Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » One way, or another? » One - Emily Rose

One way, or another?

1 dec 2013 - 18:42

454

3

227



One - Emily Rose

Snel haal ik de bezem voor de laatste keer door het café. Ik moet opschieten, de mensen staan al in de rij. Snel zet ik de bezem weer terug in het kamertje achterin het café en loop door de achterdeur naar buiten. 'Pff,' zucht ik uit. 'Eindelijk frisse lucht.' Iedereen vindt het café geweldig, maar het stinkt er vreselijk naar drank en rook. Vanavond is er een groot feest, en raad is? Ik mag niet. M'n moeder vindt het te gevaarlijk als ik naar een groot café ga in London.
Ik dacht dat het feest een uur later begon, dus ik ben nu een uur eerder klaar met werk dan ik had verwacht. Eindelijk. Nu kan ik op m'n gemak de stad verkennen, ik woon hier immers nog maar een maand. Net als ik mn oortjes in doe, zie ik een groep meisjes keihard richting een gebouw rennen. Wat zou er aan de hand zijn? Gelukkig kan ik nog harder rennen. Als eerst sta ik voor de ingang en duw de deur open. Meteen wordt de deur achter me dichtgesmeten en tientallen meisjes bonken op de deur. Ik hoor een stem naast me: 'Gefeliciteerd.' Ik herken die stem, maar kan t niet geloven. Dat prachtige Ierse accent.. het is Niall Horan.
Ik staar hem verward aan, en hij staart terug. 'Wat is er?' vraagt hij lief. 'N-Nou.. ik had eigenlijk geen idee dat jij hier was..' Ineens begin ik te huilen. 'Waarom huil je?' vraagt hij opnieuw met dat prachtige Ierse accent. 'Ik kan gewoon niet geloven dat ik jou hier zie', stamel ik zachtjes. 'Awh babe, kom hier.' Ik loop naar hem toe en hij geeft me een knuffel. Hij drukt me stevig tegen hem aan. Het voelt fijn en vertrouwd. Sinds ik hoorde van One Direction, heb ik Niall altijd al anders gevonden. Hij voelde altijd vertrouwd voor mij, net alsof ik hem al kende. Maar dat zal wel niet.
'Ik had op twitter gezet dat ik hier was, en dat de eerste die hier zou zijn, een meet&greet kon krijgen. En jij bent hier als eerst, ookal had je het dus niet gelezen,' legt hij uit. Hij ziet dat ik sprakeloos ben en pakt mijn hand. Hij helpt me overeind en leidt me naar een andere kamer. Het is een klein kamertje met een bank, flatscreen, keuken, en zelfs een pooltafel. Ik laat me vallen op de bank en doe m'n ogen dicht. Ik kan het gewoon niet geloven. Ik hoor Niall lachen. 'Goodnight babe.' zegt hij lief. 'Wil je dan wel een slaapliedje zingen?' smeek ik. Hij komt naast me zitten en begint te zingen. Ik heb nog steeds m'n ogen dicht, maar ik voel dat hij naar me kijkt. Niall is perfect.


Reacties:


rosaxxniallx
rosaxxniallx zei op 12 jan 2014 - 14:49:
Goed geschreven


justmissF24
justmissF24 zei op 1 dec 2013 - 19:57:
Melding leukk


laurastyles
laurastyles zei op 1 dec 2013 - 19:36:
Mooi verhaal! Xx