Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Danger » Ze weet teveel

Danger

3 dec 2013 - 3:21

1673

0

338



Ze weet teveel

Van frustratie haalde Danger zijn hand door zijn haar en beet hij op zijn lip om zichzelf onder controle te krijgen en niks kapot te maken. Het laatste wat hij wou, was zijn verstand verliezen, zodat Kelsey dat ook nog op haar lijstje tegen mij kon zetten. Iemand vermoorden stond bovenaan. Hij kon nog steeds niet geloven dat hij zo onzorgvuldig was geweest, dat iemand hem heeft zien moorden. Hij was altijd zo zorgvuldig met de dingen die hij deed. Hij was nog nooit betrapt. Nooit. Hij deed altijd alles perfect. Hij had het nog nooit verknalt. Tot vanavond. En het vrat hem levend op.

Wat als het een agent was geweest die daar door het bos liep die avond. In plaats van Kelsey? Danger moest er niet aan denken wat er dan met hem was gebeurt.

Natuurlijk had hij wel de schuld op zich genomen, want zo’n jongen is hij wel. Hij zou de andere jongens nooit in de problemen brengen door de dingen die hij had gedaan. Maar dat doet er nu even niet toe.

Het enige waar hij nu aan kon denken was, wat hij ging doen met Kelsey, en wat de jongens zouden zeggen als ze van Kelsey wisten.

Hij trok aan de uiteinden van zijn haar. Hij zou net weer terug naar boven gaan, toen 1 van de jongens hem riep.

‘’yo, Justin!’’ Bruce, de leider, riep vanaf de bank waar hij op zat met een blikje bier in zijn hand.

Justin moedigde zichzelf aan om zich naar hem toe te draaien.

‘’is het gelukt?’’ hij nam een slokje uit zijn blikje, en trok een wenkbrauw op om te laten merken dat hij op een antwoord wachtte.

Justin pauzeerde. Twijfelend of hij het zou vertellen of niet. ‘’ja, het is gelukt.’’

Hij grijnsde. ‘’goed gedaan, Bieber.’’ Bruce knikte. Hij was onder de indruk.

Hij gaat niet lang onder de indruk zijn, Dacht Justin.

‘’de sukkel zat te smeken voor zijn leven toen Justin hem op zijn knieën had met een pistool tegen zijn hoofd. Echt hilarisch.’’ Zei Mike, toen hij naast Bruce neer plofte op de bank.

‘’het was echt super hilarisch.’’ Zei Marco met een grijns. ‘’hij dacht dat ie weg kon komen zonder te betalen. Die klootzak dacht echt dat ie nog een kans had om te leven.’’

‘’jammer dat Justin een kogel door zijn kop heeft gejaagd.’’ Vulde Dean aan terwijl hij een blikje bier opende.

Justin knikte lachend. Hij hield ervan als hij zo werd geprijsd. ‘’het was prettig om zaken met hem te doen.’’ grijnsde Justin, terwijl de rest in lachen uitbarsten.

Sarcasme was hun 2de taal, vooral die van Justin.

Toen het lachen afgelopen was, en iedereen op de bank plaats had genomen, behalve Justin, wist hij dat het tijd was om over Kelsey te beginnen. ‘’hey, jongens?’’

Ze keken allemaal op. Alle aandacht was op hem gericht.

‘’er is iets dat ik jullie moet vertellen…’’ Justin krabde zijn nek, terwijl hij bedacht hoe hij dit het beste kon vertellen. Hij ging het gewoon vertellen, en wachten voor hun reactie. ‘’ik heb het verknalt.’’

Bruce ’s wenkbrauwen schoten ophoog. ‘’hoe bedoel je, je hebt het verknalt? Je zei dat je hem had vermoord…’’

‘’dat heb ik ook.’’ Zei Justin.

‘’wat is er dan?’’ vroeg Marco, hij was net zo verward als de rest.

Justin vocht tegen de drang om zijn ogen te rollen. ‘’iemand heeft het gezien…’’ mompelde hij zacht, maar hard genoeg zodat iedereen het kon horen.

er viel een stilte tot Bruce begon te spreken. ‘’hoe bedoel je, iemand heeft het gezien?’’

