uit de taxi te sleuren en ging hem voor naar binnen. “Waar zijn Nick en Kevin eigenlijk?”¯ vroeg ik benieuwd. De 3 broers waren bijna altijd samen, en ik vroeg me af waar ze uithingen. “Wel zij wouden nog een dagje in Amsterdam blijven. We moesten eigenlijk ook nog interviews doen enz. vandaag, daarom zijn ze gebleven zodat ik kon komen.”¯ “Oh, da’s lief.”¯ “Ja, nu kan ik bij jou zijn. Is het oké dat zij hier morgen ook staan?”¯ “Ja natuurlijk!”¯ beantwoordde ik zijn vraag. “Zal ik je nu mijn kamer laten zien?”¯ hij knikte.
Door de ogen van Joe: De dagen op vakantie met Nora waren als uit een sprookjesboek gehaald te zijn. Ook al had ze thuis een vriendje, haar hart lag bij mij en dat was genoeg voor mij. Ze had me betoverd met haar geweldige glimlach toen ze naar ons gelopen kwam, dat beeld was mij heel de tijd bijgebleven. Nora bracht al het goede in me naar boven en ik voelde me zo geweldig als ik bij haar was, ik was echt verliefd op haar. Ik had het haar eigenlijk nog nooit met die woorden gezegd, maar daar zou ik zeker werk van maken. De 2 weken die we thuis waren in Amerika, had ik haar ontzettend gemist. Nora was zo een wonderlijk meisje. Hoe ze met haar zusjes speelde, genoot van de zon op haar huid of naar me keek, het was allemaal even mooi en bewonderbaar. Ook Nick en Kevin konden het goed met haar vinden. Ze hadden me altijd gesteund in wat ik deed en ook nu stonden ze volledig achter onze relatie. Ik had zo uitgekeken naar dit moment, waarop ik Nora weer in mijn armen kon houden en het was geweldig. Ik had haar zo gemist en zou deze 3 dagen dat ik hier was de 2 weken inhalen. Ik had geen materieel cadeautjes voor haar meegebracht, maar ik had een liedje geschreven over en voor haar dat ik straks zou spelen.
Door de ogen van Nora: Ik liet Joe het huis en daarbij ook mijn kamer zien. Ik had een 2 persoonsbed wat het dus makkelijk maakte voor te slapen. Joe smeet zijn spullen neer en kwam naar me toe. “Ik heb een verrassing voor je.”¯ Ik was benieuwd. Ik ging op het bed zitten en hij kwam naast me zitten met zijn gitaar en begon te spelen.
'
I hear your name in certain circles
And it always makes me smile
I spent my time just thinkin about you
And its almost driving me wild
But it’s my heart thats beggin
down this long distance line tonight

I look upon to see the stars,
The Milky Way, the Moon and Mars,
I miss you
I miss you by my side.

You are the reason why sometimes I can't sleep at night.
I really wanna hold you, tell you what I'm goin through.
How you stay on my mind, you love my time.
Don't know when things changed, it's not the same without you.


I look upon to see the stars,
The Milky Way, the Moon and Mars,
I miss you
I miss you by my side.

In the night, I could be helpless
I could be lonely, sleeping without you.
And in the day, everything's complex
There's nothing simple, when I'm not around you.

I look upon to see the stars,
The Milky Way, the Moon and Mars,
I miss you
I miss you by my side.


I know i'll see you again
weither far or soon
but I need you to know
that I care
and I miss you
I miss you by my side.


De tranen stonden in mijn ogen. Het liedje was zo oprecht, lief en ontroerend dat ik ze niet had kunnen inhouden. Joe’s ogen waren eveneens rood, hij had elk woord dat hij zong gemeend. Hij legde zijn gitaar neer en nam me in zijn armen. Een lange knuffel deed mijn tranen weer drogen. Ik liet Joe los en keek in zijn ogen. “I love you.”¯ Fluisterde hij. Onze lippen waren nu super dicht bij elkaar en ik voelde dat dit het perfecte moment was. Een warme gloed ging door heel mijn lichaam toen zij lippen voor de eerste keer de mijne raakten. Ik voelde zijn tong tegen mijn lippen en beantwoordde de kus door mijn mond een beetje open te doen. Het werd een lange en liefdevolle kus. De perfecte kus.[u][/u]


Reacties:


missxangel
missxangel zei op 31 aug 2009 - 23:11:
Leuk verhaal!!
Zou je misschien met mij samen een verhaal willen schrijven?
Kben nog niet zo goed, maar heb al wel vaker met iemand een verhaaltje samen geschreven!
Kzou het heel leuk vinden, maar je moet het zelf ook willen!!
Khoor het wel!!
xx.