Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Nobody is perfect, until you fall in love with them - Zayn Malik. » 003 - They don't know about us.

Nobody is perfect, until you fall in love with them - Zayn Malik.

17 feb 2014 - 16:47

604

1

356



003 - They don't know about us.

Image and video hosting by TinyPic

Angel Leah James

3 jaar later.

‘Nathan, please. Mama is ook moe..’ Ik houd mijn –bijna- twee en een half jaar oude zoontje in mijn armen. Ik kijk op de klok. 4:21. ‘Nathan koekje?’ hij kijkt me aan, met die lieve bruine oogjes. ‘Schatje, je moet slapen. Mama moet ook slapen.’ Nathan onderbreekt me. ‘Nee, mama ook koekje. Samen koekje?’ Ik grinnik. ‘Lieve, lieve Nathan. Het is te laat voor een koekje. Je mag een beker melk, oké?’ Ik zet hem in zijn stoeltje. Hij probeert me om te krijgen met zijn pruillipje. Ik schud giechelend mijn hoofd, schenk wat melk in zijn tuitbekertje en zet het een paar seconde in de magnetron. Als de magnetron zijn piepende sein geeft dat het klaar is, haal ik het eruit en schud het bekertje even. ‘Kijk eens aan lieverd. Als je dit lekker opdrinkt, kun je fijn slapen’ Ik geef de tuitbeker aan Nathan, en kijk hoe hij gulzig begint te drinken. ‘Melk lekker’ roept hij tussen het drinken door. Ik aai hem over zijn zwarte haartjes. Pff, het is oneerlijk dat deze schat zonder zijn vader moet opgroeien. Na die nacht in het hotel, is Zayn zonder een woord tegen me te zeggen weggegaan. Ik had niets anders verwacht, of überhaupt gewild.. Maar ik gun mijn kindje beter. Ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om een abortus te ondergaan, dus heb ik mijn Nathan laten komen. Mijn Nathan Zayn James. Sommige noemen me gek dat ik Nathan naar hem heb vernoemd. Maar ik wil graag dat mijn kindje weet waar hij vandaan komt, als hij dat besef krijgt.

Mijn wekker geeft kwart over vijf aan, als ik eindelijk in mijn bed lig. Als ik had geweten hoe zwaar het zou zijn om een kindje alleen op te voeden… Via de babyfoon hoor ik Nathan nog wat brabbelen, maar al snel valt hij in slaap. Tijd voor mij om ook maar eens te gaan slapen.

‘Danielle, ik moet werken. Alsjeblieft, pas een dagje op Nathan..’ Ik klink hopeloos aan de telefoon. Mijn moeder belde vanochtend dat haar nieuwe vriend met spoed naar het ziekenhuis moest, en dat ze Nathan daar niet bij kon gebruiken. ‘Ang, ik woon toch bij Liam..’ Via de telefoon hoor ik hoe Danielle een zucht over haar lippen laat rollen. ‘Babe, alsjeblieft.. Ik kan hem nergens ande-’ Danielle onderbreekt me. ‘Ik zal het even overleggen, oké?’ Een hoopvolle zucht ontglipt me. ‘Thanks!’ Met mijn telefoon tussen mijn oor en schouder geklemd, probeer ik Nathan een andere luier aan te doen. ‘Schatje, lig eens even stil’ murmel ik tegen hem. ‘Nathan naar Danielle?’ Zijn puppyoogjes laten me lachen. ‘Ang, ik weet niet of het wel een goed idee is. De jongens komen over een paar minuutjes..’ verontschuldigd Danielle zichzelf. ‘De rest hoeft het toch niet te weten..’ Ik klink hysterisch. Sinds we de jongens in de club zijn tegengekomen, is Danielle met Liam gaan daten. En nu is het al een hele tijd officieel, ze wonen zelfs al samen. Aangezien Danielle en ik zowat onafscheidelijk zijn, heb ik Liam in die drie jaar ook best vaak gezien. Hij is de enige van de vijf die weet dat Nathan van Zayn is, maar weet dat het de situatie moeilijker maakt als hij het de rest verteld. ‘Ze gaan het zien. Hij lijkt sprekend op Zayn..’ Op de achtergrond hoor ik een instemmend geluid van Liam. ‘Danielle, ik kom nu naar je toe!’ voordat ze nog iets kan zeggen, hang ik de telefoon op en trek Nathan zijn jasje aan. ‘Nathan gaat lekker naar Danielle en Liam!’ zeg ik tegen hem terwijl ik mijn jas aandoe.


Reacties:


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 1 dec 2013 - 20:10:
Leuk!! Melding?