Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » One way, or another? » Three

One way, or another?

2 dec 2013 - 20:45

482

1

211



Three

Hey ! (: Ik probeer elke dag een nieuw hoofdstuk online te zetten, maar grote kans dat t niet lukt door school enzo. Als jullie tips voor me hebben, meld t dan gewoon okay ? ENJOY !

Emily Rose P.o.V.

Niall draait zich nog één keer om en zwaait naar me. Voorzichtig zwaai ik terug. Waar was ik mee bezig? Ik had hem niet eens om z'n nummer gevraagd. Hij weet nu wel waar ik woon, maar m'n moeder wil hem waarschijnlijk niet meer binnenlaten. Ik duw m'n moeder aan de kant en ren de trap op naar boven.Ik smijt de deur van m'n slaapkamer open en ren naar het raam. Daar zie ik hem nog net wegrijden. Niall. Ik mis hem nu al, zoiets heb ik nog nooit gehad. Is dit nou verliefd zijn? Ik voelde me vandaag eindelijk gelukkig en dan moet de dag zo eindigen.. en bedankt. Ik voel de tranen langs m'n glijden. Zo boos was ik nog nooit geweest op m'n moeder. Ze heeft alles verpest tussen mij en Niall. Echt alles.

Niall Horan P.o.V.

Terwijl ik wegrij denk ik aan Emily. Ik mis haar nu al. Het liefst zou ik nu omdraaien en door haar raam naar binnen klimmen. Maar dat is waarschijnlijk niet een heel goed idee. Ik heb haar nummer niet eens. Fuck! Keihard mep ik op het stuur. "TOEEEET!" Een paar voetgangers kijken me raar aan. 'SORRY!' schreeuw ik door het raampje. Snel rij ik weer verder richting ons appartement. Misschien kunnen de jongens me helpen, die hebben meer ervaring met meisjes dan ik. Na een rit van een kwartier kom ik bij het appartement aan. Ik parkeer m'n auto en druk op het knopje van de lift. Fijn, hij is defect. Weer mep ik keihard, deze keer tegen de muur. Dat wordt traplopen. Deze keer doe ik het anders dan normaal. Ik ga niet eerst langs de woonkamer om de jongens te begroeten, ik ga meteen door naar m'n kamer. Het laatste waar ik nu zin in heb is 4 hypere jongens. Ik smijt de deur open en doe hem op slot. Terwijl ik me achterover laat vallen op m'n bed, denk ik nog even aan Emily. Ik heb nog nooit iemand zo erg gemist. Al weet ik helemaal niks van haar. Er wordt op de deur geklopt. 'Niall, ben je daar?' Zayn. 'Niall, we weten dat je er bent, waarom doe je niet open?' Harry. 'NIAAAAAAALL!' Louis en Liam. Komen die 4 hypere jongens toch nog. Ik zucht en maak de deur open. 'Kom alsjeblieft naar beneden Niall, we willen met je praten,' smeekt Harry. 'Nee.' antwoord ik meteen. 'Alsjeblieeeeeeeeft?' Harry kijkt me zielig aan, zoals alleen hij dat kan. 'Vooruit.' zeg ik alleen omdat ze me anders toch wel meeslepen. Louis en Harry huppelen enthousiast weg en springen de trap af, terwijl Liam en Zayn me meeslepen. Ze weten gewoon al dat ik het liefst terug zou willen. Harry en Louis staan te wachten op ons bij de deur. 'Kom, kom.' zegt Harry nog. Dan opent hij de deur. Ik kan het niet geloven. Dit kan niet waar zijn. Hoe?


Reacties:


justmissF24
justmissF24 zei op 3 dec 2013 - 16:15:
Leuk!!! Melding xx