‘’ik bedoel het zoals ik het zeg. Een meisje heeft gezien dat ik die klootzak heb vermoord.’’

Bruce stond op. ‘’WTF bedoel je, dat een meisje het heeft gezien? WTF Bieber!’’ snauwde hij, Bruce werd woedend.

‘’weet ik veel! Er was niemand in de buurt toen we die klootzak in het bos trokken!!’’ Justin gooide zijn handen de lucht in. ‘’vraag de jongens maar. We hebben ervoor gezorgd dat er niemand was! Maar op een of andere manier is er toch een meisje het bos ingekomen, en ze heeft het gezien.

Bruce zette zijn kaak op slot, en sloot zijn ogen. Hij nam een paar diepe zuchten om hemzelf in de hand te houden, en opende zijn ogen weer. ‘’Wat heeft ze gezien?’’

‘’Ze heeft gezien dat ik hem neerschoot…’’ gaf Justin langzaam toe.

Bruce zijn handen balden zich tot vuisten. ‘’shit!’’ mopperde hij. Hij haalde een hand door zijn haar. ‘’wat is er daarna gebeurt? Is ze weg gerent? Heeft ze het aan de politie vertelt?’’

‘’denk je dat we hier nu zouden zijn als ze het aan de politie had vertelt?’’ Justin keek Bruce aan. Justin schudde zijn hoofd. ‘’ik heb haar gegrepen, en ben weggegaan voor er iets kon gebeuren.’’

Bruce ’s gezicht verkleurde. ‘’Je hebt haar meegenomen?”

Justin knikte.

‘’met jou?’’

‘’yep.’’ Justin knikte. Hij popte de ‘p’. ‘’ik kon haar niet laten gaan na wat ze heeft gezien. Ze is in mijn kamer. Maar hey, luister. Ik denk niet dat ze zo dom is om iets te zeggen. Ze deugt ook niet trouwens. Het enige waar ze de hele reis aan kon denken, was dat ze problemen zou krijgen met haar ouders.’’ Hij rolde met zijn ogen.

Bruce kuchte. ‘’Je maakt een grapje, zeker?’’

Marco en Mike begonnen te lachen.

‘’nee, ze vertelde me dat haar ouders veel enger waren dan ik. En ze kon maar niet stoppen met vragen stellen.‘’ Justin gromde zacht.

‘’Wat vroeg ze?’’

‘’Wat ik met haar ging doen, wanneer ze naar huis mocht, waar ik haar heen bracht.’’ Justin kuchte.

Bruce knikte. ‘’oké, ze is boven toch?’’

Justin knikte. Zijn gezicht toonde geen emoties, maar hij vroeg zich toch af wat hij nu ging doen.

‘’hou haar daar. Ze gaat niet weg.’’ Bruce ging weer op de bank zitten.

‘’hoe bedoel je ze gaat niet weg?’’ Justin trok zijn wenkbrauwen op. ‘’ik heb die bitch vertelt dat ze snel naar huis gaat. En trouwens, ik wil haar hier niet hebben. Ze is irritant.’’

‘’ze weet teveel.’’ Legde Bruce uit, terwijl hij een slokje bier nam.

‘’ik denk eerlijk gezegd niet dat ze iets zal zeggen. Ze lijkt niet eens bang.’’

‘’we kunnen het niet riskeren, Bieber. Voor we het weten hebben we de politie op ons dak als ze weg is, en worden wij gearresteerd voor alle shit die we hebben gedaan. Het is veiliger zo.’’

‘’Bruce, Ik wil haar hier echt niet hebben, en Kayla zit ook al over haar te zeuren. Justin kreunde.

Bruce zuchtte. ‘’luister. Ze blijft tenminste vannacht. Ik beslis morgen wat we met haar gaan doen, maar voor nu blijft ze.’’

Justin zijn kaak ging op slot. Zonder een woord te zeggen liep Justin naar Bruce toe, en gaf hem een dreun tegen zijn kaak. Bruce kreunde van pijn. ‘’WTF man?’’ schoot hij voordat hij opstond en Justin tegen de muur achter hem gooide. Bruce tilde hem op tegen de muur en sloeg met zijn vuist in Justin z’n maag. Justin klapte dubbel. ‘’shit!’’ mopperde hij. Bruce sloeg met zijn vuist in de zijkant van Justin z’n gezicht, en pinde zijn armen tegen de muur. ‘’Ga naar boven, en koel af, voordat je iets doms doet wat je dood wordt.’’ Mompelde Bruce.

‘’ik ben de beste die je hebt, lul. Als je mij vermoord, ben je niks meer.’’ Sneerde Justin in woede.

‘’we vinden vast wel iemand die je plaats in kan nemen.’’ Schoot hij terug.

Justin en Bruce wisten beide dat hij het serieus bedoelde. En ze wisten ook beide dat niemand Justin zijn plaats in kon nemen.

Bruce veegde het bloed van zijn mondhoeken, hij schudde zijn hoofd, en nam weer plaats op de bank.

Justin ’s borst deed pijn met elke ademhaling die hij nam. Hij draaide zich om, en rende de trap op. Hij liep voorbij zijn eigen kamer, en liep tot het einde van de hal. Hij opende de deur en zag Kayla op haar bed zitten. Ze draaide zich naar hem toe.

‘’Wat moet jij hier?”

‘’Geef me wat kleren.’’ Beveelde hij.

‘’Waarvoor?’’ sneerde ze terug.

‘’geef me gewoon een fucking shirt ofzo Kayla. Ik heb geen tijd voor jou gezeur.’’ Sprak Justin venijnig.

‘’Waar heb je mijn kleren voor nodig?’’ ze trok een wenkbrauw op, en legde haar handen op haar heupen.

‘’ik moet voor zaken zorgen. Geef me g***domme kleren, of ik pak ze zelf.’’ Hij kneep zijn ogen tot spleetjes.

Knarsend op haar tanden stond Kayla op en liep naar haar kast. Ze greep een shirt en een short, en gooide het naar Justin toe, die het zonder problemen opving. Hij draaide om en liep de deur uit. Hij liep terug naar zijn eigen kamer, hij opende de deur en gooide het weer achter zich dicht. Hij gooide de kleren in Kelsey ’s gezicht.

‘’Wat is dit?’’ vroeg ze.

‘’een shirt. Trek het aan.’’ beveelde Justin.

‘’Waarom?’’ haar ogen vielen op zijn gezicht vol blauwe plekken. Haar ogen werden groot. ‘’Wat is er gebeurt?’’

‘’Meisjes en al hun vragen….’’ Mopperde Justin, terwijl hij zijn hoofd schudde. ‘’trek gewoon dat fucking shirt aan!’’

‘’Kelsey sprong op. Verrast van Justin ’s plotselinge woede. Ze werd bang. ‘’waar is dit voor?’’ fluisterde ze.

‘’Voor mijn gezondheid.’’ merkte hij bitter op. ‘’Wat denk je zelf?’’ hij sprak sarcastisch, alsof het het makkelijkste was om te doen. ‘’Je blijft vannacht hier.’’

Kelsey ’s mond viel open. ‘’ik dacht dat ik weg mocht?’’

‘’Ja? Nou, verkeerd gedacht. Je blijft vannacht hier. Trek de kleren aan en maak het jezelf gemakkelijk. Want je gaat nergens heen.’’

‘’Waar moet ik slapen dan?’’

‘’Op de grond. Veel plezier.’’ Justin draaide zich om, hij voelde de frustraties opkomen. Hij zwaaide naar haar, en liep de kamer uit, en draaide het op slot. ‘’domme irritante bitches.’’

Justin haalde een hand door zijn haar. Hij realiseerde zich niet eens dat hij naar Kayla ’s kamer was gelopen. Hij opende de deur, en sloot het weer zodra hij binnen was.

‘’Wat moet je nou weer?’’ sneerde ze naar hem.

Justin negeerde haar, en hij greep haar bij haar middel. Hij trok haar naar zich toe.

De tijd vloog voorbij. Ze hadden allebei hun kleren uit, en lagen onder Kayla ’s dekens. Hun lichamen tegen elkaar aan gedrukt, en ze bewogen samen in een ritme.

Als Kayla ergens goed in was, dan was dat om Justin iets te laten vergeten. En dat was precies hetgene wat hij nodig had op dit moment.





vergeten.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.