Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Don't fall in love with someone you can live with, fall in love with the one you can't live without. » Waarom kom je langs?

Don't fall in love with someone you can live with, fall in love with the one you can't live without.

28 nov 2013 - 13:27

1683

0

352



Waarom kom je langs?

Justin.
Langzaam loop ik de trap in, naar de kelder van mijn huis. Ik gaap kort en ik rek me een beetje uit. Ik ga wat trainen. Mijn eigen sportruimte is klaar. Ik heb een best wel grote villa en ik heb de kelder om laten bouwen tot een plek waar ik gerust kan sporten zonder last van iemand te hebben. Ik loop dus in mijn sportkleding de ruimte in en ik knipper de lichten aan. Lil Twist is bij me. Hij mag dit ook graag doen. We gaan normaal vaak naar een sportschool samen maar dat is nu niet meer nodig. Ik pak de bokshandschoen en ik trek de aan. Lil Twist pakt de kussens vast en houd ze vast. Ik ga goed staan en ik begin te slaan. Ik voel mijn spieren zich aanspannen. Heerlijk om je af te reageren.

Melissa.
Snel trok ik mijn short aan en een simpel shirtje. Ik liep de trap af naar beneden waar ik gelijk de trap afliep naar de hal. Ik trok mijn gympen en vest aan en pakte mijn sleutels. Vandaag zou ik even langs gaan bij Justin, want ik heb hem deze week niet echt gesproken. Ik pakte mijn helm en liep naar buiten, waar ik mijn scooter uit de garage haalde. Ik deed mijn helm op en stapte op de scooter. Ik maakte de scooter aan en reed richting het huis van Justin. Erg ver was het niet, maar ik had geen zin om er naar toe te lopen. Toen ik er was, stapte ik van mijn scooter af en deed mijn helm af. Ik deed mijn scooter op slot en liep vrolijk naar het huis van Justin waar ik aanbelde.

Justin.
Even grijns ik als Twist me bijna niet meer kan tegenhouden. Ik train de laatste tijd erg veel en mijn spieren beginnen zich al goed te vormen wat me vreugd doet. Ik geef er nog een laatste trap tegen aan en moet lachen als hij omvalt. 'Loser.' Hij komt overeind en dit keer wisselen we om. Hij mag nu met de handschoenen me slaan tegen de kussens en ik moet het dus opvangen. Ik sta stevig op de grond en ik laat hem zijn gang gaan. Het zweet begint me al uit te breken doordat ik zo actief bezig ben met dit. Na een paar slagen, word ik op geschrikt door de bel. Die kan ik ook hier horen, eigenlijk overal in het huis. Even zucht ik. 'Wait a minute.' Ik leg de kussens neer en ik veeg het zweet van mijn voorhoofd af. Ik loop terug naar boven toe, richting de voordeur.

Melissa.
Ik tikte met mijn vingers tegen mijn boven been aan en keek naar de grond. Toen Justin opendeed, glimlachte ik breed. 'Hey!' Zei ik vrolijk en gaf hem kort een knuffel. Ik drukte een kusje op zijn wang en bekeek hem even. Hij was dus duidelijk aan het trainen. De laatste tijd traint hij ook echt alleen maar, geen idee hoe hij dat kan. Want ik kan dus echt niet elke dag trainen uren lang. 'Ben je aan het trainen?' Vroeg ik uiteindelijk aan hem en keek hem aan.

Justin.
Even moet ik zwak glimlachen als ik Melissa voor de deur zie. 'Hey, eh ja, ik ben inderdaad aan het trainen.' Ik laat haar nu binnenkomen en ik sluit de deur achter haar. Eventjes een pauze moet toch wel oke zijn? Het kost me wel weer tijd maar goed. Ik kijk haar aan en ik loop verder met haar de kamer in. 'Ik roep Twist even.' Ik loop de kelder in en ik kijk naar hem. 'Kom maar even mee want Melis is er nu.' Hij knikt en hij loopt dan weer mee naar boven toe. Dan maar een pauze.

Melissa.
'Zoiets dacht ik al.' Zei ik en liep naar binnen toe. Ik liep met hem mee. Ik knikte klein. 'Okay.' Zei ik en keek hem na. Ik haalde kort een hand door mijn haar en ging op de bank zitten. Ik sloeg mijn ene been over de ander en legde mijn handen op mijn been. Ik likte kort over mijn lippen heen en keek naar Justin en Twist die weer boven waren.

Twist.
Hm ik ga wel, ik kom anders wel terug. Laat me maar wat horen.'

Justin.
'Ik knik naar hem en zie Twist dan vertrekken. Ik denk dat Melissa hier toch nog wel een tijdje is, dus dit is dan ook maar beter. Ik ga naast Melissa zitten. 'Waarom kom je langs?' Vraag ik aan haar. Misschien is er wel iets met haar? Weet ik veel. Ik heb niet super veel verstand van meisjes hun gedachten. Die kunnen zo verschillend zijn en vaak moet je heel erg oppassen met wat je zegt want ze kunnen ineens tegen je gaan uitvallen. Maar niet alleen vrouwen trouwens. Ook mannen kunnen het. Diep zucht ik.

Melissa.
Ik keek Twist na toen hij wegging. Twist en ik spraken nooit echt tegen elkaar, maar dat boeit me niet echt. Ik keek naar Justin. 'Kijk, ik ben gekomen omdat ik met je wil praten.' Mompelde ik. 'De laatste tijd zie ik je gewoon echt nooit, af en toe. Want je bent echt altijd bezig met trainen.' Ik zuchtte en keek even naar mijn handen.

