Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Don't fall in love with someone you can live with, fall in love with the one you can't live without. » Waar ben ik allemaal mee bezig?

Don't fall in love with someone you can live with, fall in love with the one you can't live without.

28 nov 2013 - 13:45

1644

2

308



Waar ben ik allemaal mee bezig?

Melissa.
Ik rolde mijn ogen. 'Ik kom niet om ruzie te maken jij wordt gelijk kwaad als ik je gewoon wat vraag. Je kan nooit eens normaal praten.' Ik zuchtte. 'Klootzak..' Mompelde ik onhoorbaar.

Justin.
'Ik niet normaal praten? Moet je horen hoe jij tegen me tekeer gaat en dan die fucking opmerkingen die je maakt.' Ik pak haar pols en ik knijp daar even in. 'Wat zei je daar?' Ik zag het aan haar lippen.

Melissa.
'Ik doe tenminste niet gelijk agressief.' Zei ik fronsend. Toen hij mijn pols pakte en er in kneep, beet ik zachtjes op mijn lip. 'Justin laat mijn pols los het doet pijn!' Zei ik terwijl ik mijn pols los probeerde te trekken.

Justin.
'Hou jij dan op met die belachelijke opmerkingen?' Vraag ik aan haar en ik knijp mijn ogen tot spleetjes. Ik kan niet goed tegen mensen zoals haar. Daar word ik gewoon helemaal gestoord van in mijn hoofd. 'Ik ga trainen.'

Melissa.
'Ik zeg gewoon te waarheid.' Mompelde ik toen ik mijn pols had losgetrokken. Toen hij dat zei, voelde ik de irritatie alweer opkomen. 'Kom op.. Ik gaf je nog een kans om met je te praten, en dan ga je weer eens trainen! Dit is toch niet serieus..'

Justin.
'Je had genoeg tijd om bij het eten te praten maar toen deed je het niet.' Ik glimlach en loop dan de trap op naar boven toe. Wedden dat ze me achterna loopt en me de hele huid weer vol gaat schelden?

Melissa.
Ik kauwde geïrriteerd op de binnenkant van mijn wang. Geef ik hem een kans nadat hij zich als een idioot heeft gedragen, doet hij weer zo irritant. En nu was ik gewoon echt boos op hem. Ik liep naar hem toe. 'Weetje, je bent een klootzak en ik heb echt spijt dat ik ooit een relatie met je had gestart. Je vader had je echt harder moeten slaan want dat verdien je echt!'

Justin.
Ik voel dat ik begin te koken van woede. Ik grijp haar vast bij haar hals en ik duw haar tegen de muur aan. 'Zeg. dat. nooit. nooit. nooit. weer!' Zeg ik tegen haar en ergens kun je de pijn in mijn ogen zien door de opmerking. Ze is zo gemeen.

Melissa.
Ik beet op mijn lip en legde mijn hand even op mijn schouder wat nu wel pijn deed. Ik zag wel dat hij kwaad was, maar dat kon me nu gewoon niks schelen. 'Ik ben er klaar mee. Ik maak het uit met je. Succes met trainen.' Zei ik terwijl ik mijn tranen weg veegde. Ik duwde hem van me af en liep weg.

Justin.
'Uitmaken? Je kunt het niet uitmaken! Je blijft hier.' Ik trek haar ruw terug aan haar arm en duw haar terug tegen de muur aan. Ik houd haar vast. 'Je gaat nooit meer weg, je blijft hier. Dat beloof ik je.' Ik kijk haar aan in haar ogen en ik slik.

Melissa.
'Oh jawel. Dat heb ik zojuist gedaan.' Zei ik. Toen hij me weer terug trok, beet ik op mijn lip. 'Nee ik wil niet meer bij je blijven. Laat me gaan.' Zei ik en beet op mijn lip om mijn opvoelende tranen in te houden.

