Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » It started with an elevator|| Niall Horan [Afgerond] » Seven~Falling

It started with an elevator|| Niall Horan [Afgerond]

26 nov 2013 - 20:27

1198

10

553



Seven~Falling

LILAC NIALL IS REAL AND WE SAW 5/5 SHIRTLESS AND ZOUIS KILLED ME

Niall Horan

De volgende morgen worden we wakker door een harde schok. Ismay slaakt een gil en ik zet me schrap. Het voelt alsof we een stuk naar beneden vallen. ‘Niall!’ roept Ismay hard. Ze draait zich om en verbergt haar gezicht in mijn borst. Ik sla mijn armen om haar heen en zo blijven we zitten. De lift hangt ondertussen al weer stil, onze ademhaling daarentegen is nog steeds gehaast. ‘W-wat was dat?’ vraagt Ismay met bibberende stem. ‘Ik heb geen idee,’ fluister ik. Na een tijdje is onze ademhaling weer rustig en tilt ze haar hoofd op. Onze blikken ontmoeten elkaar en ze glimlacht. ‘Je bent echt een goed kussen.’ Ik lach en al snel mengt haar lach zich met die van mij. Ze schuift tussen mijn benen vandaan en gaat naast me zitten. Ze wikkelt de jas, die ik nu herken als de mijne, om haar heen en bibbert. ‘Het is koud.’ Ik knik en sla een arm om haar heen. ‘Beter?’ Ze knikt en schuift een tas naar haar toe. ‘Een croissantje?’ Ik grinnik en neem het croissantje aan. Zelf pakt ze er ook een. ‘Eet smakelijk,’ zeg ik. Ze grinnikt en knikt. ‘Eet smakelijk.’

Als we klaar zijn zucht ik diep. ‘Ik haat dit. Te weinig eten.’ Ismay barst in lachen uit en slaat haar armen om haar middel. ‘Echt-echt iets voor jou om dat te zeggen,’ lacht ze. Een kleine glimlach vind zijn weg naar mijn gezicht. ‘Ach ja. Ik ben in de groei, ik heb eten nodig.’ Ze rolt met haar ogen en ik grinnik. Dan valt mijn oog op haar schouder. ‘Draai je om.’ Ze trekt een wenkbrauw op, maar gehoorzaamd wel. Voorzichtig knoop ik mijn sjaal los en haal hem van haar schouder af. De wond is weer opengesprongen, waarschijnlijk door het bewegen in haar slaap en tijdens de, vermoedelijke, val van de lift. Ik stop de sjaal in de tas bij haar sjaal en gooi de tas weer in de hoek. ‘Wat nu?’ vraagt ze. Ik haal mijn schouders op, dan glijdt mijn blik naar mijn shirt. Ismay, die zich half heeft omgedraaid volgt mijn blik naar mijn shirt. ‘Niall…’ Ik schud mijn hoofd en trek mijn shirt uit. ‘We moeten de wond toch ergens mee verbinden.’ Ze bijt op haar lip en knikt dan. ‘Goed dan.’ Ze draait zich weer om en ik scheur mijn shirt in repen. Twee van de vier repen pak ik op en wikkel ik om haar schouder. ‘Ik ga er weer een knoop inleggen, oke?’ Ze knikt en ik leg er snel een stevige knoop in. Ze zucht en draait zich om. Zodra haar blik over mijn borstkas glijd bloost ze. ‘Oh god, nu heb jij niks om aan te trekken. Heb je het niet koud?’ Ik lach en schud mijn hoofd. ‘Ik overleef het wel.’ Ze zucht diep en legt haar hoofd in mijn schoot.

