Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you. » Ik hou van je

Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you.

3 dec 2013 - 2:25

549

0

332



Ik hou van je

Twitter is gehacked en verwijdert, dus sorry!

Melissa.
Toen ik twee warme armen om mij heen voelde, voelde ik me opeens wat minder verdrietig. Ik sloeg mijn armen om Justin's nek. 'Ik snap het niet.. Ik dacht dat je me leuk vond, en dan ben je met Cassidy.' Ik veegde mijn tranen weg.

Justin.
Ik streelde haar rug zachtjes. 'Ik snap mezelf ook niet..' Ik zuchtte en liet haar voorzichtig los. Ik legde mijn handen op haar schouders en keek haar aan. 'Mels, je moet weten dat je de enigste voor me bent.' Ik glimlachte klein. Ik wist gewoon zeker dat ik haar leuk vind, en ik wil helemaal niks met Cassidy.

Melissa.
Toen hij dat zei, begon ik klein te glimlachen. 'Maar, maar wat deed Cassidy bij je als je mij leuk vind?'

Justin.
'Wist je nog de discussie in de bioscoop?'

Melissa.
Ik knikte klein.

Justin.
'Ik zei toen dat ik af en toe een meisje voor een avond mee naar huis neem voor seks. Maar verder zijn ze niet speciaal. Want jij bent het meisje die speciaal voor me is.'

Melissa.
Toen hij dat zei, begon ik te glimlachen en sloeg mijn armen om hem heen.

Justin.
Ik glimlachte en legde mijn handen op haar heupen en trok haar wat dichter tegen me aan. 'Ik hou van je.' De vier woorden, wat ik voor het eerst na twee jaar heb gezegt. Dus Melissa is erg speciaal voor me.

Melissa.
'Ik hou ook van jou.' Glimlachte ik. Ik drukte een kusje op zijn lippen en ging weer recht op staan.

Justin.
Toen ze dat zei, begon ik breed te glimlachen. Niemand zegt tegen mij dat ze van me houden. Ik krijg alleen maar haat. Ik ging ook weer rechtop staan en sloeg mijn arm losjes om haar heen. Ik liep met haar de wc uit. Iedereen keek natuurlijk naar me, omdat het eerlijk gezegt niet echt normaal is om uit een meisjes wc te komen als je een jongen bent. Like I care.

Cassidy.
Boos liep ik richting de kluisjes. Toen ik Justin samen met Melissa zag, kon ik serieus kwaad worden. En ja, dat werd ik. Ik liep naar ze toe en pakte Melissa bij dr haar en trok er hard aan. 'Jij fucking bitch wie denk je wel niet wie je bent?!'

Melissa.
Toen ik onverwachts aan mijn haar werd getrokken, kneep ik mijn ogen even dicht. Het was die jaloerse bitch Cassidy natuurlijk. Ik gaf haar een vuist tegen haar neus aan. 'Je hebt het recht niet om jaloers te zijn je bent zijn vriendin niet!'

Justin.
Ik schrok op toen ik zag dat Cassidy Melissa bij dr haar greep. 'Wtf blijf van mijn meisje af!' Ik tilde Melissa op en duwde Cassidy weg.

Melissa.
'Justin laat me los! Nu! Ik ben gewoon echt niet klaar met deze bitch!'

Cassidy.
'Oh, wil je nog verder gaan? Ik verbouw jouw hele gezicht hoor!'

Justin.
Ik duwde Cassidy nu hard tegen de kluisjes aan. 'En nou opdonderen voordat ik je vermoord!' Ik werd kwaad, en ik kon haar nu echt vermoorden. Ze moest gewoon van Melissa afblijven. Niemand komt aan Melissa, want ik bescherm haar.

Cassidy.
Ik kreunde toen ik tegen de kluisjes werd geduwt. Ik keek Justin kort aan, en liep snel richting de kantine.

Justin.
Toen Cassidy uit het oog was, zette ik Melissa weer neer. 'Laat die bitch maar, ze verdient het niet.'

Melissa.
Ik rolde mijn ogen en sloeg mijn armen over elkaar. Ik zuchtte diep. 'Je hebt gelijk.'


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.