Justin.
'Nee, je blijft!' Roep ik dan en ik kijk haar aan. Ik ben gehecht aan haar en ze mag echt niet meer weg gaan. Ik ben verliefd op haar en ik wil haar niet kwijt. Ondanks ik soms agressie uit, ik ben verliefd op haar. Ik kijk haar aan.

Melissa.
Toen ik tranen over mijn wangen voelde rollen, wilde ik ze weg vegen maar dat lukte niet omdat Justin me nog vast hield. 'Eerst ben je agressief, en nu ook nog eens gek. Ik ga, als je het nou wil of niet.'

Justin.
'N-nee, je gaat niet.' Zeg ik en ik voel mijn greep verslappen omdat ik haar tranen zie. Ik laat eventjes haar los en veeg haar tranen weg maar dan pak ik haar alweer vast. Ik sla mijn armen om haar heen.

Melissa.
'Ik moet gaan.. Het is beter, voor ons beide.' Zei ik zacht zonder hem aan te kijken. Toen hij me eindelijk losliet, wou ik net weglopen maar hij hield me alweer vast. Ik snikte zachtjes. 'Justin laat me alsjeblieft los.'

Justin.
'Nee, dat kan ik niet.' Ik ben wit weggetrokken en ik houd haar in een stevige greep vast. 'Dan ben ik helemaal alleen. Je mag niet gaan. Je bent mijn vriendin en hoort bij mij. Je gaat niet weg.'

Melissa.
Ik beet zachtjes op mijn lip. 'Je bent gek geworden. Ik wil gaan, ik wil niet meer bij je zijn. Ik ben jouw vriendin en ik hoor niet bij je.' Zei ik terwijl ik hem van me af probeerde te duwen.

Justin.
'Je hoort wel bij me.' Mijn greep verslapt absoluut niet. Ik houd haar goed vast. 'Je blijft, je blijft bij me. Voor altijd.' Ik laat haar los en ga de kamer uit. Ik draai de kamer op slot, zodat ze opgesloten zit in mijn kledingkast.

Melissa.
'Nee nu niet meer.' Zei ik en probeerde hem nogsteeds van me af te duwen, maar Justin was gewoon veel sterker. Veel sterker dan eerst, voordat hij begon met trainen. Dat kon je ook duidelijk merken. Toen hij de kamer uit liep, liep ik snel naar de deur en probeerde die te openen maar die gek heeft het opslot gedaan. Ik klopte hard tegen de deur aan. 'Justin laat me gaan je bent doorgedraait!' Riep ik.

Justin.
Ik ga met mijn rug tegen de deur aan staan en ik laat me langzaam op de grond zakken. Wat moet ik nu dan doen? Eventjes sluit ik mijn ogen. Ik wil Melissa niet kwijt en het kan ook niet want dan gaat het de hele wereld over, hoe ik ben en dan ben ik mijn baan kwijt.

Melissa.
Na een tijdje stopte ik. Ik werd er gewoon moe van. Ik ging op de grond zitten en trok mijn benen op. Ik snikte zachtjes en sloeg mijn armen rond mijn benen. Ik wil gewoon naar huis, Justin vergeten.. Ik wil gewoon echt niet meer bij hem zijn.

Justin.
De hele tijd blijf ik zitten en ik staar voor me uit. Heel zachtjes begin ik 'fall' te zingen. 'You're the smile on my face. And ain't going nowhere. I'm here to make you happy, I'm here to see you smile.' Zing ik zachtjes.

Melissa.
Ik veegde mijn tranen weg en luisterde naar Justin. Ik hoorde hem praten, maar ik verstond hem niet. Ik zuchtte zachtjes. 'Justin?' Vroeg ik.

Justin.
'Hm?' Zeg ik zachtjes naar haar en ik ga wat rechterop zitten. Ik blijf tegen de deur aan zitten en blijf voor me uit staren. Waar ben ik allemaal mee bezig? Ik weet het gewoon niet meer. Ik teken figuurtjes op de vloer.