Justin.
'Hm dus?' Vraag ik aan haar. 'Ik heb gewoon een hobby gevonden, jij hebt toch ook een hobby? Hoe vaak ga jij wel niet met je vriendinnen de stad in om te shoppen? Daar klaag ik ook niet over. Laat me toch een hobby hebben..' Mopper ik en ik zat wat onderuit. Ik doe mijn schoenen uit en zet die naast bank neer. Heerlijk om een eigen huis voor jezelf te hebben. Ben blij dat ik het ook gedaan heb, want eigenlijk had ik geen keus. Ik kon wel bij mijn vader blijven wonen maar dat is en was absoluut geen succes. We hebben geen goede band met elkaar.

Melissa.
Ik zuchtte zachtjes. 'Ja, maar ik laat tenminste wel tijd voor jou over.' Zei ik. Ik ging schuin zitten zodat ik hem wat beter kon aankijken. 'Maar jij zit gewoon echt de heledag te trainen. Vroeger was je veel leuker.' Zei ik eerlijk. 'De tijd dat je nog bij jouw vader woonde dan..' Ik mis gewoon de Justin van een tijdje geleden. Nu is hij gewoon echt veranderd.

Justin.
'En wat doe ik dan nu op dit moment?' Frons ik naar haar. Ze moet niet zeuren want nu maak ik ook tijd voor haar. 'Ik heb Twist nog voor je naar huis gestuurd, dus niet zeuren.' Ik frons nog meer als ze over mijn vader begint. 'Welke vader? Ik heb geen vader.' Sis ik naar haar. Ik sta op. Ik heb geen zin in ruzie. Ik pak mijn schoenen van naast de bank en daar stap ik nu weer in. Ik ga gewoon wel alleen trainen als ze wil gaan zeuren, daar heb ik geen behoefte aan op dit moment.

Melissa.
Ik keek weg. 'Ja, nu. Voor het eerst in tijden..' Mompelde ik. Ik rolde mijn ogen. Oké, dat heeft hij wel gedaan. Maar alsnog. Ik keek weer naar hem. 'De man waar je jaren hebt gewoond. Die je heeft opgevoed. En kijk eens hoe je over hem praat..' Ik zuchtte. 'Kan je even blijven en met me praten? Want je zit nu ruzie te maken voor niks. En houd is even op met trainen.'

Justin.
'Hou op over hem!' Schreeuw ik nu boos naar haar. Ze weet heel goed dat ik niet over hem wil praten door wat hij me heeft aangedaan. Ik keer me om en zonder ook nog maar iets tegen haar te zeggen, loop ik terug naar de kelder toe. Ik ga gerust verder met trainen. Ik doe wat krachttrainingen. Mijn spieren moeten nog sterker worden, dat vind ik echt heel erg fijn en mooi om te zien.

Melissa.
'Kap eens even met je geschreeuw..' Zei ik zuchtend. Ik beet zachtjes op mijn lip en keek hem na. Hij is nu serieus een klöötzak. Ik stond op en liep achter hem aan. Ik pakte hem bij zijn arm en trok hem naar me toe. 'Is trainen op dit moment serieus belangrijker?! Ik wil gewoon met je praten inplaats van ruzie maken.'

Justin.
Ruw trek ik me los. 'Je moet me met rust laten, oke?' Sis ik naar haar en ik maak me los. 'Je gaat maar naar huis als je wilt praten want ik heb heen behoefte om te praten. Praat maar met vriendinnetjes van je.' Ik ga gerust verder met trainen. Ze moet niet steeds over mijn 'vader' beginnen want dat slaat nergens op. Hij is een stom persoon en hij had nooit moeten bestaan.

Melissa.
'Nee, ik laat je met rust als we het hebben uitgesproken.' Zei ik en sloeg mijn armen over elkaar. 'Waarom moet ik met hun praten? Jij bent belangrijker.' Ik zuchtte en keek naar hoe hij trainde. Het is nu serieus irritant hoe hij doet. 'Weetje? Ik snap écht waarom je vader een hekel aan je hebt!' Toen ik dat zei, had ik een seconde erna al gelijk spijt dat ik dat zei, want ik weet wel dat hij een hekel heeft aan zijn vader.

Justin.
Even negeer ik haar totdat ze de opmerking maakt dat ze snapt dat mijn vader een hekel aan me heeft. Meteen laat ik mijn gewichten op de grond zakken en ik loop naar haar toe. Ik geef haar een klap recht in haar gezicht, puur uit woede. 'Leave me alone.' Ik loop vlak langs haar heen, terug naar boven toe. Ik loop verder naar boven toe, eerst naar mijn inloopkast om schone kleding te gaan pakken. Ik ga niet meer trainen. Melissa verpest het helemaal.

Melissa.
Toen Justin me een klap in mijn gezicht gaf, legde ik mijn hand op mijn wang en kreunde even van de pijn. Justin is gewoon agressief geworden. Hij heeft me nog nooit geslagen, en dat gaat hij niet meer doen want ik ben nu serieus klaar met hem. Pissig liep ik de trap af naar boven waar ik naar buiten liep en de deur met een klap dicht trok. Boos deed ik mijn helm op en liep naar mijn scooter. Ik stapte weer op mijn scooter en startte het. Ik reed de straat uit richting mijn huis.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.