Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Het leven van Jill - PAUSED » H10 - Taylor

Het leven van Jill - PAUSED

28 nov 2013 - 16:12

1041

7

556



H10 - Taylor

Een stukje Harry, gewoon om het verhaal wat op te leuke! Ik bedoel wie is er nou niet dol op die mafkees?

Harry POV

Ik werd wakker van mijn telefoon die steeds luider begon te rinkelen op het nachtkastje naast mijn bed. Met moeite hielp ik mezelf overeind en nam ik de telefoon op. 'Hello, it's Harry you're speaking with.' ik probeerde op mijn vrolijkst te reageren op het telefoontje, maar eigenlijk kon ik degene die belde wel schieten!
'Hazz it's me, Zayn.' zei de stem aan de andere kant 'Dude, it's like, like, well what time is it?'
'That doesn't matter right now! There is something else you should be worried about.' iets in Zayn zijn stem maakte duidelijk dat ik mezelf weer in de problemen had gebracht. 'Please, just tell me what it is!'
'Well,' Zayn stopte even 'the paparazzi have seen you and Taylor yesterday. They took pictures and now they are everywhere on the internet. They're saying that you guys are back together and stuff.' Ik slaakte een zucht. 'Thanks for calling.' 'Promise you'll stay inside today, me and the lads will come over this afternoon.' ik knikte, stom want dit was een telefoon gesprek, 'Sure! See you.' ik drukte de telefoon uit.

Verdomme, ik en Taylor waren nu ondertussen al lang al weer uit elkaar en nog zochten die irritante paparazzi naar intieme momenten om foto's van te maken.
Natuurlijk als ik gister niet uiteten was geweest met Taylor hadden ze nooit foto's kunnen maken maar er was een goede reden om te gaan. We hadden allebei nog een aantal dingen die we uitgepraat wilden hebben zodat we allebei verder konden, dit afspraakje was dus puur vriendschappelijk. "Shit. Styles." zei ik tegen mezelf. Ik was nu zelfs al mijzelf aan het overtuigen van het feit dat er niets aan de hand was. Ik had frisse lucht nodig en besloot te gaan hardlopen. Ik kleedde me om en trok mijn hardloopschoenen aan.
Zayn zijn stem klonk in mijn hoofd "Promise you'll stay inside today!"
Sorry Zayn ik word gek hier. Ik liep naar buiten en trok de deur achter me dicht. Ik keek kort over de railing van de galerij om te kijken of de paparazzi me op stond te wachten. Gelukkig was er niemand te zien. Ik liep de galerij over richting de lift en drukte het knopje in. Bijna direct nadat ik het knopje had ingedrukt gingen de liftdeuren open. Ik stapte de lift in en drukte op het knopje voor de begaande grond.

Mijn telefoon ging af, ik haalde hem uit mijn zak. Taylor Swift gaf het scherm aan. Ik nam op. 'Hi! If you're calling me to tell me about those pictures of us, Zayn had the same idea this morning.'
'Hi! No.' ze giechelde 'I was wondering if you would like to go to the zoo with me this Saturday.' Nu was ik serieus in shock, overal over het internet staan foto's van ons samen, er word gezegd dat we weer terug bij elkaar zijn en Taylor vraagt of ik gezellig mee wil naar de dierentuin. Ik was zo verbaasd over wat Taylor zei dat ik niet door had dat ik al op de begaande grond was en de deuren van de lift alweer dicht gingen. Snel drukte ik op het knopje om de deuren weer te openen en liep de lift uit de hal in. In de hal ging ik op een bankje zitten om mijn gesprek met Taylor rustig af te kunnen maken. 'But Taylor, they already think that we're back together. Don't you think that..' Taylor onderbrak me 'We can be, right?' dit gesprek werd steeds raarder 'We can be.. what exactly Taylor?' het bleef even stil. 'Back together,' zei ze zachtjes 'being boyfriend and girlfriend again.'
Zonder überhaupt antwoord te geven op deze idiote vraag drukte ik het gesprek weg. Ik was woedend, hoe kon ze dit nou zeggen na de ellendige relatie die we gehad hadden, de paparazzi die mij continu op mijn nek had gezeten vanwege mijn heftige break-up met Taylor?
Ik deed mijn oordopjes in mijn telefoon en zette mijn muziek aan. De muziek van Ed Sheeran klonk door de oortjes. Ik liep het appartementencomplex uit en jogde richting het park


Eenmaal aangekomen in het park besloot ik bij een bankje wat stretchoefeningen te doen.
'Harry!? Are you and Taylor getting back together?' vroeg een man die met zijn ene hand een geluidsrecorder voor mijn mond hield en met zijn andere hand aan mijn vest stond te trekken. 'No, can you please leave me alone.' antwoordde ik. Ik keek om me heen, overal waren mannen met camera's en geluidsrecorders. Ze wilden allemaal weten hoe het zat tussen mij en Taylor.
Ik rukte mezelf los uit de handen van de opdringerige man en jogde weg.
Overal waar ik naar toe ging werd ik gevolgd of tegengehouden door paparazzi. Ik stopte bij een patatkraampje. 'Can you help me? Can you please distract them?' vroeg ik de vrouw die in het kraampje druk bezig was met het schoonmaken van sauspompen. Ze keek om, ik wees naar de paparazzi. Ze knikte 'Sure. No problem kid.' De vrouw gebaarde dat ik moest maken dat ik weg kwam. Er volgden een harde knal en een heftige gil. Ze trok lang genoeg de aandacht om ervoor te zorgen dat ik achter de bosjes langs het pad kon wegduiken.

"Ik had ook gewoon naar Zayn moeten luisteren." zei ik streng tegen mezelf terwijl ik door de bosjes probeerde te gluren.
De paparazzi viel nu zelfs mensen lastig die ik niet kenden, die gewoon met hun hond of de kinderwagen in het park liepen. Ik zag dat de man die net aan mijn vest stond te trekken een meisje stopte. Wat hij precies zei kon ik van deze afstand niet horen maar ik zag wel aan het gezicht van het meisje dat ze geen idee had waar hij het over had.
De man liet haar met rust en het meisje liep verward mijn richting in. Ik moest haar om hulp vragen, ik kon hier moeilijk nog 3 uur blijven zitten. De jongens bellen was ook geen optie, Zayn had me duidelijk gewaarschuwd en op een preek zat ik nu echt niet te wachten.
Ik sprong wat onhandig achter de bosjes vandaan. 'I need your help, they are like.. everywhere! Please, can you help me?' zei ik terwijl ik haar aankeek.
Ze schrok en er kwam geen reactie. Shit, straks is dit zo'n hysterische fan..


Reacties:

1 2

Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 29 nov 2013 - 15:47:
hahaha geweldig !!! melding!! hahaa


KiwiEllen
KiwiEllen zei op 29 nov 2013 - 14:09:
Erg leuk! Ik ben benieuwd wat ze voor hem kan doen!


Anne
Anne zei op 28 nov 2013 - 20:40:
Wow, goed geschreven!
Melding en snel verder!


1D4EVER
1D4EVER zei op 28 nov 2013 - 17:16:
I LOVE YOUR STORY HOMIEE
MELDIIIING


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 28 nov 2013 - 17:03:
Super leuk! Leuk ook de pov van Harry