Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Don't fall in love with someone you can live with, fall in love with the one you can't live without. » Laat mij een hobby hebben.

Don't fall in love with someone you can live with, fall in love with the one you can't live without.

28 nov 2013 - 13:35

1687

0

328



Laat mij een hobby hebben.

Justin.
Langzaam kleed ik me om en als ik zonder shirt sta, kijk ik eventjes in de spiegel. Ik span mijn spieren aan en ik knik eventjes. Ik mag niet klagen over het resultaat eigenlijk. Het is tot nu toe al wel heel erg verbeterd. Ik trek mijn shirt aan en loop naar beneden, de keuken in. Ik had ook wel gehoord dat Melissa weg is gegaan maar ik bel haar nog wel weer op en dan komt ze echt wel terug hoor.

Melissa.
Toen ik thuis aankwam, stapte ik van mijn scooter af die ik tegen het hek aanzette. Ik deed het opslot en deed mijn helm af. Ik liep naar de voordeur en pakte mijn huissleutels. Ik opende de deur en liep naar binnen. Ik deed de deur achter me dicht en trok mijn gympen uit.

Justin.
Ik besluit om maar wat te gaan koken voor mezelf. Ik ga de keuken in en ik open de koelkast. Ik pak een pizza eruit en stop die in de oven. Ik heb geen zin om iets uitgebreid te gaan maken. Eventjes kijk ik naar de klok en dan stel ik de timer in op de oven. Ik plof op de bank neer in de woonkamer en ik pak mijn telefoon.

Melissa.
Ik veegde mijn tranen weg die nog over mijn wangen liepen en liep naar de keuken. Ik ga dus echt niet huilen om zo'n klootzak als Justin. Ik deed de koelkast open en pakte er een fles drinken uit wat ik op de aanrecht zette. Ik deed de kast open en pakte er een glas uit. Ik pakte de fles drinken en schonk wat drinken in het glas. Ik draaide de fles weer dicht en deed het weer terug in de koelkast.

Justin.
Nu besluit ik om haar maar te gaan bellen. Ik wil dat ze nu meteen terug gaat komen naar mij toe en anders gewoon niet. Ik wacht rustig af tot ze opneemt en tik met mijn vingers tegen mijn bovenbeen aan. Ik staar wat voor me uit. Ik doe gewoon alsof ik spijt heb en dat ik met haar wil praten want straks gaan er roddels over de wereld.

Melissa.
Ik pakte mijn glas drinken en nam een slok terwijl ik naar de woonkamer liep en op de bank ging zitten. Toen ik mijn telefoon af hoorde gaan, legde ik mijn glas op tafel en pakte mijn telefoon uit mijn zak. Ik zag dat Justin belde. Ik wilde hem echt afdrukken, maar dat deed ik toch maar niet. Ik nam op. 'Wat is er?' Mompelde ik.

Justin.
'Kom even langs, de pizza is bijna klaar.' Ik bijt op mijn lip. Hopelijk werkt dit. 'Je lievelings, hij zit in de oven.' Ik wacht rustig af en ik bijt op mijn lip. Soms ben ik klaar met haar gedrag maar toch houd ik wel van haar. Alleen ze moet een beetje veranderen. Ze moet niet steeds over mijn vader beginnen want ze weet over mijn jeugd. Ze weet dat ik het ook liever anders had gehad.

Melissa.
Ik trok mijn wenkbrauwen op. 'De pizza is klaar? Are you kidding me?!' Ik stond op en legde mijn andere hand in mijn zij. 'Je bent echt een klootzak serieus!' Ik liep wat door de huiskamer. Ik wou hem best wel een kans geven, om te praten. 'Weetje, ik wil wel komen als je dit keer normaal met mij in gesprek kan.'

Justin.
En jij bent een b¡tch, gaat er door mijn hoofd want dat kan ze echt heel erg zijn. 'Goed, mij best.' Ik sta langzaam op en ik sjok naar de keuken heen. De pizza moet nog zo'n tien minuten. Ik hoop dat ze dan wel komt. Ik moet haar maar tevreden houden. Ik hang alvast op en ik dek de tafel. Ik zet twee borden neer met bestek en twee wijnglazen. Ik pak een fles met wijn uit de koelkast.

Melissa.
Ik kauwde even op de binnenkant van mijn wang. 'Dan zie ik je zo.' Zei ik en hang op. Ik ben serieus gek, dat ik hem gewoon nog een kans geef, maar hij is gewoon te leuk.. Ik keek even naar buiten. Ik zag dat het al donker werd. Ik liep naar de hal waar ik mijn gympen weer aantrok. Ik deed nog mijn jasje aan en liep naar buiten. Ik trok de deur achter me dicht en liep richting Justin's huis.

Justin.
Ik schenk alvast wat fijn voor ons in zodat die een beetje op kamertemperatuur komt. Ik weet niet of ze wel drinkt maar goed, dat zie ik dan wel weer. Alvast neem ik een groot mes om de pizza mee te snijden en een snijplan om hem op te leggen. Ik wacht rustig af en doe ondertussen wat licht aan in huis, geregeld met mijn telefoon. Tja ik leef best wel in een luxe.

Melissa.
Toen ik eindelijk bij Justin's huis aankwam, liep ik naar de voordeur. Ik wou nu eerlijk gezegd wel omkeren en naar huis gaan, want misschien is Justin nog wel boos... Ik zuchtte diep en belde toen aan.

Justin.
Zodra ik de bel hoor, gaat ook de oven. Eerst loop ik naar de voordeur toe. 'Kom binnen.' Ik laat haar binnen en sluit de deur achter haar. Meteen ga ik terug naar de keuken toe en ik haal de pizza uit de oven die ik dan ook meteen in stukjes ga snijden.

Melissa.
Toen ik Justin zag, glimlachte ik klein. Geen idee, maar dat ging altijd vanzelf. Ik liep naar binnen en trok mijn jasje uit die ik aan de kapstok op hing. Ik liep achter Justin aan de keuken in en leunde tegen het aanrecht aan.

Justin.
Als ik klaar ben met het snijden, zet ik de pizza op de tafel neer en ik houd een stoel voor Melissa naar achteren. 'Ga maar zitten.' Is het enigste wat ik zeg en ik wacht tot ze zit. De stoel schuif ik dan weer aan en ik ga tegenover haar zitten. 'Eet zoveel je wilt, ik heb nog wel meer pizza's liggen.'

Melissa.
Ik luisterde naar wat hij zei, en ging zitten. Ik glimlachte klein en keek hem kort aan. 'Dit is wel genoeg.' Zei ik. Het was inderdaad mijn lievelings pizza, dus hij loog er niet over. Ik haalde kort een hand door mijn haar en nam een slokje van de wijn.

Justin.
Ik speel een beetje met mijn wijnglas. Gelukkig begint ze er nog niet over. Ik neem een slokje en ik pak vervolgens een punt van de pizza waar ik van begin te eten. Ik hou ook van deze pizza. Het is salami en mijn lievelings.

Melissa.
Ik nam een pizzapunt waar ik een hap van nam. Het was nu wel stil, maar ik wou nog niet met hem praten omdat ik dan vast wat verkeerds ga zeggen wat uitloopt door ruzie, dus hield ik mijn mond maar ook al wou ik hem zoveel dingen vertellen.

Justin.
Ik staar een beetje opzij, uit het grote keukenraam naar buiten toe. Het is schemerig aan het worden. Rustig eet ik van mijn pizza. Mijn gevoelens voor Melissa zijn heel sterk maar ik kan mezelf niet goed beheersen wat ik heel goed weet. Ik heb nu alweer zin om te gaan trainen maar dat kan ik dus niet maken.

Melissa.
Ik dronk nog een slokje van de wijn. 'Hoe gaat het verder met je?' Vroeg ik uiteindelijk. Als ik bij Justin was, moest ik gewoon praten want ik kan mijn mond gewoon echt niet houden. Ik at nog wat van mijn pizza.

Justin.
'Goed.' Zeg ik alleen maar en ik neem de laatste hap van mijn pizzapunt. 'Met jou?' Ik neem een slokje van de wijn. Hm deze is best wel lekker. Ik heb hem gekregen van Twist vorige week, die zei dat ik hem eens moest gaan proberen. Ik moet deze ook maar eens vaker thuis gaan halen denk ik.

Melissa.
Ik knikte klein. 'Mooi.' Zei ik en at mijn pizza verder. 'Gaat wel.' Zei ik. Eigenlijk niet, omdat ik nog boos op hem ben. Maar dat laat ik hem niet merken omdat hij anders zoals gewoonlijk weer gaat klagen. Ik nam een slok van de wijn.

Justin.
Verder zeg ik niet al te veel en ik geniet van de volgende punt van de pizza. Lang geleden dat ik dit gegeten heb eigenlijk. Ik gaap kort en ik sla mijn ogen neer. Ik ben best wel moe van dat trainen maar ik ga vanavond het toch nog eventjes weer een uur of twee doen. Ik moet het bijhouden.

Melissa.
Toen ik geen pizza meer wou, strekte ik mijn benen en sloeg mijn ene been over de ander zodat het gekruist zat. Ik sloeg mijn linkerhand om mijn buik heen en pakte met mijn andere hand de glas wijn waar ik een slok van nam.

Justin.
Eventjes staar ik voor me uit. Ik begin langzamerhand ook vol te raken. Ik kijk naar Melissa en speel een beetje met mijn wijnglas, waar ik nu uit aan het drinken ben. Ik heb hem al bijna leeg, maar goed.

Melissa.
Ik zette het wijnglas op tafel en sloeg beide handen om mijn buik en keek naar het raam. 'Heb je trouwens nog getraint?' Vroeg ik zonder hem nog aan te kijken.

Justin.
'Nog niet, ga ik straks nog eventjes doen. Hoezo?' Ik kijk haar aan. Soms vraag ik me af waarom ze zich zoveel met mijn leven bemoeid. Ja ze is mijn vriendin maar Selena deed dat eerder ook nooit zo erg. Ik snap er niks van.

Melissa.
'Gewoon, en vraag. Grappig dat je het nu niet doet.' Ik rolde mijn ogen en stond op. Ik ruimde alvast alles af, omdat ik het gewend ben om gelijk alles af te ruimen.

Justin.
'Waarom doe je zo vreselijk arrogant?' Vraag ik fronsend. 'Laat mij een hobby hebben. Ik werk anders heel hard voor alles en ik heb hard gewerkt voor mijn eigen trainingsruimte Melissa.' Ik sta op en zet de wijn weg.

Melissa.
Ik fronste mijn wenkbrauwen en draaide me naar hem om. 'Hoezo ben ik diegene die arrogant doet? Kijk eens naar jezelf.' Ik sloeg mijn armen om elkaar en leunde tegen het aanrecht aan. 'Fijn voor je..' Mompelde ik.

Justin.
'Jesus Melissa.' Sis ik kwaad naar haar en ik zet de wijnglazen in de vaatwasser. 'Waarom kom je alleen maar om ruzie te maken en mij slecht te maken?' Frons ik naar haar. 'En haal die arrogante grijns van je gezicht.'


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.