Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Jij maakt me sterk |Harry of Niall? [pauze] » Seven

Jij maakt me sterk |Harry of Niall? [pauze]

1 dec 2013 - 17:09

1024

4

310



Seven

Zelf vind ik dit een wat saai stukje maaaarrrr de volgende wordt een stuk leuker! Beloofd!

De avond was geweldig en ik had er geen spijt van gehad. Ik had Harry niet veel meer gesproken maar we hadden wel nummers uitgewisseld om later deze week wat af te spreken. Stiekem baalde ik ervan dat ik het nummer van Niall niet had gekregen maar ik wilde er niet te lang over nadenken, hij was beroemd en er lagen waarschijnlijk duizenden meiden aan zijn voeten.
Alicia en ik werden thuis gebracht en de hele rit naar huis waren we aan het praten hoe geweldig het wel niet was en hoe verbaasd Alicia was dat ik Harry al vanaf jongs af aan kende.

Toen ik de volgende morgen wakker werd had ik al een berichtje van Harry: Hey Anna, heb je vanavond of morgenavond misschien tijd om langs te komen? Harry
Ik voelde mijn enthousiasme opborrelen. Het allerliefst had ik hem gelijk willen zien maar dat ging helaas niet, ik moest vandaag gewoon naar school en ik had voor vanavond al afgesproken om met Isabelle te Skypen.
Snel stuurde ik een berichtje naar Isa of ze het heel erg zou vinden dat we ons gesprek zouden verschuiven naar morgenavond en ik krijg bijna gelijk een berichtje terug.
Word ik nu alwéér gedumpt voor Harry? Nee, is prima love maar je moet me morgen wel álles vertellen! x Isa
Ik grinnikte in mezelf en ik stuurde terug: You’re the best en ik zou je voor niemand dumpen, dat weet je! xoxo
Isa had Harry ook gekend, niet zo goed als ik maar we spraken wel eens af met de zelfde vriendengroep. Ineens begon ik te twijfelen, was het te veel om gelijk hem vanavond weer te zien? Eigenlijk kon het me weinig schelen en ik stuurde hem een kort berichtje terug: Hi Harry, vanavond lijkt me een goed plan, rond half 7? Waar moet ik heen komen? Anna
Heel snel kreeg ik weer antwoord van Harry dat het goed was en met zijn adres. Ik zag dat hij niet heel ver van mij af woonde, of in ieder geval was.
Ik sleepte mezelf mijn bed uit en ging me klaar maken voor school. Ik had gelukkig de vorige avond al gedoucht dus ik hoefde mijn haar niet meer te wassen wat me zo weer een half uur scheelde aan douchen en föhnen. Ik zocht snel wat kleding uit en deed wat mascara op. Ik pakte snel mijn boeken voor school in en bedacht me ineens dat het boek wat ik nu aan het lezen was (The Catcher in the Rye) nog in mijn andere tas zat. Snel haalde ik die eruit en hield hem in mijn hand. Met de afspraak met Harry nog in mijn gedachten liep ik naar de keuken waar mijn vader en broertje al waren.
“Goedemorgen Anna,” zei mijn vader die brood aan het smeren was.
“Hoi Ann,” zei Sam en ik hoorde door iets in zijn stem dat er iets was. Ik ging er eigenlijk gelijk al vanuit dat hij en pa weer ruzie hadden gehad.
“Goedemorgen,” zei ik vrolijk en ik pakte wat ontbijtdrank uit de koelkast. Ik schonk wat in een mok en mijn vader vroeg hoe het gisteren was geweest. Ik vertelde hem kort hoe het was en dat ik Harry had gesproken en hem vanavond weer zou zien.
Mijn vader ging er niet heel erg op in maar ik zag in zijn ogen dat hij hier blij mee was. Hij vond Harry altijd al een leuke jongen en hij grapte vroeger altijd met Harry zijn moeder dat wij zouden gaan trouwen. Ik schudde even mijn hoofd bij die gedachte en ging zitten aan tafel. Ik pakte mijn boek erbij en las rustig wat bladzijden door.
“Wil je met me meerijden Ann?” vroeg Sam terwijl hij opstond. Ik gooide snel het laatste beetje ontbijtdrink in mijn mond en stond op. “Graag!”
Ik pakte mijn lunchgeld van de tafel en stopte het snel in mijn broekzak en trok mijn jas en schoenen aan. “Tot vanavond!” riep ik naar mijn vader en hij riep wat terug. Sam zei niets en we liepen de deur uit.
“Sam, wat is er?” vroeg ik terwijl we richting zijn auto liepen. Hij zuchtte even en haalde zijn schouders op. “Niets anders dan normaal, je weet wel,” zei hij met een veel betekenende blik. Ik wist wat hij bedoelde, op school ging het niet geweldig met Sam en daar maakte onze vader zich erg druk om alleen dat uitte hij af en toe nogal bot.
We stapte de auto in en Sam reed ons naar school. Onderweg vertelde hij mij dat Alicia het gisteren echt enorm leuk had gevonden en dat hij blij was dat ik haar hat meegenomen. Ik vond het leuk dat hij dit zei, normaal praatte ik niet zo veel met Sam en als we praatten ging het over onzin.
We waren al snel bij mijn school. “Hup, uitstappen,” grijnsde Sam en ik zei hem gedag. We zaten niet op dezelfde school, Sam zat op een school voor leerlingen met leerproblemen en ik op een ‘normale’ middelbare school.
Terwijl ik het schoolplein opliep zag ik al snel mijn klasgenoten staan en ik liep op ze af. Ze begroetten me hartelijk en ze vroegen hoe het gisteren was geweest. Ik gaf een korte samenvatting maar liet het gedeelte met Harry weg. Niemand op deze school wist wat van mijn verleden met hem dus het leek me overbodig om het te vertellen.
Het duurde lang voordat de dag eindelijk voorbij was en ik kon niet anders dan aan Harry en het gesprek wat we zouden hebben denken. Af en toe kwam Niall ook nog even langs maar die gedachten drukte ik steeds heel snel weer weg omdat dat hopeloos was.
De hele dag was ik afwezig met mijn gedachtes en het begon ook op te vallen bij de leraren. Als ze vroegen wat er aan de hand was zeiden mijn vrienden dat ik te weinig geslapen had omdat ik gister naar een wild feest was geweest. Ik vond het prima dat ze dat zeiden aangezien ik dan zelf niets hoefde uit te leggen.


Laat even een berichtje achter om me te vertellen hoe je het vond of met tips!


Reacties:


perfectnarry
perfectnarry zei op 1 dec 2013 - 23:11:
melding!


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 1 dec 2013 - 20:49:
Het is niet saai hoor! Melding!


Dominique zei op 1 dec 2013 - 19:46:
Leuk!


justmissF24
justmissF24 zei op 1 dec 2013 - 17:32:
melding voor de volgende hoofdstuk en het is niet saai hoor hahaha