Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Jij maakt me sterk |Harry of Niall? [pauze] » Five

Jij maakt me sterk |Harry of Niall? [pauze]

29 nov 2013 - 20:27

949

3

297



Five

Ik heb de naam van de hoofdpersoon even veranderd naar Anna voor wat later in het verhaal. Hopelijk is dit niet te verwarrend :)

Toen zag ik hem op me af komen lopen. “Anna? Is that you?” Vroeg hij en hij keek me indringend aan.
“Harry,” zei ik met een neutrale stem en ik keek recht in zijn ogen. Ik zag Niall even verbaasd naar mij en toen naar Harry kijken en schud dan zijn hoofd.
“Jij bent… Veranderd,” zei Harry en intussen bekeek hij mij van kop tot teen. Ik balde mijn vuist achter mijn rug en hoopte dat ik niet rood werd.
“Jij niet,” zei ik en ik zag zijn gezicht vertrekken. Ik wist zeker dat hij heel goed wist wat ik hiermee bedoelde en dat hem nog niet vergeven had. Het bleef stil tussen ons en ik zag Niall ongemakkelijk glimlachen.
“Dus, waar kennen jullie elkaar van?” vroeg Niall die zijn nieuwsgierigheid niet langer in bedwang kon houden.
“Ze was mijn buurmeisje,” zei Harry zachtjes en ik keek weg. Ik voelde me zo ongemakkelijk, zo dicht bij hem in de buurt. Ik had gehoopt dat hij me niet zou herkennen maar helaas had hij gelijk gezien wie ik was wat niet al te gek was als je wist hoe lang we elkaar al kende.
“H-How are you?” vroeg Harry en ik hoorde dat zijn stem een beetje trilde. Ik haalde mijn schouders op. “Het gaat goed met me en met jou?” vroeg ik beleefd. In mijn hoofd schreeuwden wel honderd stemmen keihard dat ik moest wegrennen maar ik bleef netjes staan.
“Ja, naja, je weet wel,” zei hij en hij gebaarde naar de rest van de jongens. “Jep,” zei ik en ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik verder moest zeggen. We bleven elkaar aankijken en het bleef even stil. Niall kon zich ineens niet meer inhouden en zei luid: “Wat is hier aan de hand?” Het bleef nog altijd stil tussen ons en tot mijn grote opluchting kwam Alicia als reddende engel naast ons staan.
“Harry, wat vind je aantrekkelijker bij meiden? Een spijkerbroek of een jurkje?” vroeg ze geïnteresseerd. Door alle spanning kon ik me niet meer inhouden en moest ik hard lachen omdat ik het antwoord al wist. Niall en Alicia keken me met een vragende blik aan en ik zag Harry naar mijn grijnzen. Ik voelde dat ik rood werd. Ik haalde mijn schouders op en liep weg van het groepje.
Ik besloot dat ik Harry gewoon zou ontwijken en een leuke tijd zou hebben. Ik ging bij Liam, Zayn en Louis zitten die aan het kletsen waren met de andere twee meiden.
Ze waren net aan het vertellen over blunders die ze hadden begaan tijdens hun optreden en ik lachte heerlijk ontspannen met ze mee. Na een tijdje kwamen Harry, Niall en Alicia er ook bij zitten en het werd nog gezelliger. De jongens waren heel openhartig en hadden een hoop lol met z’n vijven en ik moest mijn best doen om Harry te blijven negeren. Ik was zelf vooral gecharmeerd van Niall en zijn Ierse accent en zijn makkelijke humor.
De andere twee meiden hadden een hele vragenlijst opgesteld met een hoop leuke vragen dus ik bleef lekker zitten en luisterde naar de antwoorden van de jongens. Alicia had ook nog een hoop toe te voegen en ik zag dat ze opleefde terwijl ze de vragen stelde.
Na een tijdje keek er een van de meiden op hun horloge. “Het is bijna tijd,” zei ze en ze keek de jongens aan. “Zouden we nog met jullie op de foto mogen?” en ze keek hoopvol op.
“Natuurljik!” zei Harry met een grijns en we stonden allemaal op. Eerst gingen de twee meiden met de groep op de foto die Alicia maakte en daarna mochten Alicia en ik.
Ik ging expres naast Niall staan omdat ik die het leukst vond én hij het verst van Harry af stond en toen maakte de meiden een foto van ons.
De twee andere meiden werden gelijk opgehaald en Alicia en ik bleven een beetje ongemakkelijk staan wachten op Ed omdat we geen idee hadden waar we nu heen moesten gaan.
“Door wie worden jullie opgehaald?” vroeg Louis vriendelijk. “Als het goed is door Ed Sheeran, ik geloof dat er zo nog een feestje is,” zei ik met een glimlach.
“Gaan jullie ook naar de afterparty?” vroeg Niall met een brede grijns naar mij en ik deed mijn best om niet te hard terug te grijnzen.
“Ja, ik geloof het wel,” zei ik en ik glimlachte naar hem.
“Jullie kunnen ook met ons mee gaan,” zei Harry en ik zag dat hij hierbij naar mij keek. Ik keek naar Alicia en wist dat ze dit geweldig zou vinden en ze keek naar mij. Ik haalde mijn schouders op.
“Dat moeten we dan wel even zeggen tegen Ed,” zei Alicia stralend en ik knikte. We wachtten tot Ed er was en vertelde dat we met de jongens van One Direction mee mochten. Hij vond dit prima en gaf onze toegangskaartjes aan ons. Ik dacht dat hij zelfs een beetje opgelucht was dat hij ons niet meer hoefde te babysitten.
“Nou, kom op!” zei Harry en we liepen met z’n allen de kamer uit. Er kwamen gelijk vier grote mannen op ons aflopen en onder begeleiding van deze mannen verlieten we het gebouw vanuit de achteruitgang.
Natuurlijk was het feest in een van de bekendste en meest populaire discotheek van London en voor de deur stonden al vele paparazzi op alle beroemdheden te wachten.
We werden door de massa mensen geloodst door de vier grote bodyguards van de jongens en liepen snel naar binnen. Bij de entree lieten Alicia en ik onze toegangskaartjes zien en nadat ze waren nagekeken mochten we doorlopen. De jongens van One Direction mochten gelijk langs de beveiliging lopen, die werden gelijk herkend.


Reacties:


Dominique zei op 30 nov 2013 - 20:45:
Leuk!!!
Geef mij ook maar een melding!


justmissF24
justmissF24 zei op 29 nov 2013 - 22:09:
Awesome melding als je meer hebt (y)


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 29 nov 2013 - 21:57:
Super leuk! En ik had al de heletijd Harry in me hoofd xx