Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The end - Louis/Larry » White room

The end - Louis/Larry

2 dec 2013 - 22:38

643

3

229



White room

Vanuit Louis' oog geschreven

"Fuck! Hoe komen we die straat ooit door?! Al die fans.." schreeuw ik in Harry's oor. Door al het gegil van de fans hoort hij me niet. "Wat?!" schreeuwt hij terug. "Dat we er nooit doorheen komen!!" Deze keer verstaat hij me. Hij kijkt voor zich uit en knijpt dan in mijn hand. Ik was vergeten dat we hand in hand liepen. Zijn warme handen voelen beschermend.
Als de deuren van de winkel opengaan en alle fans te gelijk binnenstormen, raak ik Harry's hand kwijt. Ik kijk om me heen. Een paar meter verder op zie ik Liam lopen, denk ik. Niall is gevallen en Paul duwt een paar meiden van hem af en helpt hem omhoog. Maar Zayn en Harry zijn nergens te bekennen. De flitsen van de camera's doen pijn in mijn ogen en ik probeer me er tussen door te wringen.

Opeens duikt Zayn op, hij loopt naast Liam. Zo te zien zoeken ze Niall, Harry en mij. Als ze in mijn richting kijken, zwaai ik. Ze zien me. Niall loopt richting Zayn en Liam en ik zie dat hij ze voor de grap laat schrikken. Niall kan van de hel zelfs iets grappigs maken, dus ook nu moeten Liam en Zayn lachen.
Na 10 minuten door fans heen "lopen", heb ik Harry nog steeds niet gezien. Waar is hij toch? Ik kijk om me heen en zoek zijn krullige haar, lieve glimlach of zijn handen die misschien boven de menigte uitsteken. Ik ga met moeite op een paaltje in de grond staan. Weer kijk ik om me heen. Als ik bijna van het paaltje wordt afgetrokken, zie ik Harry. Eindelijk. Hij ziet mij ook. Ik lach naar hem en hij lacht terug.
Ik stap van het paaltje af en probeer zo snel mogelijk naar Harry te rennen. Na 5 minuten zoeken, heb ik hem gevonden. Ik pak zijn hand vast en ben van plan hem voorlopig niet meer los te laten. Zo'n grote groep fans vind ik stiekem best eng, je weet maar nooit wat er kan gebeuren.
Plots zie ik een groot spandoek boven alle mensen uitsteken. "YOU SUCK HARRY!" staat erop geschreven in grote zwarte letters. Ik slik en probeer Harry ergens anders naar te laten kijken. Ik geloof dat het lukt, hij kijkt nog steeds blij.
Ik kijk om me heen, Liam, Zayn en Niall lopen samen 20 meter verderop, de hele straat is vol met fans, onze bodyguards die proberen om überhaupt bij ons te komen en voor de rest is er niks te zien. Alhoewel... Ik zie een raam opengaan, vlakbij dat rot spandoek, en er komt iemand uit met iets in zijn handen... Een geweer.. Pas als het schot klinkt, dringt het tot me door. Een aanslag. Op Harry.

"Gaat het een beetje?" Een man in het wit gekleed kijkt me aan. Ik schrik. Als ik overeind wil gaan zitten, duwt een vrouw, ook in het wit gekleed, me terug. "Je moet rusten" ze heeft een rustige stem. Ik kijk om me heen. Wit, apparaten, kamer, bed, dokter. Ziekenhuis.
Mijn hoofd is een chaos, maar ik probeer het op orde te brengen. Langzaam beginnen woorden weer een beetje logisch te klinken. Als ik een beetje op een rijtje heb voor mezelf wat er precies is gebeurd, vraag ik voor de zekerheid aan de dokter wat er is gebeurd. "Er was een aanslag, op je vriend. Hij is geraakt en alle fans wilden weten wat er was, dus je viel op de grond. Je bent met je hoofd tegen de stoeprand gevallen." "Hoe bedoel je geraakt? Geraakt?! Hoe gaat het met hem?! En Liam en Zayn en Niall! Hoe gaat het met hun! Zeg me hoe het met ze gaat! Is Harry er ernstig aan toe?! Hoe gaat het met hem!?"
De dokter slikt, maar zegt niks.

Woorden zijn niet nodig. Het is wel duidelijk. Het gaat niet goed met hem... Totaal niet.


Reacties:


Anisha
Anisha zei op 28 juni 2014 - 19:47:
PITTIG GEWELDIGGGGGGG


janneke
janneke zei op 21 feb 2014 - 15:32:
OH my godddddd
Wat!!!!!!!!!?????


SuzanneTommo
SuzanneTommo zei op 21 feb 2014 - 15:26:
aww zo zielig ! maar wel mooi geschreven xx