Melissa.
Ik slikte en veegde mijn tranen met mijn mouw helemaal weg. 'Weetje, als je echt van me hield zou je me gewoon laten gaan, en zou je me niet zo behandelen..' Ik zuchtte en staarde maar naar de deur.

Justin.
'I can't let you go.' Zeg ik zachtjes maar ook wel weer heel eerlijk. Het is de waarheid. Er is een groot gevaar dat ze het de hele wereld gaat vertellen. Ik trek mijn benen een beetje op en gaap dan eventjes kort.

Melissa.
Ik zuchtte en speelde met een plukje van mijn haar. 'En waarom dan niet?' Als hij me binnen vijf minuten niet vrij laat, dan bel ik gewoon de politie voor hem. Ik wou het niet, maar het kon gewoon niet anders..

Justin.
'Je hoort bij me Melissa, we horen bij elkaar.' Ik sla mijn ogen neer en ik kijk eventjes naar mijn handen. 'Nee je gaat geen politie bellen, alsjeblieft niet! Ik heb alles voor je gedaan en dan krijg ik dit terug van je?'

Melissa.
Ik zuchtte toen hij dat zei. In het begin dat ik dat ook, dat we bij elkaar horen.. Natuurlijk ben ik nog verliefd op hem, maar hij is teveel veranderd de laatste tijd. Ik slikte toen hij dat zei. 'Dan moet je me gewoon laten gaan. Anders heb ik geen keuze, het spijt me..'

Justin.
'Je gaat niet de politie bellen. Dat kun je niet doen. Wat als ik door jou mijn baan kwijt raak? Als ik door jou geen vrienden meer heb omdat ze bang voor mij zijn? Dat kun je me niet aandoen, dat zou ik jou ook nooit aandoen.'

Melissa.
'Jij denkt alleen aan je baan, en aan je stomme vrienden. Waarom zou ik toch naar je luisteren? Kijk eens wat je mij allemaal hebt aangedaan.' Ik zuchtte en pakte mijn telefoon uit mijn broekzak.

Justin.
'Ik heb je altijd goed behandeld en dat weet jij ook.' Ik sta op en ga de kamer in. Ik doe de deur achter me dicht en grijp haar telefoon. 'Je gaat niemand bellen.' Ik pak haar bij haar schouders vast.

Melissa.
'Ja, vroeger.' Ik toetste het nummer van de politie in. Toen Justin opeens voor me stond, schrok ik. Het leek wel alsof ik bang voor hem werd. 'Blijf gewoon van me af. Alsjeblieft.. Laat me gewoon gaan.'

Justin.
'Ik kan je niet laten gaan..' Ik kom dichterbij met mijn gezicht en ik druk een lieve kus op haar lippen. 'Daarvoor houd ik veel te veel van je en daarvoor kan ik je niet laten gaan. Echt niet. Ik doe het niet voor niks.'

Melissa.
Normaal hou ik van Justin's kusjes, maar nu vindt ik het gewoon walgelijk. Door al die woorden wat hij zei, voelde ik weer tranen opkomen. 'Je houd niet van me. Anders zou je me niet slaan of uitschelden. Als je van me hield, was je niet alleen bezig met trainen, of met je baan. En als je van me hield, zou je me laten gaan.'

Justin.
'Maar ik ben heus wel met jou bezig. Nu toch ook?' Vraag ik verbaasd aan haar en ik haal diep adem. Zelfs mijn ogen tranen een beetje en nee dit is absoluut niet nep want ik meen dit heel echt. Ik hoor bij haar.

Melissa.
'Ja, nu. Wanneer het je uitkomt. Maar het hoeft allemaal niet want ik ben allang klaar met jou.' Zei ik en duwde hem van me af.


Reacties:


BiebersGirl
BiebersGirl zei op 28 nov 2013 - 19:30:
JustmissF24 Ik meld je bij volgende hoofdstukken. En dankje.


justmissF24
justmissF24 zei op 28 nov 2013 - 16:18:
Leuk melding? haha je schrijft echt goede verhalen