Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Take off your colours. - Max Helyer YMAS - » Those eyes you bought have gone to my head.

Take off your colours. - Max Helyer YMAS -

2 mei 2009 - 2:13

301

1

214



Those eyes you bought have gone to my head.

‘Waarom moest ik hier ook alweer naartoe?’ vraag ik gapend terwijl ik tegen de muur aansta en de oh, zo geweldige band bekijkt die een liedje aan het spelen zijn. Kathy grinnikt en rolt haar ogen.
‘Ik wilde je gewoon een beetje rondleiden, en mensen laten leren kennen,’ glimlacht ze, ‘kom op, lach!’ Ik glimlach nep naar haar en rol dan met m’n ogen. Ik was niet zo het type voor uitgaan, concerten vond ik wel leuk, maar alleen als ik de muziek kende en als het leuke muziek was. Dit was gewoon flut.
‘Kate!’ hoorde ik ineens een meisje gillen, ook al stond ze gewoon naast ons.
‘Daise!’ riep Kathy net zo enthousiast terug. Ik zuchtte en keek weer naar het podium terwijl ik de twee meisjes negeerde. Ik was hier pas komen wonen, in Surrey, vanuit Brighton. En ook al was het nooit mooi weer, ik mistte het strand en de pier nu al, hier was gewoon niks leuks te beleven. Gelukkig kende ik Kathy, het was m’n nichtje. Volgende week zou school hier beginnen en dus ook mijn eerste schooldag, het was nu nog zomervakantie en ik besloot er maar van te genieten nu het nog kon.
‘Dit is Lynn, m’n nichtje,’ hoorde ik Kathy zeggen, ik glimlachte even naar het meisje die waarschijnlijk Daisy heette. Het meisje glimlachte terug en stak haar hand uit, als teken dat ik het moest schudden. Ik deed het dus maar.
‘Leuk je te ontmoeten, ik ben Daisy,’ glimlacht ze.
‘Hetzelfde, en ik ben Lynn,’ zeg ik terug, Daisy knikt en gaat verder met Kathy praten. Ik kijk weer naar het podium waar het bandje staat te spelen, ze zijn net begonnen met een nieuw liedje te spelen. Ik moet gapen, en dit is nog maar het voorprogramma.
‘Kate, ik ga even wat drinken halen.’


Reacties:


BreakMyFall
BreakMyFall zei op 2 mei 2009 - 20:39:
Next please