Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » It all started in england » Goodmorning

It all started in england

2 dec 2013 - 22:45

912

0

190



Goodmorning

nu bekend is dat Liam en Nikki een setje zijn worden ze continu aangevallen door fans en paparazzi

'Uhm..' ik keek hulpeloos naar Niall. maar ook hij zei niets. 'hij liep naar Niall en mij toe en pakte mijn telefoon. 'oh'. Liam keek niet geschrokken of boos. zelfs niet verrast. misschien had hij dit al verwacht? dacht ik bij mezelf. Liam gaf mijn mobiel terug en ging op het bed zitten. Niall ging ook weer in zijn bed liggen en ik besloot ze maar na te doen. 'zijn jullie een setje nu'? Vroeg Niall duidelijk Nieuwsgierig. 'dat wil ik ook wel eens weten'. zei ik snel voordat ik moest gaan zeggen of we nou wel of niet een setje waren. Stiekem hoopte ik met heel mijn hart dat hij ja zou zeggen. Maar ergens verwachtte ik een nee. 'als het aan mij ligt' begon Liam. ik keek hoopvol op 'dan ja we zijn een setje, maar ik weet niet hoe zij erover denkt natuurlijk'. 'Ja als het aan mij ligt ook'. ik was nog nooit zo blij geweest. ik had nog nooit een vriendje gehad. de jongens in mijn klas vonden mij altijd te stil of niet de moeite waard. 'stoer' zei Niall. ik hoorde aan hem dat hij al aan het wegdommelen was en ik besloot ook lekker onder de dekens te kruipen. Voor ik het wist lag ik in de sterke armen van Liam. en ik voelde me heel gelukkig toen ik in slaap viel


toen ik de volgende ochtend wakker werd wist ik bijna zeker dat alles een droom was. ik lag nu gewoon in bed met Amy, we hadden gister gewoon een dag bij het zwembad gelegen en meer niet. geen Liam of de andere jongens van One Direction. ik draaide me om en opende mijn ogen. Bijna dacht ik dat ik nog droomde want daar lag Liam. ik ging overeind zitten. Het was geen droom. Mijn Hart begon te bonzen. ik ging naar de badkamer en bekeek mezelf. Ik zag er niet uit. Mijn haar zat door de war en ik droeg geen make-up dus mijn huid zag er erg rood uit. ik pakte mijn Haarborstel en haalde hem snel door mijn haar. daarna liep ik snel weer terug naar het bed. 'Goedemorgen'. zei Louis. hij zat overeind op bed op zijn telefoon te kijken. 'Goedemorgen Louis heb je lekker geslapen'? . hij rekte zich uit. 'ja ik heb heerlijk geslapen' hij glimlachte keek even op zijn scherm en keek ineens naar mij. 'jij waarschijnlijk ook'. 'hoezo'? vroeg ik. 'hij liet zien waar hij naar aan het kijken was. De foto van Liam en mij. 'oh'. ik werd rood. 'jullie zijn schattig'. Merkte Louis op. 'Niall zei dat jullie een setje zijn'.
Opeens voelde ik iets trillen. Mijn telefoon waarschijnlijk. Ik greep onder mijn kussen en pakte mijn telefoon. Amy belde.
'Met Nikki'.
]'He Nikki met Amy, Lekker geslapen'?
'perfect, jij?'
'prima, maar luister eens ik zag allemaal foto's van jou en die ene jongen. sorry ik ben zijn naam vergeten. Maar jullie hebben toch niks he'.
'eigenlijk wel'.

ik voelde weer hoe ik rood werd en Louis fronste.
'Echt! oh my god'. Zei Amy heel erg overdreven.
'ja ik weet het, maar ik ga weer ophangen doei'
'oke dan ik zie je nog wel doei'.


en ik had opgehangen. Ik zag hoe Louis vragend keek. 'Mijn vriendin'. legde ik uit. 'wou natuurlijk precies weten wat er was gebeurd'.
'Goedemorgen'. ik keek op en zag dat Niall wakker was geworden. 'Goedemorgen'. zei ik automatisch. 'Hoe laat is het' vroeg Niall. ik keek op mijn telefoon. '9:30'. 'Laten we de rest zo ook wakker maken. ik heb honger'. oeh mag ik ze wakker maken'. hij keek hoopvol naar Louis. 'hij grinnikte. 'ga je gang, Nikki je kan beter naast mij komen zitten als je niet geslagen wilt worden. Niall stond op en ik ging op zijn bedhelft naast Louis zitten. Nieuwsgierig keek ik hoe Niall een paar kussens pakte en naar het bed van Liam liep. uit het niets begon hij met de kussens hard op Liam's hoofd te meppen'. het duurde bij elkaar vijf seconde's voordat Liam wakker werd. kreunend kwam hij overeind. 'dankjewel Niall'. zei hij op een sarcastische toon. Maar Niall luisterde niet want hij liep alweer naar het bed van Zayn en Harry. hij gooide twee van de vier kussens naar Louis. Hij ving ze en stond op. 'Ik neem Zayn'. zei hij en hij liep naar De kant waar Zayn sliep. Niall liep naar Harry en telde tot drie. en toen begonnen ze te meppen. verschrikt werden ze alletwee wakker. 'opstaan jullie we hebben honger'. Harry stond al naast zijn bed. 'ik ben wakker. Goedemorgen allemaal'. 'Nikki mag eerst de badkamer gebruiken'. besloot Liam. 'oke'. ik pakte alles dat ik nodig had en liep snel naar de badkamer. ik poetste mijn tanden, borstelde mijn haar, trok kleding aan en deed mijn make-up. ik deed er twintig minuten over. Ik heb nog nooit zo snel alles gedaan. dacht ik. ik liep de badkamer uit en meldde dat de volgende kon. Toen iedereen geweest was liepen we met z'n zessen richting de ontbijtzaal. In de lift was het erg warm. 'ik hoop dat hij niet weer blijft hangen'. merkte ik op, ik moest weer aan gisteravond denken en ik glimlachtte. 'nou het was toch best gezellig'. liam lachtte ook en de rest keek ons vragend aan. de lift stopte en zodra we de lift uitwaren zagen we een enorme groep mensen. overal waar ik keek waren springende meisjes en mensen met camera's. toen ze ons zagen stormde ze op ons af.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.