Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Nobody is perfect, until you fall in love with them - Zayn Malik. » 005 - Flashing lights in my mind, going back to the time.

Nobody is perfect, until you fall in love with them - Zayn Malik.

17 feb 2014 - 16:56

498

1

279



005 - Flashing lights in my mind, going back to the time.

Image and video hosting by TinyPic

Zayn Javadd Malik.

Ik kijk verbaasd hoe Angel de deur uitloopt. ‘Eh, akward..’ zegt een verbaasd kijkende Perrie. De bel gaat. Zou ze terug komen? Liam doet de deur open. Louis, Eleanor en Niall komen binnen. Achter me hoor ik gebrabbel. Ik draai me om naar het geluid. Danielle staat met een klein jongetje in haar armen bij het raam. ‘Ahw, Danielle wie is dat?’ Perrie loopt naar haar toe. ‘Dit is het zoontje van Angel’ beantwoord Danielle haar. ‘Angel?’ Danielle knikt. ‘Dat meisje wat net wegging.’ Perrie maakt een ‘Ahaa’ geluidje en aait het jongetje over zijn wang, die zich vlug wegdraait en zijn hoofd verstopt in het haar van Danielle. ‘Kleine schat toch’ Danielle wrijft zachtjes over zijn rug. Louis en Niall rennen ondertussen op mij af. ‘MALIK!’ roept Louis die boven op me springt. Lachend laat ik me op de bank vallen waarna Niall, Liam en Harry ook op me komen zitten. ‘Sweety, help me!?’ spartelend probeer ik Perrie haar hand te pakken. ‘Ga maar eens kijken bij die gekke jongens’ hoor ik Danielle zeggen, en voor ik het weet staat er een klein mannetje me met zijn grote bruine kijkers aan te kijken. ‘Jongens, get off’ Ik wurm me onder de vier jongens vandaan. ‘Liam, asjeblieft, keuken, nu’ Liam kijkt me betrapt aan. ‘Hoe oud is dat jongetje’ vraag ik hem en klem mijn kaken strak op elkaar. ‘Bijna twee en een half’ Liam legt zijn hand op mijn schouder. Ik tel terug naar wanneer we in Londen moesten optreden drie jaar geleden. ‘Oh fuck, maak geen grap met me Liam’ Paniek laat mijn stem overslaan. Liam kijkt naar de grond en schud van nee. ‘Ik had haar nog gewaarschuwd Nathan niet hier te brengen, maar ze wilde niet luisteren. Ze moest werken en had-’ Ik onderbreek Liam zijn woorden uitbarsting. ‘Wat moet ik doen? Moeten we net doen of we niet zien dat hij op me lijkt?’ Liam pakt me vast als hij mijn paniekerige gezicht ziet. ‘Je moet doen wat je denkt dat goed voor je is’ Met een klopje op mijn rug laat hij me los.

‘En hoe heet jij dan?’ vraagt ik Nathan. ‘Ikke Nathan, en jij?’ Hij kijkt me vol verwachting aan. ‘Ik ben Zayn’ antwoord ik hem. ‘Sain, mooi!’ Ik grinnik om de manier waarop hij mijn naam uitspreekt. Ik heb besloten om de rest niks te vertellen. Louis, Harry en Niall zien zoiets toch niet. Nathan klautert naast me op de bank. ‘Sain autootjes spelen?’ Met lieve kleine puppyoogjes kijkt hij me aan. ‘Heb jij autootjes bij dan?’ Nathan knikt naar me en klimt de bank weer af. De andere zitten allemaal film te kijken. Af en toe zie ik Perrie geïrriteerd naar me kijken. Ik trek me er niks meer van aan. De laatste tijd kan ik toch niks meer goed doen. Nathan komt terug gerend met zijn autootjes in zijn handjes. ‘Kom maar kereltje, dan gaan we in de gang’ Ik aai hem over zijn kleine bolletje.


Reacties:


xDeadAngel
xDeadAngel zei op 5 jan 2014 - 17:11:
Aw, cute C: