Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Danger » Goed gedaan meisje

Danger

3 dec 2013 - 3:18

1373

0

450



Goed gedaan meisje

Het was vrijdagavond en weer had ik niks te doen met mijn saaie leven. In plaats van wat leuks te gaan doen, keek ik wat tv, ik computerde, en keek duizend keer op mijn telefoon of er ook iemand ge-sms’t had—niet dus.

Verveeld en geïrriteerd stond ik op en liep naar mijn kamer, waar ik ,weer, niks beters te doen had. Ik viel op mijn onopgemaakte bed, en schreeuwde in mijn kussen, om al mijn frustraties kwijt te kunnen. Waarom kon ik niet zijn zoals andere mensen? Is dat zoveel om te vragen? Om gewoon uit te gaan, en los te gaan?

Maar ja, dat zit niet in me. Ik ben christelijk geboren en opgevoed. Ik moet mijn lichaam respecteren, en god ziet alles wat ik doe.

Als mijn ouders er achter kwamen dat ik deed wat andere tieners doen, word ik opgesloten in mijn kamer met een week (als het al niet meer is) straf. Dat betekent: geen TV, geen computer, en geen telefoon.

Dus ik kan hier gewoon beter blijven liggen en zeuren, dan, Nou ja, dood gaan.

Het was net alsof god hoorde wat ik dacht, want bijna meteen kreeg ik 3 berichten, met allemaal dezelfde tekst: feestje, vanavond, vannacht bij Richmond. Iedereen is uitgenodigd.

Ik kreeg tintelingen van opwinding. Ik stond snel op van mijn bed. Het was 23.30, dat gaf me dus een goed half uur om mezelf klaar te maken, en om er hot uit te zien.

Ik weet niet waarom ik het gevoel van avontuur voelde vanavond, maar ik hield ervan. Het gaf me een heel ander gevoel van het leven, om te leven. Zelfs na mijn hele speech over wat er zou gebeuren als mijn ouders erachter kwamen. Ik ging het ondenkbare doen. weglopen.

Ik rende de badkamer in, ik deed mijn kleren uit, en stapte in de douche.

Nadat ik daarmee klaar was, knoopte ik een handdoek om mijn lichaam, voordat ik naar de kast aan de andere kant van mijn kamer rende. Ik keek naar alle kleren die ik had, en het is ongelooflijk, dat er niet 1 outfit bij zat dat er een beetje goed uitzag voor een feestje. Maar toen vielen mijn ogen op een paar skinny jeans, een wit T-shirt net boven mijn buik, en een leren jasje voor erover heen. Precies de outfit waar ik naar zocht. Ik wist niet eens dat ik zoiets had, maar ik ging niet klagen. God stond aan mij kant. En deze keer ging ik er mij voordeel mee nemen ook. Ik smeet de handdoek op de grond, deed een bh om, en deed mijn kleren aan.

Ik zag er geweldig uit, al zeg ik het zelf. Ik bewonderde mezelf in de spiegel. Ik voelde me levend en fris, en jongens, ik hield er elke fucking seconde meer van.

Nu was het tijd voor de make-up. Dus ik rende naar de badkamer, en trok mijn koffertje en spreidde alles wat ik had. Ik smeerde lichte oogschaduw op mij oogleden, en smeerde mijn gezicht in met foundation, ik deed wat mascara op, een beetje lipgloss, en ik was klaar om te gaan.

Ik greep mijn telefoon, en stopte het in mijn broekzak, en ik sloop naar beneden. ik wist precies welke traptreden kraakten, dus die kon ik ontwijken. Ik kon veilig beneden komen, en de deur uit sluipen voordat er iemand zou merken dat ik weg was.

Ik voelde de nachtlucht tegen mijn wangen. Ik voelde iets groeien vanbinnen. De nieuwe ik en ik kon het niet geloven dat ik daadwerkelijk van huis ben weggegaan om naar een feestje te gaan. Maar het was het allemaal waard.

Ik kwam aan het einde van de straat, ik stak over, en hield mijn ogen op de weg. Richmond was niet ver, van waar ik woonde. Net toen ik de hoek om kwam, begon mijn telefoon te trillen.

Ik opende mijn telefoon, en zag een berichtje van mijn broertje. Kut.

Van: Dennis

Je bent zo dood Kels, als mam en pap erachter komen dat je weg bent.

Ik rolde met mijn ogen. En sms’te terug

Naar: Dennis

Niet als je niet wilt dat mam en pap erachter komen dat je porno kijkt.

Ik glimlachte van oor tot oor. Ik wist dat ik hem had waar ik hem wilde hebben. Toen ik weer een bericht kreeg, wist ik dat ik gewonnen had.

Van: Dennis

Prima.

Toen ik mijn telefoon weer in mijn broekzak wilde stoppen, kreeg ik weer een sms. Maar deze keer van mijn beste vriendin Carly.

Van: Carly

Nou mevrouwtje ’ik wil eens iets leuks doen’ er is een feest vanavond. Heb je zin?

Naar: Carly

Ik ben al onderweg.

Van: Carly

Zo, dat doe je snel. Probeer je nou te zeggen dat je echt weg bent gegaan?

Naar: Carly

Yep, ik ben weggeslopen.

Van: Carly

Badass

Naar Carly

Hou je kop.

En daarmee was het gesprek afgelopen. Toen ik opkeek zag ik dat ik er al was. Iedereen was aan het dansen, zingen, lachen, drinken en het meeste roken.

‘’Nou dit is in ieder geval iets…’’ mompelde ik tegen mezelf. Ik vocht me door de mensen heen, om Carly te vinden.

‘’Wow, je bent er echt!’’ ik keek om, en zag Carly achter me staan met twee biertjes in haar handen en een glimlach op haar gezicht.

‘’ik zei het toch’’ schoot ik terug met een lach ik mijn gezicht.

‘’ja, maar ik dacht eigenlijk niet dat je de waarheid sprak.’’

‘’oh nou, dankjewel beste vriend.’’ Zei ik sarcastisch, terwijl zij haar tong uitstak, en ze gaf me een bier.

‘’wacht, waar is dit voor?’’ ik hield mijn hand op, en keek naar het onbekende vloeistof met verdachte ogen, zodat Carly me voor gek verklaarde.

‘’het is bier?’’

‘’dat weet ik ook wel, maar wat ik bedoel is, waarom geef je dat aan me?’’ ik keek haar aan met opgetrokken wenkbrauwen.

‘’je wilde los gaan toch? Nou ga je gang. Je kunt beginnen met bier drinken zoals een normale tiener. Je leeft maar 1 keer. Leef het optimaal, vooral vanavond.’’

Ik drukte het glas tegen mijn lippen, en drukte mijn hoofd naar achteren, en klokte het gore vloeistof mijn keel in. ik zuchtte ‘’ew.’’

‘’wow.’’ Zei Carly met wijd open gesperde ogen. ‘’jij weet wel hoe je dat moet drinken…’’ zei ze lachte terwijl ze een arm om me heen slaat. ‘’ik ben trots.’’

‘’je bent gek Carly, weet je dat?’’

‘’dat zeggen ze allemaal. Het is wie ik ben.’’ Zie ze toen we beide in lachen uitbarsten.

‘’goed gedaan meisje.’’ Ik keek nieuwsgierig om, en zag een jongen met licht bruin haar naar me kijken. Hij deed zijn zonnebril af, zodat ik in zijn lichte karamel ogen keek.

Ik trok een wenkbrauw omhoog. Ik slikte het speeksel door dat naar boven kwam door de zenuwen. Ik voelde Carly’s nagels in mijn vel prikken. ‘’ehm, dankje?’’

‘’dat deed je goed, dat zo snel naar binnen te klokken.’’ Hij negeerde mijn verwarde blik. ‘’meestal weten meisjes hier niet hoe dat moet. Ik ben onder de indruk.’’ Hij gaf me een knipoog, deed z’n zonnebril weer op, en liep weg, met een groep jongens achter hem aan.

‘’AU’’ mopperde ik toen ik me omdraaide terwijl ik Carly’s hand van mijn vel af trok. ‘’je hoeft me niet zo vast te pakken, weet je?’’

‘’OMG’’. Carly ademde uit. Compleet in een andere wereld, toen ik met mijn vingers voor haar ogen knipte.

‘’aarde tegen Carly!’’ ik wuifde voor haar gezicht. ‘’wat is er mis met jou?’’

Ze draaide zich om, en keek me aan met wijd opengesperde ogen. ‘’weet je wel wie dat was?’’ ik keek gênant naar de dansende mensen en weer terug.

‘’zou ik dat moeten weten?’’

‘’serieus?!’’ ze sloeg op mijn arm.

‘’weer AU!’’ ik sprong achteruit. Ik keek haar aan alsof ze wat verlo—‘’ben je je verstand verloren? Want dan help ik je zoeken!’’

‘’ik maak geen grapje Kelsey!’’ ze boerde.

‘’Nee, ik niet Carly. Wat is er met je? Moet ik weten wie dat was?’’

‘’dat is Danger…’’ ze ademde trillend uit. ‘’er wordt veel over hem gepraat in deze stad. Hij heeft dingen gedaan waar niemand van heeft kunnen dromen. Hij is de leider van de ‘gang’.

Ik wist nog steeds niet was ze me probeerde te vertellen.

Ze kreunde. ‘’je weet wel, de mensen die rond lopen met de rode en zwarte kleuren?’’ ik bleef naar haar kijken met verwarde ogen. Ze zuchtte. ’’Hoe geil het ook klinkt, ze runnen deze stad Kelsey. Jij hebt net met de leider gesproken.’’



De informatie kwam binnen. Dit was niet wat ik had verwacht van een leuke tijd hebben.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.