Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me || Louis Tomlinson » ---> 6

Kiss me || Louis Tomlinson

1 feb 2014 - 21:24

1033

2

514



---> 6

26th december 12.11
P.O.V. Louis Tomlinson.

Vast beraden om het goed te maken met Cloe loop ik door het huis. "Cloe!" roep ik. Ik krijg geen reactie. "clo!" probeer ik nog een keer. Zou ze zo boos zijn dan ze me negeert. Ik gok dat ze in de slaapkamer is. ik open de strak wit geschilderde deur. Ik duw de zilverkleurige kinkt omlaag en laat de deur zachtjes open gaan. De balkon deuren staan nog open. Het is werkelijk ijskoud in de kamer. Maar geen Cloe. Ik loop richting de balkondeuren om ze vervolgens te sluiten. De gordijnen die net nog in de wind danste vallen zachtjes in de normale positie. Ik begin me toch echt wel zorgen te maken om Cloe. Hopelijk is ze niet zo boos dat ze me verlaten heeft. Wat is wel snap ik ben de laatste tijd echt een klootzak. Maar toch hoop ik het niet. Ik hou van haar ik hou zielsveel van haar

26th December 2013 12.24
P.O.V Liam Payne.

Ik zit naast de hoge witte deur waar Andy en Emily in verdwenen. Ik mag niet naar binnen. De receptioniste die me net nog de toegang heeft geweigerd komt naar me toe. Zij en een doktersassistente staan al de hele tijd te giechelen. "Ben jij van die boyband?" vraagt ze. Ik knik. Gaan we weer. Ik hou van me fans hoor maar soms wordt ik er moe van. Met een zucht antwoord ik: "Jupp, ik ben Liam." "mag ik fotootje?" vraagt de doktersassistente die erbij is komen staan. Ik sta op en sla een arm om haar heen voor de foto. De receptioniste maakt de foto. Dan ruilen ze om. Op het moment dat de foto word gemaakt gaat de deur van het kamertje open. Andy met nog altijd dezelfde ijszak komt voor Cloe naar buiten. "en?" vraag ik meteen. "gebroken." zegt Cloe ze kijkt heel verdrietig uit haar ogen. "Ze gaan me om 2 uur opereren." gaat Andy dieper op mijn vraag in. "2 uur?" vraag ik. Om 1.45 worden we op gehaald. Andy knikt. "Ga jij maar gewoon. Ik red me wel." Andy lijkt er heel rustig onder.

P.o.v Louis Tomlinson
26th December 2013 12.25

Ik ben al bij iedereen geweest. Harry, Zayn en Niall bij alle drie is Cloe niet. En Liam is niet thuis. Waar the fuck is ze. Ik maak me nu wel heel erg zorgen. Ze beantwoord haar telefoon ook niet. Ik heb nu zo'n spijt! Niet voor hem nee hij heeft hem nog steeds verdiend maar voor Cloe. Ik probeer Liams mobiel. "ja?" zegt Liam kort af door de telefoon. "uuh hai weet jij waar cloe is?" vraag ik een beetje overdonderd door zijn antwoord. "ja in het ziekenhuis he door jou schuld" er gaat een steek door me heen. "Wat? Ligt Cloe in het ziekenhuis? " vraag ik totaal in de war. "Nee idioot Andy en Cloe is hier ook" Liam is overduidelijke pissig op me. "Wil je vragen of ze nog boos is?" probeer ik. "ze zal gek zijn als ze je zou vergeven. Je bent nu echt te ver gegaan Louis." Liam raast maar door. "Liam " onderbreek ik hem. "jij heb geen recht om mij zo aan te spreken. ik heb jou verdomme niks gedaan." nu wordt ik helemaal boos. "ja en jij heb geen recht om Andy te slaan maar weet je fack jou!" Liam verbreekt de verbinding. Waar sloeg dat op? Nu weet ik nog niet of Cloe boos is. Waarschijnlijk wel. Godver ik heb echt facking veel spijt. Niet voor Andy, die klootzak verdiend hetnog steeds, maar voor Cloe. Zij verdiend deze drama niet. ik gooi de stoel waar ik op zat tegen de muur. Hij breekt in stukken die vervolgens op de vloer terecht komen. Ik hoop gewoon dat ik haar niet kwijt raak. Vast niet. Spreek ik mezelf moet in. We hebben zoveel overwonnen dit kunnen we ook doorstaan. Ik voel me iets beter. Grr ik kan echt niet tegen onzekerheden.

Dan hoor ik de bel. Dat zou Zayn wel zijn. Hij zou me komen ophalen als het busje voor stond. Ik haat dat we juist nu weg moeten. Ik moet Cloe achterlaten met deze drama allemaal. Maar het is vaker gebeurt en het is altijd nog goed gekomen. Ik pak de tas die ik klaar had gezet in de gang. En open de deur. "Jezus gaat het wel?" is het eerste wat Zayn zegt. Ik kijk hem een beetje verward aan. Wat is er? Hij bekijkt me hand. Uit automatismen kijk ook ik naar me hand. Ik schrik hij is helemaal bebloed. Ik snel me naar de keuken om een doekje te pakken. "wat is er gebeurt?" vraagt Zayn. Seconden later laat ik hem de stoel of nou ja wat een stoel was zien. Met een verbandje om stappen ik en Zayn even later het busje in. Iedereen vraagt meteen wat er is. Ik negeer ze. Heb geen zin om alles uit te leggen. Snel pak ik me iPod en zet een lekker house nummer aan.

26th December 2013 13.45
P.o.v Cloe White.

"je ziet er echt niet uit" lach om Andy die in een ziekenhuis outfit op bed ligt. hij lacht met me mee. elk moment kan er een zuster binnen komen en hem mee nemen. "Ben je zenuwachtig?" vraag ik medelevend. Hij haalt zijn schouders op. "Een beetje." hij houd zich groot dat zie ik meteen. Ik leg me hand op de zijne. "je komt er wel door." probeer ik een beetje flirterig. Liam is zo'n 10 minuten geleden weg gegaan. Andy trekt zijn hand onder de mijne vandaan. "Niet doen." zegt hij met zijn hemelse stem. " wat?" vraag ik. Ik weet precies waar hij het over heeft. Hij wil niet dat ik met hem flirt maar ik kan het niet helpen hij is zooo knap. "ja dit" antwoord Andy netjes mijn vraag. "waarom niet" ga ik veder met me spelletje. "uuh Louis" probeert hij me duidelijk te maken. "zie je hem hier ergens" ik leg me hand weer op de zijne. Hij glimlacht onzeker, weet niks te zeggen. We kijken elkaar in de ogen aan. Zachtjes wrijft hij met zijn warme hand over me gezicht. Dan opeens zwaait de deur open.


Reacties:


XxAmyxX zei op 8 dec 2013 - 17:51:
sUPER XX


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 1 dec 2013 - 16:12:
LOUISSSSSS