Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Don't fall in love with someone you can live with, fall in love with the one you can't live without. » Werk een beetje mee wil je

Don't fall in love with someone you can live with, fall in love with the one you can't live without.

28 nov 2013 - 23:49

1130

1

353



Werk een beetje mee wil je

Justin.
'Je zult maar weer van me moeten gaan houden.' Ik houd haar hard weer vast. 'Werk een beetje met me mee wil je.' Ik kijk haar aan. Ik duw haar op de grond. Vervolgens ga ik de kamer uit en doe ik hem weer op slot.

Melissa.
Hij is echt gestoord geworden. Ik heb hem echt nog nooit zo gezien. Ik keek hem na, tot hij weg was. 'Ik haat je klootzak!' Ik slikte en ging tegen de muur aanzitten. Ik trok mijn benen op en sloeg mijn armen rond mijn benen.

Justin.
'Ik doe niks fout! Werk gewoon mee!' Roep ik. 'Ik wil je niet kwijt! Snap dat!' Roep ik naar haar en ik zak weer tegen de deur. Ze heeft haar telefoon nog en ik weet wat ze gaat doen maar het is niet anders. Ik heb niks te verliezen.

Melissa.
'Je doet alles fout, je hebt alles verpest!' Riep ik terug. Ik veegde mijn tranen met mijn mouw weg en boog een stukje naar voor om mijn telefoon op te rapen die Justin daar gelegd had.

Justin.
'Blijf bij mij. Ik smeek je.' Ik sla met mijn vuist tegen de deur aan. Mijn handen trillen van woede. 'Je bent hartstikke ondankbaar. Ik kocht je alles wat je hartje begeerde en ik deed van alles voor je om je gelukkig te maken!'

Melissa.
Ik liet mijn telefoon vallen en legde mijn handen voor mijn gezicht. Zachtjes begon ik te snikken. 'Laat me gewoon met rust.. Zoek gewoon een ander meisje dan zijn we van elkaar af. We maken toch alleen maar ruzie..'

Justin.
'Ik hou van jou, alleen van jou.' Ik laat mijn hand weer zakken. 'Toe maar, bel de politie maar want dat is toch wat je wilt. Laat me maar oppakken.' Zeg ik dan zachtjes en ik knijp mijn handen toto vuisten. Ik kook van woede maar probeer me in te houden. 'Precies zoals mijn vader zekers.'

Melissa.
Ik probeerde mezelf te kalmeren, wat aardig lukte. 'Justin, ga gewoon trainen. Dat doe je toch altijd? Doe dat gewoon.' Ik leunde mijn hoofd tegen de muur aan en keek naar het plafond. 'Ik ben jouw vader niet. Ik heb je nog nooit geslagen. Je haat je vader, en dat reageer je op mij af.'

Justin.
'Nu mag ik ineens wel trainen? Wat ga je dan doen? Ontsnappen en mij in de steek laten? Dat gaat nooit gebeuren. Nooit.' Ik slik eventjes. Ik haal een paar keer diep adem. 'Jij confronteert mij altijd met mijn vader en je weet wat hij heeft gedaan..'

Melissa.
Ik rolde mijn ogen. 'Ja, je kan gaan trainen want nu heb ik jouw niks te vertellen.' Zei ik. 'Ja Justin, ik kan ook écht ontsnappen als de deur opslot zit.' Zei ik sarcastisch. Toen hij dat zei, beet ik zachtjes op mijn lip. 'Whatever..' Mompelde ik.

Justin.
'Overal verzin jij oplossingen voor. Ik blijf hier zitten. Hoe dan ook.' Ik sluit mijn ogen en haal diep adem. 'Want jij blijft bij mij. Hoe dan ook.' Ik slik even hoorbaar en tik met mijn vingers op de grond. 'Je gaat niet meer van me weg. Dat laat ik niet gebeuren.'