Ismay O’Brienn

Mijn blik glijdt over zijn borstkas en een blos schiet mijn wangen op. Hij ziet er goed uit. Heel goed. Oke Ismay, houdt je hoofd erbij. ‘Oh god, nu heb jij niks om aan te trekken. Heb je het niet koud?’ zeg ik snel. Hij lacht en schud zijn hoofd. ‘Ik overleef het wel.’ Ik zucht diep en leg mijn hoofd in zijn schoot. Zijn vingers glijden door mijn haar en ik sluit mijn ogen. ‘Ik ben blij dat ik met jou in de lift vastzit,’ zegt hij opeens. ‘Say what?’ zeg ik geschrokken, ‘Bedoel je dat je het leuk vindt om hier vast te zitten?’ Ik open mijn ogen en zie dat hij zijn hoofd schud. ‘Natuurlijk niet, ik wil alleen maar zeggen dat ik blij ben dat jij het bent en niet een of andere gestoorde fan.’ Ik giechel. ‘Nou ja, ik vind het ook totaal niet erg dat ik met een van mijn favoriete artiesten in de lift vastzit.’ Zijn lach klinkt door de kleine ruimte en als vanzelf verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. Dan gaat zijn telefoon af. Snel pakt hij hem op en neemt op. ‘Met Niall.’ Zijn blik vindt de mijne en we kijken elkaar aan. Terwijl hij aan de telefoon zit heb ik de kans om zijn ogen te bestuderen. Ze zijn prachtig blauw, met rond zijn irissen het lichtste tintje groen. Ik glimlach en Niall glimlacht terug. Dan focus ik weer op het gesprek, te laat kom ik achter. Niall zegt de beller namelijk net gedag. ‘Oke, ja. Dag Harry.’ Dan hangt hij op en zucht. ‘Wat is er?’ vraag ik bezorgd. Hij gaat met een hand door zijn al bruiner wordende haar. ‘Een van de kabels is lichtelijk gescheurd. We zijn zo’n twee meter naar beneden gezakt. Maar ze kunnen ons er nog steeds niet uithalen voor morgen.’ Ik zucht diep. ‘Fijn, super. Wat had hij verder?’ Niall schraapt ongemakkelijk zijn keel. ‘We zijn zo’n beetje worldwide trending sinds dat ze dat heeft gepost.’ Mijn mond valt open en ik staar hem aan. ‘Say what?’ Hij knikt en ik zucht. ‘Super.’ Hij slaat zijn armen ongemakkelijk om me heen, gezien het feit dat ik nog steeds lig, en geeft me een knuffel. Zo ver als dat gaat. ‘We overleven het wel joh. Er is niks gebeurd.’ Ik rol met mijn ogen. ‘Ja, dat weten wij, maar zij denken iets anders en geruchten gaan ongelofelijk snel in onze fandom.’ Hij haalt alleen maar zijn schouders op en ik zucht. ‘Ooit fantaseerde ik erover hoe het zou zijn om beroemd te zijn, maar zo bedoelde ik het niet.’ Niall gaat weer door zijn haar en leunt weer tegen de muur. ‘Nou, wen er maar aan. Nu ze je eenmaal kennen..’ ‘Laten ze me niet meer met rust jaja. Ik weet hoe je fans werken.’ Een luie glimlach verschijnt op zijn gezicht. ‘Ik vergeet steeds dat je zelf een fan bent.’ Ik knipoog en glimlach. ‘Dat neem ik maar als een compliment.’ ‘Moet je doen,’ lacht hij.

De zondag verglijdt snel. We eten wat, drinken wat en kletsen heel veel. Het gaat over niks, maar het is fijn om te kunnen kletsen met iemand. Zo nu en dan belt Harry en update hij ons over de gebeurtenissen buiten de lift. We zijn nog steeds world wide trending en veel mensen proberen mijn naam te achterhalen, anderen proberen te achterhalen hoe ik eruit zie. Nou, daar zullen ze snel achter komen. Harry heeft ons namelijk verteld dat ze morgen om tien uur hun best gaan doen om ons eruit te krijgen.

Het is nu bijna middernacht en Niall klaagt. ‘Ik moet zo nodig naar het toilet, niet normaal.’ Ik lach, maar stem met hem in. ‘Ik moet ook.’ Hij zucht diep en kijkt op zijn telefoon. ‘Het is nu middernacht, zullen we maar gaan slapen?’ Ik knik en hij opent zijn armen. Ik trek een wenkbrauw op en hij grijnst. ‘Ik ben een beter kussen, remember?’ Ik lach, maar ga wel tussen zijn benen zitten. Zijn jas legt hij weer over mij heen en hij sluit zijn armen om mijn middel. ‘Slaap lekker, Ismay,’ zegt hij en dan plaatst hij een kusje op mijn haar. Ik glimlach lichtjes en sluit mijn ogen. ‘Slaap lekker, Niall.’


Reageren=Melding


Ik heb btw de hoofdstukken een naam gegeven.
Like?


Reacties:

1 2

1DNiaLL
1DNiaLL zei op 29 mei 2014 - 18:10:
Ik ben even aan het herlezen because perfection
And...
Omg echt gepast dit. Net met dat zouis drama...
Alsof je in de toekomst kom kijken ofzo


rani1D
rani1D zei op 3 jan 2014 - 23:42:


LOVENIALLL
LOVENIALLL zei op 4 dec 2013 - 17:35:
AAAHWW TE CUTE DIT
WAAH IK MOET SNEL VERDER LEZEN ! X


1D4EVER
1D4EVER zei op 27 nov 2013 - 19:57:
hahahaha I this story foreveeeeeeeeeeeer


justmissF24
justmissF24 zei op 27 nov 2013 - 17:25:
melding suppaah