Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Brother's Best Friend • Justin Bieber » 2

Brother's Best Friend • Justin Bieber

29 nov 2013 - 11:57

424

2

327



2

"Dus hoe wil je het straks gaan doen?", ik haal mijn schouders op en kijk Lindsey aan."Ik denk niet dat ik bij hem aan tafel ga zitten..", ik voel hoe m'n wangen rood worden en ze zucht."Zo wordt het nooit wat!", Ik haal m'n schouders weer op."Dan maar niet, ik wil niet voor gek staan.", zeg ik zachtjes en weer zucht ze."Wat moet ik ook met jou.", lacht ze zachtjes en ik giechel."Wat niet, bedoel je.", ze lacht zachtjes maar knikt dan toch."Love you sis.", ik glimlach en we gaan aan een tafel ergens achterin het klaslokaal zitten. Nog een hele dag te gaan.. ugh.

"Zie ik je dan vanavond?", Lindsey knikt en ik glimlach."Tot vanavond!", elke maandag avond hebben Lindsey en ik onze beroemde filmavond. We doen het al sinds we elkaar kennen en het verveelt nooit. Ik loop richting de bushalte en wacht tot de bus komt, maar zoals altijd is hij weer eens te laat.

"Welke film gaan we kijken?", vraag ik en Lindsey haalt haar schouders op."never say never?", ik draai m'n hoofd naar d'r toe en gelijk kijkt ze me onschuldig aan "nah ah, not gonna happen. Echt niet!", ze kijkt me verdrietig aan. "Oké, Karate Kid?", ik knik blij, ik heb de film al zo vaak gezien maar hij blijft leuk. Ik zoek de dvd op en als ik hem heb gevonden druk ik de schijf in de dvdspeler, Lindsey heeft de popcorn al opschoot en ik ga naast haar zitten. Ik pak de afstandsbediening van de salontafel en druk op play.

Als de film is afgelopen gaan we nog samen huiswerk maken. Ik schrik op als m'n mobiel een pling geluid maakt, smsje.
Birthgiver: het lukt me niet om optijd thuis te zijn, anders vraag je of Lindsey kan blijven slapen? Dan weet ik zeker dat je niet alleen bent, hou van je!
Ik zucht en Lindsey kijkt me vragend aan "Mama is weer eens tot laat aan het werk, dus blijf je slapen?", ze knikt vrolijk. "Sure!", ik glimlach en ze belt haar moeder terug, dat geeft mij de mogelijkheid om mama terug te smsen.
Lindsey blijft slapen, hou van je!
"Maar waarom hier blijven als we net zo goed naar Matthew kunnen gaan? Hij geeft vanavond een feest.", ik knik."Tuurlijk! Laten we ons dan gelijk klaarmaken?", ze knikt en we bekijken mijn mega kast. Lindsey is ongveer net zo groot als mij en we zijn even dun/dik hoe je het maar wil zien. Dit is heel normaal voor ons, op een doordeweekse avond naar een feest gaan.


Reacties:


Malikaa
Malikaa zei op 9 dec 2013 - 13:07:
Echt super leuk! Geen belieber, maar hij kan zingen ^-^
Melding als je verder gaat please ^-^
Xxx


justmissF24
justmissF24 zei op 29 nov 2013 - 22:32:
Melding super leuk !!!