Melissa.
Ik wou wat zeggen, maar ik hield me stil. Misschien zou hij me laten gaan als ik deed alsof ik gewoon een relatie met hem wilt? Als ik dan thuis ben, bel ik hem wel op dat ik het niet meen en blijf ik uit zijn buurt. Ik stond op en liep naar de deur. Ik ging tegen de deur aanzitten en liet me naar beneden glijden. Ik sloeg mijn handen over elkaar. 'Ik ben gewoon verliefd op je..' Mompelde ik. Ik meende het wel, maar ook weer niet.

Justin.
Ergens hoop ik zo dat het waar is van wat ze zegt. 'Dat is mooi.' Zeg ik alleen maar. Ik wil meer horen maar haar laten gaan dat ga ik niet doen. Absoluut niet. Ik haal diep adem en sluit vervolgens mijn ogen eventjes. 'Blijf je bij me?'

Melissa.
Ik keek voor me uit en tikte met mijn vingers tegen de vloer aan. Toen hij dat zei knikte ik klein, ook al zag hij het niet. 'Ja, ik wil de ruzies gewoon even vergeten.' Zei ik.

Justin.
'Mooi.' Ik knik. 'Ik zorg wel dat je wat kleding krijgt hier.' Ze komt echt niet meer weg nu. Zwakjes glimlach ik en kort gaap ik. Ik ben uitgeput. 'Kom je bij me in bed slapen?' Vraag ik aan haar. Ik hoop zo dat ze wil.

Melissa.
Ik glimlachte klein. 'Dankje.' Zei ik. Ik deed een plukje van mijn haar achter mijn oor. 'Ofcourse.' Ik likte kort over mijn lippen heen. Moe was ik wel, ik wist niet eens hoe laat het is. Maar het is in ieder geval wel laat.

Justin.
Voorzichtig haal ik de deur van het slot. 'Voor nood moet je dan maar in een shirt van mij slapen.' Ik geef haar een shirt en neem haar hand. Ik neem haar mee naar de slaapkamer en ik kleed mezelf uit tot mijn onderbroek.

Melissa.
Ik stond op toen Justin de deur van het slot haalde kort een hand door mijn haar. Ik
knikte klein en nam de shirt van hem aan. Ik liep achter hem aan naar zijn slaapkamer en ging op het bed zitten. Toen hij zich omkleedde, keek ik kort naar zijn lichaam. Je zag duidelijk dat hij veel traint. Ik trok mijn kleding uit en deed Justin's shirt aan.

Justin.
Als ik klaar ben met omkleden dan ga ik in bed liggen. Ik ben hartstikke moe. Ik klopt naast me en houd de dekens met een glimlach voor haar open. Alles is streng beveiligd rondom de villa dus ze kan nergens heen.

Melissa.
Ik legde mijn hand voor mijn mond en gaapte zacht. Ik keek naar Justin en glimlachte zwakjes. Ik ging naast hem in het bed liggen en keek hem even aan. Ik wil niet eens bij hem slapen, maar gewoon thuis in mijn eigen bed.

Justin.
Zachtjes trek ik haar tegen me aan en neem ik haar goed in mijn armen. Ik speel met haar prachtige haren en ik staar naar haar gezicht. 'Ik hou echt zielsveel van je. Dat meen ik echt met heel mijn hart babe.'

Melissa.
Ik trok de deken wat beter om ons heen en sloeg mijn arm om zijn middel. Ik keek hem aan en glimlachte klein. 'Ik hou ook van jou.' Zei ik. Eerlijk gezegd, meende ik het wel. Raar. Ik glimlachte even en drukte een kus op zijn lippen.

Justin.
'Slaap lekker.' Ik sluit mijn ogen nadat ik het licht uit heb geknipperd. Lief hou ik haar vast en neurie ik een beetje voor haar. Ze is echt van mijn en hoort ook bij mij. Ze moet echt blijven want anders ben ik ongelukkig.

Melissa.
Toen hij het ligt had uitgeknipperd, trok ik even een vies gezicht. Hij hield me nu serieus gevangen terwijl ik het niet eens wil. 'Truste.' Zei ik en sloot mijn ogen. Ik viel al snel in slaap aangezien ik wel moe was.


Reacties:


justmissF24
justmissF24 zei op 28 nov 2013 - 22:46:
Leuk!!